- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Kolay gelsin canım Allah yar ve yardımcın olsunGünaydın kızlar
Bu hafta hep çalışıyorum maalesefYine hastanedeyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım Allah yar ve yardımcın olsunGünaydın kızlar
ya yemekten 1 saat sonra 9.30 gibi olabilir ya da çaydan falan sonra 11-11.30 gibi olabilir. 11 den sonra çıkabilir misin sen?f
Bugün akşam birlikte yürüyelim mi?
algıda seçicilik olmuş. Ne güzel dua etmişsin. Rabbim misliyle sana da versin. Inşallah diyelim. Dualara ihtiyacım var gerçekten.O kadar yazının arasında kerahati beklediğini gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam.. seni tanımıyorum ama Allahım gönlünden geçen tüm güzellikleri ömrüne katsın, huzurun mutluluğun bol olsun inşallah![]()
Ben de ertelenir diye tahmin ediyorum ama keşke ertelenmese... Olsa bitse de kurtulsak şu stresten biz de, çocuklar da..Kızlar uzaktan eğitim süreci uzatılmıl 31 mayısa kadar lgs de büyük ihtimal ertelenir diye düşünüyorum. Hafta başında görüşülecekmiş hayırlısı olsun
Allah kolaylık versin canım..Günaydın kızlar
ya yemekten 1 saat sonra 9.30 gibi olabilir ya da çaydan falan sonra 11-11.30 gibi olabilir. 11 den sonra çıkabilir misin sen?
algıda seçicilik olmuş. Ne güzel dua etmişsin. Rabbim misliyle sana da versin. Inşallah diyelim. Dualara ihtiyacım var gerçekten.
Kızlar uzaktan eğitim süreci uzatılmıl 31 mayısa kadar lgs de büyük ihtimal ertelenir diye düşünüyorum. Hafta başında görüşülecekmiş hayırlısı olsun
Allah kolaylık versin canım..
Benim oğlanda biz de iyice sıkıldık LGS stresinden...
Kızlar Selam
Dün kayınvalidem geldi yatıya birkaç günlüğüne bende kendimi dışarı attım size yoldaki güzelliklerden göstereyim dedim biraz özellikle Ayşegül sana gelsinAysegul 6666
bisikletteki de benim küçük sincabım
İnan buralarda yürümesi çok güzel oluyor daha çekemediğim çiçekler vardı mis gibi kokuyor yanından geçince birde leylaklar açmış subhanallah böyle birşey yok Allah herkese güzel Bahçeli bir ev nasip etsin ve dilediği gibi eksin biçsin çiçeklerle donatsınAyy haarikaa bir yer şimdi orada olmak vardı
Evde soru bankalarından çözüyo biraz, arada internet ten de deneme vs test indiririp çözüyo, öğretmenleriyle canlı ders yapıyo, öğretmenleri watsaptan test soru atıyo bazen onları çözüyo, bazen anlamadığı soruları öğretmenlerine atıp soruyo, bazen programa uymakta bizde zorlanıyoruz..Nasıl çalışıyorsunuz siz canım? Bizim ki öğretmenlerin verdiği programa uymakta çok zorlanıyor. Doğal olarak strese giriyor.
Muhteşem cnm ya beton yığınlarının arasında geçti bütün ömrüm şöyle bi ortama hasretim yeminleKızlar Selam
Dün kayınvalidem geldi yatıya birkaç günlüğüne bende kendimi dışarı attım size yoldaki güzelliklerden göstereyim dedim biraz özellikle Ayşegül sana gelsinAysegul 6666
Ayy Gönüüül, içim gitti resmenKızlar Selam
Ay amiiinn aminnn hepimize cümlemize inşallah:) insan öyle yerlerde tüm derdini kederini unutur huzur dolu olur yaa inanki bayıldımİnan buralarda yürümesi çok güzel oluyor daha çekemediğim çiçekler vardı mis gibi kokuyor yanından geçince birde leylaklar açmış subhanallah böyle birşey yok Allah herkese güzel Bahçeli bir ev nasip etsin ve dilediği gibi eksin biçsin çiçeklerle donatsın![]()
Canım ortama bayıldım resmen ne kadar güzel.Kızlar Selam
Ben de bugün sebze fideleri ve çiçek fideleri siparişi verdim. İklim itibariyle bahçede pek birşey olmuyor ama küçük seram var 2 yıldır ekiyorum internetten araştırarak. Çocuklar kendi elleriyle koparıp yiyince çok mutlu oluyorum. Sizin çektiğiniz fotoğrafları görünce içim nasıl açıldı çok güzellerİnan buralarda yürümesi çok güzel oluyor daha çekemediğim çiçekler vardı mis gibi kokuyor yanından geçince birde leylaklar açmış subhanallah böyle birşey yok Allah herkese güzel Bahçeli bir ev nasip etsin ve dilediği gibi eksin biçsin çiçeklerle donatsın![]()
Afiyet olsun canım akşamda sıkıntı yokta tahinli çöreğinin saati kötü olmuş. Yürüyüşle eritmişsindir canım sorun yok :)Bugun biraz abarttım sanırım,
Sahur
Tahinli çörek( miktarını bilmiyorum),
2 lahana sarması
İftar
1 tabak tarhana çorbası
Çeyrek ekmek arası tavuk dürüm+ çeyrek lavaş arası tavuk dürüm
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş