• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarım yalan haberdir yoktur virüs ne diyim bilemedim valla :KK43:
Mutlaka virüs pozitif vakalar ve aileleri karantina da oluyor. Devlet hiç bir şekilde başıboş bırakmıyor. Bundan emin olabilirsiniz. Yaşadığım ilçede 5 köyde sadece 1 er vaka çıkmasına rağmen kocaman köyler karantinaya alındı. Korkmayın ve tedbiri de elden bırakmayın ☺️

İyi aklamlar herkese
Sabah 11.00; 2 yumurtasan mantarlı omlet
1 dilim peynir
Domates
3 zeytin
Ara öğün 15.00; 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Filtre kahve
Akşam 17.00 ; 1 kase yalancı işkembe çorbası
3 kaşık kurufasulye
Bol salata
Su 2 litre, yatmadan 2.5 yaparım
Spor 40 dakka eliptik bisiklet, 20 dk. Hitt kardiyo

Aysegul 6666 Aysegul 6666 Antep sıkması kac kalori bir tanesi. o_O
Sonunda bugün yapabildim günlerdir aklımdaydı. İftari bekliyorum umarım kaçırmam :kk77:
Bundan sonrada Reyhan şerbeti var denemek istediğim ya polokey2244 polokey2244 yada dira90 dira90 nin tarifiydi yanlış hatırlamıyorsam.. rica etsem bir daha yazabilirmisiniz tarifi😍

Sonunda bugün yapabildim günlerdir aklımdaydı. İftari bekliyorum umarım kaçırmam :kk77:
Bundan sonrada Reyhan şerbeti var denemek istediğim ya polokey2244 polokey2244 yada dira90 dira90 nin tarifiydi yanlış hatırlamıyorsam.. rica etsem bir daha yazabilirmisiniz tarifi😍
Canım ben etsiz çiğköfte kalorisinden hesaplamıştım, bi sıkımı 40-50 kaloriden hesaplayabilirsin

Beğendiniz mi merak ettim, afiyet olsun:kk77:

hanımlar kusura bakmayın... çılgınlar gibi yedikten sonra kendi kendime dedim ki bir gun antep köftesini de yapayım ben iflah olmam sanırım :olamaz: :olamaz:
sahur
2 h yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin
(spordan önce sade kahve 12-3 arası yeşilçay içiyorum)
iftaro_O
300 ml su
1 kase kabak çorbası
mantıdan az yedim sarmadan 5-6 tane gerisini hatırlamıyorum :olamaz:
çiğköfteden baya yedim 1.5 lavaş(ev yapımı) ve salata

çiğköftenın yağı çok az yarım çay bardağı gelir en fazla tam hesaplamadım
2 lt su hedefliyorum
spor yapacağım mutlaka 45-50 dklık yarını ve perşembeyi hafif geçirmeye çalışacağım menü planlarımı yaptım En Büyük KK

hanımlar kusura bakmayın... çılgınlar gibi yedikten sonra kendi kendime dedim ki bir gun antep köftesini de yapayım ben iflah olmam sanırım :olamaz: :olamaz:
sahur
2 h yumurta
domates salatalık peynir 5 zeytin
(spordan önce sade kahve 12-3 arası yeşilçay içiyorum)
iftaro_O
300 ml su
1 kase kabak çorbası
mantıdan az yedim sarmadan 5-6 tane gerisini hatırlamıyorum :olamaz:
çiğköfteden baya yedim 1.5 lavaş(ev yapımı) ve salata

çiğköftenın yağı çok az yarım çay bardağı gelir en fazla tam hesaplamadım
2 lt su hedefliyorum
spor yapacağım mutlaka 45-50 dklık yarını ve perşembeyi hafif geçirmeye çalışacağım menü planlarımı yaptım En Büyük KK
Afiyet olsun canım, beğendin mi Antep köftesini? Bugün marbling de yapmış Antep köfte, nasıl denk gelmiş aynı gün:kk77:
Yağı az ise kalorisi de azdır, 1 sıkımı 30 kaloriye falan düşer..
Arada böyle çılgınlıklar oluyo diyetlerde, sende ilk defa bu tarz bi menü gördüm, afiyet bal şeker olsun, yarını hafif tutarsan dengelenir inşallah..

Herkes yaziyorken bende paylaşayım
Sabah 8.30da
2 tereyağlı yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Öğlen 12 de
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Akşam 6 da
1 tabak taze bakla yemeği
1 çeyrek tam buğday ekmeği
1 kâse yoğurt
Bitmediiiiii
1 dilim baklava 😶😶😶😶😑😑😑:oops::oops: kendime ceza olarak 10 km yürüdüm bacaklarimi hissetmiyorum birazdan Bacak ağrılarım geçince 40 dakika egzersiz yapacağım 🤐🤐🤐🤐

Herkes yaziyorken bende paylaşayım
Sabah 8.30da
2 tereyağlı yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Öğlen 12 de
4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Akşam 6 da
1 tabak taze bakla yemeği
1 çeyrek tam buğday ekmeği
1 kâse yoğurt
Bitmediiiiii
1 dilim baklava 😶😶😶😶😑😑😑:oops::oops: kendime ceza olarak 10 km yürüdüm bacaklarimi hissetmiyorum birazdan Bacak ağrılarım geçince 40 dakika egzersiz yapacağım 🤐🤐🤐🤐
Bu kadar yürümek yeterli egzersiz yapma canım. Cezanı çekmişsin zaten.

Bu kadar yürümek yeterli egzersiz yapma canım. Cezanı çekmişsin zaten.
Yeter mi diyorsun kaptan 😁😁😁😁bak buna çok sevindim 😎😎😁😁😁iflahım kaydı yorgunluktan 😎😊 bi daha ağzıma surmeyecem🙂1 haftadır yarı aç yarı tok yatıyorum baklavayla heba etmiycem

Yeter mi diyorsun kaptan 😁😁😁😁bak buna çok sevindim 😎😎😁😁😁iflahım kaydı yorgunluktan 😎😊 bi daha ağzıma surmeyecem🙂1 haftadır yarı aç yarı tok yatıyorum baklavayla heba etmiycem

Yeter tabii ki canım çok zorlamaya gerek yok kendini. Kalanını da yarın yaparsın. 10 km az bir mesafe değil :KK39:

Ben yine iftarda batırdım bir miktar.

Sahur
2 tane haşlanmış yumurta
2 küçük dilim izmir tulumu
2-3 tane cherry domates ve salatalık

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
1 tane fırında tavuk budu yanında 6-7 parça patates
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase salata
2 tane şekerpare

Şimdiye kadar 1,5 lt oldu su. 2 yi geçerim umarım. Yine en az 40 dk yürümeyi planlıyorum.

Bendim o benn :) dur hemen yazayım kız

1 demet reyhan( bende taze yoktu kuru ile yaptım)
5-6 tane limon tuzu
6 su bardağı sıcak su
5 yk şeker
8-9 tane karanfil

Tencerenin içine bütün malzemeleri koyuyoruz içindeki şeker eriyene kadar karıştırıyoruz aman aman KAYNATMIYORUZ. Kapağını kapatıp demlemeye bırakıyoruz. Soğuyunca süzgeç ile süzüp dolaba koy ki serin serin içilsin. İkram ederkende bardağın içine taze nane yaprağı koyarsan hoş bir aroma veriyor. Şimdiden afiyet olsun canisi :KK36:

Back
X