Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, valla bizim burda havalar güzelleştikçe çocuklar sitelerin bahçesinde toplanıyo hep, sorsan sokakta değilizki diyolaravmlerin açılacağıda söyleniyo artık kimseyi tutamazlar, millet demekki tehlike geçti moduna girer
Inşallah canım.Cok zor bi durum ya.Benim arkadaşımın kardeşi de yeni doğum yaptı. Kimse gidemedi yanına. Cidden zor bir durum. Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde atlatır bu dönemi![]()
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım..Yarın sabah kardeşim doğum yapcak özel bi hastanede.Canim ya aklım onda.Napacagim diye dusunmekten kafayı yicem.
Bizim sitede de virüslü biri varmış hatta iyileşip gelmiş biz daha yeni öğreniyoruz okadar sinirlendimki aynı asansörü ortak alanı kullanıyoruz nası söylemezler, güvenlik söyledi ailesi saklamış kimseye söylemeyin demişler ne yapcaktık yaka paça apartmandanmı atcaktık sankiO zaman 2020 yi bu şekilde geçireceğiz belli oldu. Aşı çıkana kadar korkmak lazım artık bu hastalıktan. Dün başka bir hastaneden arkadaşımla konuştuk. Sadece dün 6 tane covid 19 vakası yatırmışlar. Akciğer tomoğrafisinin fotoğrafını atmış. Cidden çok kötü bir hastalık. Lütfen sizler kendinize dikkat edin.
Hemde nasıl.Iftar sahur derken gün öyle hızlı geçiyorki.Bu arada ramazan çok hızlı geçmiyor mu sizce de? Bugün 5. günü tutuyoruz ve daha yeni başlamışız gibi sanki
Bizim de öyle bahçede hep çocuklar oğlum anne onlar neden dışarda.Mikrop onlara da bulaşırsa hadi diyGünaydın kızlar,
Dün hastalık çıktığından beri ilk defa yani 1, 5 aydır ilk defa maskemi takıp zorunlu alışveriş için dışarı çıkmak zorunda kaldım..inanın yolda yürümeyi bile unutmuşum nerdeyse, kafesten çıkmış kuş misali giderken gördüklerime inanamadım
Çocuklar sitelerin bahçesinde çığlık çığlığa oynuyor, yaşlılar kendini banklara atmış güneşleniyor, sokaklar, dükkanlar kalabalık... Bi an biz mi çok abartıyoruz acaba diye kendimden şüphelendim...sonra silkelenip kendime geldim..
Bizim çocuklar 1, 5 aydır evde tıkılı kaldı, tek apartman olduğu için öyle büyük bi bahçesi de yok..iyiki de yokmuş, yoksa oynayan çocukları görüp dayanamazdı. Ben bile yeşillikler içinde oynayan çocukları gördükçe içim gitti..
Ben hep evde olduğum, dışarı hiç çıkmadığım için herkesi de benim gibi zannediyordum, dün şok olmuş bi şekilde eve döndüm..
Gerçekten insanlarda aşırı bi rahatlık varmış, inşallah herşey sarpa sarmaz![]()
Amin inşallah canım.Cok teşekkürler.Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım..
Allah yardımcısı olsun canımYarın sabah kardeşim doğum yapcak özel bi hastanede.Canim ya aklım onda.Napacagim diye dusunmekten kafayı yicem.
Allah yardımcısı olsun inşallah canım zor bi durum gerçektenYarın sabah kardeşim doğum yapcak özel bi hastanede.Canim ya aklım onda.Napacagim diye dusunmekten kafayı yicem.
Gerçekten de öyle canım çok hızlı geçiyor. Havalarda bunaltıcı sıcaklık yok ya rahat geçiyor çok şükür..Bu arada ramazan çok hızlı geçmiyor mu sizce de? Bugün 5. günü tutuyoruz ve daha yeni başlamışız gibi sanki
Amin insallah.Teşekkür ederim canım.Cidden zor.Allah yardımcısı olsun inşallah canım zor bi durum gerçekten
Ama 1.5 lt de elma kuru suyu içiyorum ayrı yeten sahurda büyük bardakla 2 tane iciyorumYazıo diye bi uygulama fatsecretten daha kullanışlı geldi. Egzersiz ekleyebiliyosun, su var.
Ayy keşke linkini koysanizda bizde okusak.. ne tembelim demi.. merak ettim buradan çıkınca okuyacağım❤
Yemesen iyi olurdu diyebileceğim birşey yok canım sen biliyosun ama zerdeçallı yoğurt insanlık suçudur.. eziyettir... Bunu bilir bunu söylerim
Vallahi bana da çok gelmedi canım sahurun hafif
Olsun huzurunuz yerinde olsunda kutlansa nolur kutlanmasa ne olurzamanında çok kutlamış, kutlanmis sonunda herşeyin boş olduğunu ve gerçekten hic birseyin öneminin olmadığını görmüş biri olarak söylüyorum canim
Hoşgeldin canım. Ebru ben. Şuan bende kalori hesabı yapıyorum.
Su biraz az kalmış ama sporlar güzel.. keşke 2 ye tamamlayabilsen.
LAydLiNe cnm sen bilirsin belki binada virüslü biri olunca binayı karantinaya almıyolarmıda bizde hiç öyle bişey olmadı çünkü, mantıklı gelmiyo bi türlü söylememeleri
En son 13 nisanda tartildim 84.700 dum daha tartılmadım pazar tartilcamE Ecembertug artık benim diyetlerimi sabote edemeyecek yaşasın![]()
![]()
Ecem en son ne zaman tartıldın? Kaç kiloydun?