Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim, sen de vereceksin inş..
12 Aralık'ta buraya katılmıştım, 5 ay dolmak üzere..
Diyetkolik diye bi siteden hergün yediklerimin kalorisini hesaplama yaptım, bi de orda su takipçisi uygulaması var, onu hergün doldurarak su içmeye alıştım, tavsiye ederim 👍
Şimdi çoğunu ezberledim, bazı günler oraya hiç girmeden aklımdan hesaplıyorum
Bende denedim ama evde mutfak terazim yok eti felan tatmak gerekiyor birde biraz zor geldi ama bu yöntem olmazsa onuda deneyebiliim. Su hatırlatıcı iyi olur aslında onu indiriyim sagol canım

Lakin, 2 haftadır kilo veremiyorum, aksine alıyorum:KK43:
İnşallah bu hafta yeniden vermeye başlarım:dua:
Regl döneminde felan san belki ondan veremiyorsundur. İnşallah istediğin kiloya inersin canım bu arada desteğin için çok teşekkür ederim senin sayende katıldım. Her kilo verilişimin mimarı sen olacaksın 😁😁

Kullanıcı Adı :ela
İsim (İsteğe Bağlı )ela
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:76
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :pko kansızlık şeker düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :güzel olmak😁😁
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.evet

Hoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayim. Bende kalori takibi yapıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. İnşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz burada. Hedefim 70 ilk etapta 🙏Şuan 77.2 🙄

Bugün sabah 2 yumurta 2 dilim salam kibrit kutusu peynir yeşil çay 2 hurma 10 fındık salatalık
Akşam 4 kaşık karabuğday 4 tane ızgara köfte karışık salata 1 saat koşu bandı 5 te yürüyüş 30 dk zıplayan ayakkabıyla zıpladım ben 2 öğün yiyorum
Karabugday çok duydum ama hiç yemedim lezzetli mi bari.. 🤔

Lakin, 2 haftadır kilo veremiyorum, aksine alıyorum:KK43:
İnşallah bu hafta yeniden vermeye başlarım:dua:
Sahi canısı bizim hedef varmiydi? Biliyosun ki ben yapamayacağım hedefler koymayı seviyorum:rolleyes:

İyi akşamlar herkese ☺Benim bugünkü menüm:

sahur
Yoğurt

iftar
1 tabak bezelye yemeği
2 kaşık yoğurt
Bol salata

1 dondurmalı revani 🙈
2 lt su
Bu gün spor yapamadım3500 adım olmuş sadece
Cemrecim Ben senin olayını anladım. Sen çok az ve hafif yiyosun ama gelsin gofretler gitsin cikolatalar, dondurmalar.. menun çok hafif etkileyeceğini düşünmüyorum ama mutlaka bı ufak kacamak oluyo menulerde😁

İyi geceler hanımlar ben de menümü yazayım pek iç açıcı değil ama başlangıcı yapmış olayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta,25 gr kadar kaşar,7 zeytin,3 wasa,10 gr kadar şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi,20 gr kadar kaymak ve bir çay kaşığı kadar bal
İftar
1 kase yoğurt çorbası,100 gr kadar hindi göğüs sote,bir kase cacık,4-5 kaşık sebzeli şehriye çorbası.
Öğündeki miktarlarım fazla görünebilir geçen haftadan beri daha fazla kaloriyle besleniyorum ama 2 kiloya yakın verdim o yüzden şimdilik bir süre böyle devam edip durumuma bakacağım. Spor bugün yok 3500 kadar adım atmışım. Su şimdilik 2.5 lt sahura kadar 3.5 u bulurum.

İyi akşamlar herkese ☺Benim bugünkü menüm:

sahur
Yoğurt

iftar
1 tabak bezelye yemeği
2 kaşık yoğurt
Bol salata

1 dondurmalı revani 🙈
2 lt su
Bu gün spor yapamadım3500 adım olmuş sadece
Canım menün çok çok hafif ayrıca yoğurt yiyerek akşamı edebiliyor musun? Bence sağlıklı yiyecekler ekleyerek menülerini biraz artırmalısın. Bir süre kilo verip sonra veremeyebilirsin. Diyet sadece az yemek değildir

