Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıyamam :KK43:
İnmek istediğin bedene göre kıyafet al ve ona gireceğin günleri hayal et motivasyonuna da etkisi olur. Bende neler almak istiyorum neler biraz daha bekliyorum ortalık bir sakinleşsin çıkacağım çarşı pazara
içtin mi eğer kendini aç hissediyorsan iç yoksa içme
aboo bayağ az yemişsin hayrola :KK66: hasta falan değilsin dimi
Ayşegül ilk günden tozutma :sinirli:
Yok yok niyeyse bugün canım hiç istemedi. Kaynanam köyden ot göndermiş bütün gün onları yıkayıp doğrayıp dondurucuya atmayla gecti inan yemek yemeye gücüm kalmadı :KK48: :confused:

Bugünkü menü
Sabah 11de
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
Saat 4 te
1 küçük lahmacun
Közlenmis zeytinyağlı biber domates
Çok az ekmek (biber çok acıydı sade yiyemedim)
1kase yoğurt
Yarım saat egzersiz
Şimdi de 1 bardak süt çekti canım icsem mi bilemedim 😶🙄
Bence güzel menü canım.
Afiyet olsun

Selam kızlar
Sahur
1 Salatalık (canım bişe istemedi ya)

İftar 20.15
4 yk pırasa yemeği
2 dilim ekmek
Bol salata (kuzu kulağı narpuz domatesli)

Su 1.5 içebilirim anca.
Yatmadan belki süt içebilirim.
Çok az canım.
Ama oruç olunca insanın pek birşey canı istemiyor.

İyi akşamlar..
Sahur
Oğlumun tabağından kalan 2 kaşık şehriye çorbası 1 yenidünya

14.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1lokma ekmek

İftar
Yarım tabak yoğurtsuz mantı
1 tabak salata

Bugun çocuklara pasta yaparken kabın dibinde kalan kek hamurunu ve çikolata sosunu sıyırdım yine🤦

Yatana kadar su 3 litre olur, 1 saat yürüyüş..
Bence güzel menü.
Afiyet olsun.

İlk menüm
Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil peynir
5 zeytin

Ara 11.30
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 15.30
1 ton balığı
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 17.30
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 20.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık

3 litre su
30 dk yürüyüş.
Hafif güzel bi menü olmuş cnm

Kızlar merhaba brn sabah 2 yumurta 1 k kutusu kaşar 10 badem 3 hurma 2 salam yeşillik
akşam 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık etli yeşil fasülye 1 kase yoğurt salata regl olduğum için spor yapamadım agrım var 2 litre su
Kızlar bir tavsiyem var tabi sizler ne dersiniz grup sahibi ne der bilmiyorum ama Tabak fotosu ve yüzümüzü paylaşmadan boydan foto payşasak nasıl olur?

Kızlar merhaba brn sabah 2 yumurta 1 k kutusu kaşar 10 badem 3 hurma 2 salam yeşillik
akşam 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık etli yeşil fasülye 1 kase yoğurt salata regl olduğum için spor yapamadım agrım var 2 litre su
Kızlar bir tavsiyem var tabi sizler ne dersiniz grup sahibi ne der bilmiyorum ama Tabak fotosu ve yüzümüzü paylaşmadan boydan foto payşasak nasıl olur?
Güzel menü.
Afiyet olsun.

Selamlar,
Sahur
1.5 haşlanmış patates, domates,salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 ceviz

İftar 1 kase mercimek çorbası, 3.5 dilim yumurtalı ekmek

17.15-18.45 arası yürüyüş
20.45- 22.30 arası yürüyüş
Şimdi de kardiyo yapacağım 40 dk.

Yürüyüşün etkisi sanırım çok rahat WC ciktim.

Suya devam uyuyasiya kadar 3 yapicam.

