Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anacım, nasıl içiyorsun o kadar suyu:KK57:
Yürürken miden Cumbul Cumbul olmuyor mu:KK48:
Afiyet olsun menü spor güzel, hele de su efsane👏
Yok kız mide de alıştı artık cumbul cumbul olmuyor da sonra lavaboya gitmek işkence 😁gittiğim her yerin wc sini ezberledim 😀uzun zamandır yürüyüş yapmıyordum evde spor yapıyordum yürümek aşırı iyi geldi 😊😊😊🤗🤗

Bana çok gelmedi cnm ya sadece hem öğlen hem akşam kısır olmasa daha iyi olurmuş, 1 dilim pizzada kalabilmek büyük başarı valla :KK48:yürüyüşünde güzel 👍
Ay teşekkür ederim, ben de üzülüyordum çok yedim diye, azıcık rahatladım..
Aslında pizza gündemde yoktu, çocuklar iftara yakın icat çıkardılar, e pişince sıcak sıcak dayanamadım, 1 dilimcik yedim.. kısırı yanına yemeseydim, iki üç dilim pizza yerim tutamam kendimi diye düşündüm, kısırın yarısından fazlası salata idi zaten.

Kızla nasılsınız
İki gün önce akşamdannberi kızım ateşleniyor dğn gece acile gitmek zorunda kaldık kulak altı şişmişti sertleşmişti..
Şu dönemde hastaneye gitmek zorunda kalmak çok kötü...
Pek kimse yoktu hastanede ve vaka almıyolarmış ama yine de insan korkuyor 2 hasta falan anca vardı gerisi çalışan. Ama korkuyorum işte.

Kızıma antibiyotik başladı dr. İlave ilaçları var tabii.
Şimdi uyuyo yavrum gece ananede kaldık acilde ananesini ve beni sayıkladı durdu... çok ağladı :(

Sabah fitil verdim ağlarken kustu o da ekstra korkuttu ah canım kızım benm anne olmak çok zpr hep bi suçluluk hep bi eksiklik hissi var içimde :(
Allahom beterinden korusun
Canım çok geçmiş olsun.
Hemen toparlar kuzucuk inşallah.
Rabbim acil şifalar versin canım.
Canım yetememe herkeste var.
İnan ki benim de beynimi en çok meşgül eden odur.
Ama elimden geldikçe ilgilenmeye çalışıyorum.
Başka yapacak bir şeyim de yok.

Aslında pizza gündemde yoktu, çocuklar iftara yakın icat çıkardılar, e pişince sıcak sıcak dayanamadım, 1 dilimcik yedim.. kısırı yanına yemeseydim, iki üç dilim pizza yerim tutamam kendimi diye düşündüm, kısırın yarısından fazlası salata idi zaten.
Sabahta baya hafif olmuş cnm ee kısırda bol salatalı diyosun daha nolsun, bende olsam dayanamam valla, tam buğday lavaşım olsaydı sabaha fit pizza yapardım cnm çekti 😂

Ayşegül benimkiler de 6 da pide çıkardılar.
Ben de iftara pide yaptım.
Dayanabildim mi az sonra menüde

Pazartesi menü
Sabah 20.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil
5 zeytin

Öğlen 14.30
Yoğurtlu semizotu salatası (1 büyük kâse)

Ara 16.30
4 çilek

Akşam 20.15
3 kepçe tarhana çorbası
2 parmak uzunluğunda ve genişliğinde kıymalı kaşarlı ince hamurlu pide.

Su 2.5 litre
Spor 45 dk yürüyüş

Sabahta baya hafif olmuş cnm ee kısırda bol salatalı diyosun daha nolsun, bende olsam dayanamam valla, tam buğday lavaşım olsaydı sabaha fit pizza yapardım cnm çekti 😂
Bu akıllı telefonların yiyecek gönderme özelliği olsaydı, hemen sana göndermek isterdim.. :kk77:
Ben normal unla yoğurup kendim yaptım hamurunu..

Pazartesi menü
Sabah 20.00
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil
5 zeytin

Öğlen 14.30

Ara 16.30
4 çilek

Akşam 20.15
3 kepçe tarhana çorbası

Su 2.5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Dengeli olmuş cnm abartmadan yemişsin pideyide afiyet olsun ☺

Ben okuyorum 🙂
Boyunu bilmiyorum ama hiç mide operasyonu geçirmeyi düşündün mü bir akrabamız oldu gayet başarılı sonuçlar elde ettiler

Düzenli olarak düşünürüm bunu neredeyse her ay mutlaka düşerim bir fikrine ama sanırım hiçbir zaman risklerini göze alamam

Pazartesi menü
Sabah 20.00
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil
5 zeytin

Öğlen 14.30

Ara 16.30
4 çilek

Akşam 20.15
3 kepçe tarhana çorbası

Su 2.5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun, dengeli yemeye çalışmışsın, su ve yürüyüş te çok güzel 👍

Selam hanımlar

Sahur 3.30
2 dilim pırasalı börek
Çay

İftar 20.15
1 buçuk kase balık çorbası
1 yk kadar ton balığı
2 çatal patates püresi
Yarim kase hoşaf
1 dilim ekmek
Çay

2 litre su
Börek tek dilim olsa dahada güzel olurmuş cnm, o saatte çok kalorili yememek lazım biliyosun😊

Sevalcim benim de sürekli gelenin gidenin olur. Ama biraz da biz tavizkarız.
Yemeyen yemiyor. Ben de dayanamıyorum.
Biraz da bu konuda kararlı olmak gerekir
Biraz da işi kafada bitirmek gerek.
Zayıf olanların hepsinin bünyesinden değil.
Yemedikleri için kendini tuttukları için zayıf.
Çevreni düşün. Benim çevremdeki bayanların 5 te 4 ü böyle. Teyzemin kızı 36 beden ama akşam 6 dan sonra ağzına lokma almaz. Gün içinde yediklerini dikkat eder.
Okulda çok arkadaşım zayıf ama ikram edilen 1 çubuk krakerin kalorisini düşünüyorlar.
O yüzden zayıflar.
Ben şahsen peşpeşe 3 - 4 abur cubur yiyordum.
Eve taneyle çikolata almayız. Kutuyla alırız.
Artık kestim onu.
Benim fikrim kararlı olmak gerekiyor.
Ben de şuanda 3 gündür böyle yapmaya çalışıyorum.