İyi geceler hanımlar ben de menümü yazayım pek iç açıcı değil ama başlangıcı yapmış olayım.
Sahur
1 haşlanmış yumurta,25 gr kadar kaşar,7 zeytin,3 wasa,10 gr kadar şekersiz ev yapımı fıstık ezmesi,20 gr kadar kaymak ve bir çay kaşığı kadar bal
İftar
1 kase yoğurt çorbası,100 gr kadar hindi göğüs sote,bir kase cacık,4-5 kaşık sebzeli şehriye çorbası.
Öğündeki miktarlarım fazla görünebilir geçen haftadan beri daha fazla kaloriyle besleniyorum ama 2 kiloya yakın verdim o yüzden şimdilik bir süre böyle devam edip durumuma bakacağım. Spor bugün yok 3500 kadar adım atmışım. Su şimdilik 2.5 lt sahura kadar 3.5 u bulurum.
Düzeltme şehriye çorbası değil pilavı olacaktı:)

Bende denedim ama evde mutfak terazim yok eti felan tatmak gerekiyor birde biraz zor geldi ama bu yöntem olmazsa onuda deneyebiliim. Su hatırlatıcı iyi olur aslında onu indiriyim sagol canım
Benim de mutfak terazim yok, gerek te yok zaten. Dediğim sitede yiyeceklerin çoğunun kalorisi kaşıkla, kase yada porsiyon olarak, yada adet olarak hesaplanıyo, gram olarak da hesaplanıyo, sen istediğin ölçüyü seçerek hesaplıyorsun..
Bi incelersen farkedersin..

Regl döneminde felan san belki ondan veremiyorsundur. İnşallah istediğin kiloya inersin canım bu arada desteğin için çok teşekkür ederim senin sayende katıldım. Her kilo verilişimin mimarı sen olacaksın 😁😁
Rica ederim canım, faydalı olabilirsem ne mutlu bana:KK5:

Sahur
İftar
Aman iyi canım, benim gibi birden çok verip, sonra bir anda almaktan iyidir.. sağlıklı ve güzel olmuş, abartılı bi durum yok bence..

Sahur
İftar
Baya çok gözüküyor bu hafta ne kadar vermiştin canım?

Sonuna kadar katılıyorum:cry:
Bünye aç kalınca bazen olmadık şeylere sarıyor saldırıyor bazen de kendimi korumalıyım diye ne varsa tutmaya başlıyor. Zaman zaman bahsediyorum aslında annem benim en yakınımdaki örnek. Öğünlerini düzgün yapmaz ben doydum der tokum der yemez aralarda acıkınca gidip abur cubur yer sonra bir şey yemedim ki der sonuç 88-90 aralığında yaşayan bir insan.

Baya çok gözüküyor bu hafta ne kadar vermiştin canım?
Bu hafta az verdim canım ama hafta içinde biraz mide problemi yaşadım. Ayrıca oğlum gün içinde dk başı gelip emiyor daha az yediğimde elim ayağım tutmuyor. Şu an için kendime bu yolu buldum. Regl olacağım ayrıca bugün günü normalde ondan da biraz şişlik var

Hoşgeldin canım Ebru ben. 37 yaşındayim. Bende kalori takibi yapıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. İnşallah hep beraber istediğimiz kilolara ulasicaz burada. Hedefim 70 ilk etapta 🙏Şuan 77.2 🙄

Karabugday çok duydum ama hiç yemedim lezzetli mi bari.. 🤔
Hoş buldum inşallah hep birlikte zayıflarız. Kara bugday çok lezzetli değil ben yagsız sadece haşlayıp yiyorum ama baya tok tutuyor

Sahi canısı bizim hedef varmiydi? Biliyosun ki ben yapamayacağım hedefler koymayı seviyorum:rolleyes:

Cemrecim Ben senin olayını anladım. Sen çok az ve hafif yiyosun ama gelsin gofretler gitsin cikolatalar, dondurmalar.. menun çok hafif etkileyeceğini düşünmüyorum ama mutlaka bı ufak kacamak oluyo menulerde😁
hoş buldum karabuğday lezzetli değil sadece haşlayıp yiyorum yağ yok ama çok tok tutuyot

Bu hafta az verdim canım ama hafta içinde biraz mide problemi yaşadım. Ayrıca oğlum gün içinde dk başı gelip emiyor daha az yediğimde elim ayağım tutmuyor. Şu an için kendime bu yolu buldum. Regl olacağım ayrıca bugün günü normalde ondan da biraz şişlik var
Tabi canım en önemlisi senin kendini nasıl iyi hissettigin.. ❤️

hoş buldum karabuğday lezzetli değil sadece haşlayıp yiyorum yağ yok ama çok tok tutuyot
Yemek yemekten keyif alan biri olarak, tat, lezzet alamadığım şeyleri yemeyi sevmiyorum ben malesef.. hiç yemeyim daha iyi.. 😬 önce mantelitemi değiştirmem lazım sanırım🙄

Back
X