Acuka dediğim annemin yaptığı sos cnm hazır değil, genede zararlımıdır bilemedimİyi bence menü
şu acukadan kurtul bence çok tehlikeli o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acuka dediğim annemin yaptığı sos cnm hazır değil, genede zararlımıdır bilemedimİyi bence menü
şu acukadan kurtul bence çok tehlikeli o
Menü bence güzel. Şekersiz olması kaydıyla sütten bişey olmaz bence.Bugünkü menü
Sabah 11de
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
Saat 4 te
1 küçük lahmacun
Közlenmis zeytinyağlı biber domates
Çok az ekmek (biber çok acıydı sade yiyemedim)
1kase yoğurt
Yarım saat egzersiz
Şimdi de 1 bardak süt çekti canım icsem mi bilemedim![]()
Buna benzer bir menüyle 1 hafta beslensek , 1 haftada bence 2 kilo kesin gider. Hem de sağlıklı bir şekilde.Selam kızlar
Sahur
1 Salatalık (canım bişe istemedi ya)
İftar 20.15
4 yk pırasa yemeği
2 dilim ekmek
Bol salata (kuzu kulağı narpuz domatesli)
Su 1.5 içebilirim anca.
Yatmadan belki süt içebilirim.
Ben de bir kere tarçınlı su içtim 1 gün boyunca. Meğer tarçının fazlası adet geciktiriyormuş. 1 ay sıkıntısını atamamıştım. Her bünye farklı tabiBen yaptım canım 1 günburaya da yazmistim. Sut ve tarçın asla sevmediğim halde içtim. 1 er tk kakao, türk kahvesi, 1 çk tarcin, 1 bardak süt le kaynatıp içtim. WC çıkarıyor ve karın bölgesi yağları yakıyor vaadiyle.. WC çıkmadım birde midemi bulandirdi bir daha da içmedim.
Şu dakika itibariyle 2 çatal kadayıf eklesek çok mu ayıp olurBuna benzer bir menüyle 1 hafta beslensek , 1 haftada bence 2 kilo kesin gider. Hem de sağlıklı bir şekilde.![]()
Menü eklemeyi bu yüzden seviyorum. İnsan artı 1 lokma dahi yese vicdan azabı duyuyor. Ben de hergün azar azar tatlı yiyorum ama mutlaka ya 100 ip ya yarım saat yürüyüş felan ekliyorum. Sen de öyle yaparak vicdanını rahatlatıp yiyebilirsin benceŞu dakika itibariyle 2 çatal kadayıf eklesek çok mu ayıp olur![]()
Maalesef çocukların tostunu yedim birde bana uygun yemek yoktu evde hiç yoktan iyidir ama karnım güzel doydu :)Akşam yemeğin enteresan olmuş baya![]()
Aynı ben:)) tatlı yiyince bi koşu 100 ip atlayıp geliyorum :)) dur şimdi 200 atlayayım :))Menü eklemeyi bu yüzden seviyorum. İnsan artı 1 lokma dahi yese vicdan azabı duyuyor. Ben de hergün azar azar tatlı yiyorum ama mutlaka ya 100 ip ya yarım saat yürüyüş felan ekliyorum. Sen de öyle yaparak vicdanını rahatlatıp yiyebilirsin bence![]()
Ya zararlı mı değil mi bilmiyorum ama çok ekmek yedirir öyle şeyler onu biliyorum yemelere doyamaSınAcuka dediğim annemin yaptığı sos cnm hazır değil, genede zararlımıdır bilemedim
Güzel menü afiyet olsun.Bugünkü menüm
Sabah 10.30; 2 yumurtadan mantarlı omlet
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
1 dilim t.b ekmeği
1 kaşık acuka
Ara öğün 15.00; 1 avuç leblebi
1 kivi
Akşam 17.30; 4 adet fırında köfte
4 kaşık bulgur pilavı
Salata, 3 kaşık yoğurt
Ara öğün 20.00; sütlü, tarçınlı,kakaolu türk kahvesi
Su 2 litre
Spor 50 dk.
Gönüüll niye kızdın banaaa bak atlayıp zıplıycam hemen kızzŞu dakika itibariyle 2 çatal kadayıf eklesek çok mu ayıp olur![]()
kıyamamHayat neşemi getirmeye çalışıyorum yenilenmeye ihtiyacım var ve zaten sürekli tasarruf modunda olduğum için düzgün kıyafetim yok. Genelde evde de çamaşır sulu delik şeyler ya da eşofman giyiyorum gördüm ki bu fedakarlıkların bi değeri olmuyor ben de bu sene kendime bi güzellik yapmak istiyorum.
Şu psikolojimle daha fazla zayıflayamıyorum yaşama hevesimi getirmem lazım.
Az çok beni tanımışsınızdır psikolojik olarak inişler çıkışlar içindeyim tooarlanmam lazım hayattan kendimi çok soyutlafım evlendiğimden beri.
içtin mi eğer kendini aç hissediyorsan iç yoksa içmeBugünkü menü
Sabah 11de
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
Saat 4 te
1 küçük lahmacun
Közlenmis zeytinyağlı biber domates
Çok az ekmek (biber çok acıydı sade yiyemedim)
1kase yoğurt
Yarım saat egzersiz
Şimdi de 1 bardak süt çekti canım icsem mi bilemedim![]()
aboo bayağ az yemişsin hayrolaSelam kızlar
Sahur
1 Salatalık (canım bişe istemedi ya)
İftar 20.15
4 yk pırasa yemeği
2 dilim ekmek
Bol salata (kuzu kulağı narpuz domatesli)
Su 1.5 içebilirim anca.
Yatmadan belki süt içebilirim.
Ayşegül ilk günden tozutmaİyi akşamlar..
Sahur
Oğlumun tabağından kalan 2 kaşık şehriye çorbası 1 yenidünya
14.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1lokma ekmek
İftar
Yarım tabak yoğurtsuz mantı
1 tabak salata
Bugun çocuklara pasta yaparken kabın dibinde kalan kek hamurunu ve çikolata sosunu sıyırdım yine
Yatana kadar su 3 litre olur, 1 saat yürüyüş..
Ben yeniyim bilemedim ama akşamki tost olmamış sanki.10:00
kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
3 minik kırmızı turp
5-6 cherry domates
1 kupa demleme yeşil çay
Biraz roka
14:00
Kereviz sapı kavurması 1 tabak
19:00
1 elma
1 dilim armut
Yarım haşlanmış mısır
1 karışık tost
2.2 lt su
Spor yok
Aman Allahım ne kadar dakik ve düzenli menü diyetisyen tavsiyesi mi bınlarİlk menüm
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil peynir
5 zeytin
Ara 11.30
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 15.30
1 ton balığı
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 17.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 20.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
3 litre su
30 dk yürüyüş.
Ya evet mecbur kaldım ama almam gereken kaloriden aşağıdayım bugün genele bakarsak çok kalorili bir gün değil benim içinBen yeniyim bilemedim ama akşamki tost olmamış sanki.