Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayşegülcüm sen sabret .
Artık yavaş yavaş gider ama pes etmezsen devam eder.
Yeter ki pes etme.
Aynen, sabrediyorum, bi kaç kere daha böyle duraksadığım oldu ama 1 hafta sürmüştü onlar..ilk defa bu kadar uzun duraksadım hatta + lara çıktım kilo alacak kadar yemediğim halde😲

Aynen, sabrediyorum, bi kaç kere daha böyle duraksadığım oldu ama 1 hafta sürmüştü onlar..ilk defa bu kadar uzun duraksadım hatta + lara çıktım kilo alacak kadar yemediğim halde😲

Şimdi nasılsın canım son durumun nasıl? Ben aştım artık o + meselesini bugün çok şükür. Yiyeceklerin kalorisini düşünmek insanın iştahını kapatıyor :KK48::KK48:

Geçmişi de okuyamıyorum iki gündür. Yarın da çocuklar için dışarı çıkma izni var. Yapılacak bir sürü iş var. Perşembe de oruca başlayacağım inşallah. Ayrıca yine iş var perşembe. Çocukların ikisinin de canlı dersleri var. Evde hem öğretmen olduk hem anne. Çok yoruldum çokkkkk

Salı menü
Sabah 9.15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil peynir
3 zeytin

Ara 13.30
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.15
Yağı süzdürülmüş ton balığı
Salata

Ara 17.30
1 salatalık

Akşam 20.20
2 fırın tavuk but
Bol salata
2 - 3 lokma ekmek

Ara 21.30
3 çilek

40 dk leslie
3 litre su

Harika bir menü olmuş canım. Tebrik ediyorum seni. Spor ve su da öyle. Yalnız o akşam yediğin çileği bundan sonra daha erken saatlerde ye bence. Meyvelerin geç saatlerde yenilmesini hiç tavsiye etmiyorum. Zaten ramazandan dolayı akşam yemeklerimiz geç vakte kalıyor. Geç yemek yemek daha zor kilo vermemize neden oluyor. O yüzden meyvelere dikkat.

Gençken zayıflama yontemimdi zaten çok spor yaptığım için diyet yapmazdımspor hayatimdi çünkü ama yaş ilerledi evlenince hayatim değişti resmen Eskişehirspor gibi spor yapamafigim için ve aynı düzeyde yediğim için çok fena kilo aldım üstüne hastalandım üstüne daha da çok kilo aldım sana tavsiyem diyet yaparak kilo vermen çünkü bu yöntem çok tehlikeli sadece Spor la kilo vermek 😘😘😘

Diyet yapmadan sporla zayıflama yöntemi sadece bir yere kadar. Hayatının her dönemi insan aynı tempoda spor yapamıyor maalesef. Her şeyin fazlası zarar. Çok doğru söylemişsin. Hem spor yapacağız hem sağlıklı ve düzenli besleneceğiz. Zaten sonrası kendiliğinden geliyor. Bu arada görüşemiyoruz canım özledim seni iyisin inşallah?

Tekrar tebrik ederim. Ben de 1. Den sonra kısa sürede verdim kiloları. O zaman daha aktif bi hayatım vardı. Büyük şehire yakın bir ilçede yaşıyorduk çok yürürdüm her yere yürüyerek giderdim. Şimdi küçük bir ilçedeyiz. İle arabayla gidiyoruz her yere arabayla. Evde ve bahçede yürümek de o kadar verimli olmuyor. Dolayısıyla 2. Doğumdan sonra veremedim tam. Tatlıyı da çok seviyorumtamamen kesemiyorum. Ancak azaltabiliyorum. Neyse buna da şükür Allah sağlık sıhhat versin hepimize 🤲🏻🤲🏻

Tatlıyı tamamen kessen öyle süper olur ki kilonun nasıl hızlı gittiğini anlayamazsın bile. Hepimizi seviyoruz tatlıyı ama ilerisini düşün. Allah göstermesin yaaa şeker hastalığı çıkarsa bir gün. Hiç şeker yememen gerekirse? Ben bu yüzden tuzu bırakmıştım. Şeker hastalığından gözleri görmeyen bir teyze vardı. Kadıncağızın gözleri kör olmuştu hastalıktan. Hem tuz hem şeker yiyemiyordu. Öyle kötüydü ki. O dönem ben lisedeydim ve aşırı tuzlu yerdim. Onu gördükten sonra dedim ki kendi kendime. İleride hasta olur da ya yiyemezsem. En iyisi ben şimdiden azaltayım. Şu an her şeyi hem şekersiz hem tuzsuz yiyebiliyorum. Harika bir özellik. İkisi de vücuda çok zararlı şeyler. Sana iki hafta veriyorum. Eğer iki hafta hiç tatlı tüketmezsen artık vücut hiç tatlı istemiyor. Bence denemelisin.