Hadi ya yaptım bende içiyorum şuan çok kötü gelmedi tadı bana 😁
Ben Süt ve tarçın sevmediğim için kötü gelmiş olabilir bana 🤢

Menü eklemeyi bu yüzden seviyorum. İnsan artı 1 lokma dahi yese vicdan azabı duyuyor. Ben de hergün azar azar tatlı yiyorum ama mutlaka ya 100 ip ya yarım saat yürüyüş felan ekliyorum. Sen de öyle yaparak vicdanını rahatlatıp yiyebilirsin bence 😁

Mesela ben şimdi spor yapacağım😁

Aynı ben:)) tatlı yiyince bi koşu 100 ip atlayıp geliyorum :)) dur şimdi 200 atlayayım :))

Hangi spor, o kadar yediğim ekmegin Vicdan azabını azaltır acaba.. :KK51:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten çok motive oldum yazdıklarınızı okuyunca şimdi geçmişe bakıp gelicem sabah buraya yazdıktan sonra uyumuşum ikizleri uyuturken uyandıktan sonra iftara kadar da ağladım :cry:biraz kötü bir gündü bugün benim için iyi ki bu gruba girdim bugün çok mutlu ve umutluyum :KK68:

IMG_20200509_200622.webpIMG_20200509_190039.webp

Akşam yemeğim bu şekildeydi makarnam tam buğday.. tabagim bitince 1 tabak daha sebze aldım çok temiz geçti bu iftar saat 9.30 da da sütlü Nescafe ile ara yaptım şekersiz tabiki
IMG_20200509_210707.webp

Eki Görüntüle 2632812 Eki Görüntüle 2632813

Akşam yemeğim bu şekildeydi makarnam tam buğday.. tabagim bitince 1 tabak daha sebze aldım çok temiz geçti bu iftar saat 9.30 da da sütlü Nescafe ile ara yaptım şekersiz tabiki
Eki Görüntüle 2632814
Sebzeni içinde patates var mı? Çok secemedim canım. Yanlış birşey söylemek istemem Naçizane fikrim arada o kadar ceviz çok geldi. Sebzenin içinde patates varsa makarna ve patates yanyana tehlikeli oluyor malesef.

kıyamam :KK43:
İnmek istediğin bedene göre kıyafet al ve ona gireceğin günleri hayal et motivasyonuna da etkisi olur. Bende neler almak istiyorum neler biraz daha bekliyorum ortalık bir sakinleşsin çıkacağım çarşı pazara
içtin mi eğer kendini aç hissediyorsan iç yoksa içme
aboo bayağ az yemişsin hayrola :KK66: hasta falan değilsin dimi
Ayşegül ilk günden tozutma :sinirli:
Yok canım icmedim kendimi aç hissetmiyorum sadece canım çekti ama icmedim 😀

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten çok motive oldum yazdıklarınızı okuyunca şimdi geçmişe bakıp gelicem sabah buraya yazdıktan sonra uyumuşum ikizleri uyuturken uyandıktan sonra iftara kadar da ağladım :cry:biraz kötü bir gündü bugün benim için iyi ki bu gruba girdim bugün çok mutlu ve umutluyum :KK68:
Canım niye ağladın? Kilo yüzünden mi, başka sebepten mi? Unutma, yaşıyorsak umut vardır, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız. Sen anasın , cansın , güçlüsün ve istersen önce Allah'ın izniyle başaramayacağın hiçbir şey yok... Yalnız değilsin, hepimiz benzer dertlerle boğuşuyoruz.. Lütfen kendini üzme, kalbini ferah tut ve başaracağına inan..Ben sana çok inanıyorum:KK19:

İyi akşamlar. Kaptanım bir haftadır izine ayrılmayı düşünüyorum.Kendimi toparlayamıyorum ve takım için bu durum iyi olmuyor.Sen de benim düşündüm gibi düşünüyorsun.En hayırlısı izne ayrılmam
LAydLiNe LAydLiNe

Back
X