Kesinlikle katılıyorum yiyip yiyip kilo almayanların yiyip yiyip kilo almama gibi bi durumları yok asla yemiyorlar o an orda yiyorsa bile kesinlikle ertesi sabaha kadar aç kalıyordur :-)

Ben de akşam yemeğini çok hafif geçirip yatana kadar da çok zorlanmadıkça yememek kilo vermede bir sigorta sistemi gibi birşey hiçbir şey yapamıyorsan bunu yap yani
Tüm samimiyetimle yazıyorum sevalcim, seni anlıyorum..:KK200:
Bana göre diyet bazı şeyleri tamamen yasaklayarak, hep belli şeyleri yemek değil.. mesela bugun lahmacun mu var, hiç yememek olmuyor ne yazık ki, ama ben mesela eskiden 4 lahmacun yerdim bi oturuşta, şimdi ise 1,5 yada 2 yiyorum, yanına az yağlı bol salata yiyorum ve doyuyorum, şimdi lahmacun yedim diye diyetim bozulmadı.. başka yiyecekler içinde bu geçerli, kalorisi yüksek olan şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum ama ola ki çok canım çekti, ya da ortam onu gerektirdi, o yiyecekten az yiyip diğer öğünlerimi hafif tutarak dengelemeye çalışıyorum.

Diyetkolik diye bi site var, onu TLF indirdim, yediklerimi tek tek oraya girerek kalorisini hesaplıyorum. günlük kalori ihtiyacımı da hesapladım, onun 500-800 kalori altında yiyerek günde 1 saat yürüyüşle de destekleyerek verdim kilolarımı. Sana da tavsiye ederim, bi bak beğenirsen devam edersin..

Günlük kalori ihtiyacından 500 kalori eksik beslenmek ve sporla yakmak haftada yarım kilo zayıflatıyor, günlük ihtiyacından 1000 kalori eksik beslenmek yada sporla yakmak haftada 1 kilo verdiriyor..Ben yediğim ve yaktığım kalorilerimi hergün hesaplayarak zayıfladım..

İlk çocuğumdan sonra kendim yiyeceklerin kalorisini hesaplayıp liste oluşturarak 16 kilo verdim, sonra 2. 3. çocuk derken fazlasıyla geri almıştım, şimdi diyetkolik le daha kolay hesaplayarak kendimi kontrol altında tutabiliyorum..

Ne güzel, diyetisyene de gidiyorsun, onun yönlendirmeleri ve senin de iradenle başarırsın sen bu işi.. günde en az 2.5 litre su iç, yapabiliyorsan yarım saat yürüyüşle başla, yediklerini benim gibi hesapla, sonrası çorap söküğü gibi gelecek inan..:KK5:

Ben de indireyim bi bakayım ben de fat secret kullanıyorum normalde diyet yaparken ama temiz bir sayfa modumu yüksektebilir
Leslie den bende sıkıldım
Haftada bir veya iki kere dışarı çıkabiliyorum yürüyüşe bizde de uzay mekiği var hiç sevmiyorum ama onu bacaklarım ağrıyor
Ben aslında göbek bel hareketi yapsam yeter
Yürüyüş bandı bence en güzeli hatta balkon varsa oraya koymak laızm mis gibi oksijen alarak yapmak daha iyi

Uzay mekiği ne ola kiz:KK53: onu duymadım hiç
Kızla nasılsınız
İki gün önce akşamdannberi kızım ateşleniyor dğn gece acile gitmek zorunda kaldık kulak altı şişmişti sertleşmişti..
Şu dönemde hastaneye gitmek zorunda kalmak çok kötü...
Pek kimse yoktu hastanede ve vaka almıyolarmış ama yine de insan korkuyor 2 hasta falan anca vardı gerisi çalışan. Ama korkuyorum işte.

Kızıma antibiyotik başladı dr. İlave ilaçları var tabii.
Şimdi uyuyo yavrum gece ananede kaldık acilde ananesini ve beni sayıkladı durdu... çok ağladı :KK43:

Sabah fitil verdim ağlarken kustu o da ekstra korkuttu ah canım kızım benm anne olmak çok zpr hep bi suçluluk hep bi eksiklik hissi var içimde :KK43:
Allahom beterinden korusun
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ben de yazayım ki kızın, eleştirin benio_O

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı ballı yeşil çay

16.00
1 tabak salatası yeşilliği bol kısır
Az turşu

İftar:oops:
1 dilim ev yapımı pizza (çeyrek pizzanın 3 te birini yedim)
1 kase bol salatalı kısır

Su yatana kadar 3.5 olur, 1 saat dışarda yürüyüş.
Menü karbonhidrat ağırlıklı olduğundan turşu ve bulgur şu tutacağından biraz artı görebilirsin o yüzden cumaya kadar tartilma derim ben menü kalori olarak cok değil kilo olarak kalmaz üstünde 🤗

Back
X