Menün çokmuş gibi görünüyor ama aslında toplamda normal bi menü bence,
neee 3 saat yürüyüş ve üstüne kardio muuu😵😵😲
Yok anam senin yediklerin uçup gitmiştir bile hiç merak etme 👍
Canım daha 300-400 gramcık vermişim sadece, o da cuma ya kadar durursa, bu aralar verdikten sonra birden fazlasını geri alıyorum nasıl oluyorsa😬
Sana ulaşmak ne mümkün 👏👏👏
Evde yapılıyor bende yiyorum maaleseff:KK12: çokluğu şöyle canım evelsi gün gözleme bugün kabartma ve bunlar ciddi kalorili şeyler.. bugün pisi gibi hesapladim. Pisi çok daha kalorili olduğu için 10 tane olarak kafadan 1000 küsür.. hatta baya bı aşmış oldum. Spor yaptimda şükür normale döndü ama ben buna da inanmıyorum. 1 saat normal yuruyuse 262 kalori yakmış gösteriyor normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-12-23-19-31-158_com.yazio.android.webp
    Screenshot_2020-05-12-23-19-31-158_com.yazio.android.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-05-12-23-19-02-246_com.yazio.android.webp
    Screenshot_2020-05-12-23-19-02-246_com.yazio.android.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-05-13-01-07-24-594_com.yazio.android.webp
    Screenshot_2020-05-13-01-07-24-594_com.yazio.android.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar bende menümü yazayım
12 de kahvaltılıklardan sıkıldığım için
Yarım tabak fasulye çeyrek ekmek
1 biber
5 30 da
4 yemek kaşığı fasulye
1 dilim peynir çeyrek ekmek bol bol domates
Yarım saat yürüyüş bugün mutfağı temizliğim için sadece yarım saat yuruyebildim

Kaptan iki gündür yok inşallah herşey yolundadır

Buralardayım canım çok yoğunum bu aralar. Bir de zaman yönetimi ile ilgili bir çalışma yapıyorum. Bugün de işlerimi hallettikten sonra uyuyakalmışım. Bir uyandım iftara az kalmış. Yemekti, çocukların dersleriydi, yürüyüştü. Şimdi kahvemi alıp geçtim pc başına. Ekmekler normal ekmek miydi? Suyu sormuyorum ama merak ettim ne kadar içtin :KK70: :KK70:

Evde yapılıyor bende yiyorum maaleseff:KK12: çokluğu şöyle canım evelsi gün gözleme bugün kabartma ve bunlar ciddi kalorili şeyler.. bugün pisi gibi hesapladim. Pisi çok daha kalorili olduğu için 10 tane olarak kafadan 1000 küsür.. hatta baya bı aşmış oldum. Spor yaptimda şükür normale döndü ama ben buna da inanmıyorum. 1 saat normal yuruyuse 262 kalori yakmış gösteriyor normal mi?

Normal canım. Çünkü tempolu yürüdüğünde 300 -400 kalori arası hesaplıyor bütün programlar. Anlat bakim nasılsın ne var ne yok?

Normal canım. Çünkü tempolu yürüdüğünde 300 -400 kalori arası hesaplıyor bütün programlar. Anlat bakim nasılsın ne var ne yok?
Nasıl olalim Ebrucum.. Allah kabul etsin oruc tuttum ama artık oruç tutmama kararı aldım. Çünkü uyku duzenim yok sabah uyuyorum hatta uyuyamıyorum öğlen kalkıyorum mal gibi iki soru cözeyim desem canım istemiyor.. Amann günaha girmeyim de Arife de Kandil de nasipse tutucam değilse düşünmüyorum. Onun haricinde ev ahalisi iyi menülerde de anlayacağın gibi gelsin gözlemeler, gitsin kabartmalar.. oluncada yiyorum malum.. o yüzden spora vurdum kendimi :işsiz:
Offf offf.. :KK14::KK14: sigara içmeyip emojisini sevenler. WhatsApp de ilk daha güncelleme gelmeden bu emojiyi sigara iciyo sanıyordum meğer hastaymış gariban 🤒 😂😂 şu halde bile çok dertli iciyo gozukuyo :KK70:
Bu arada kardiyo da yaptım suyunda 3 oldu 🤒😂

Buralardayım canım çok yoğunum bu aralar. Bir de zaman yönetimi ile ilgili bir çalışma yapıyorum. Bugün de işlerimi hallettikten sonra uyuyakalmışım. Bir uyandım iftara az kalmış. Yemekti, çocukların dersleriydi, yürüyüştü. Şimdi kahvemi alıp geçtim pc başına. Ekmekler normal ekmek miydi? Suyu sormuyorum ama merak ettim ne kadar içtin :KK70: :KK70:
Bence 5 icmistir Milyaay Milyaay ? 😁

Nasıl olalim Ebrucum.. Allah kabul etsin oruc tuttum ama artık oruç tutmama kararı aldım. Çünkü uyku duzenim yok sabah uyuyorum hatta uyuyamıyorum öğlen kalkıyorum mal gibi iki soru cözeyim desem canım istemiyor.. Amann günaha girmeyim de Arife de Kandil de nasipse tutucam değilse düşünmüyorum. Onun haricinde ev ahalisi iyi menülerde de anlayacağın gibi gelsin gözlemeler, gitsin kabartmalar.. oluncada yiyorum malum.. o yüzden spora vurdum kendimi :işsiz:
Offf offf.. :KK14::KK14: sigara içmeyip emojisini sevenler. WhatsApp de ilk daha güncelleme gelmeden bu emojiyi sigara iciyo sanıyordum meğer hastaymış gariban 🤒 😂😂 şu halde bile çok dertli iciyo gozukuyo :KK70:
Bu arada kardiyo da yaptım suyunda 3 oldu 🤒😂

Evdekilerin kilo durumu nasıl sorması ayıp? Onların da sanırım diyete ihtiyacı olmalı :KK70: :KK70: Biraz iradene sahip çıkıp bence senin onlara uymaman lazım. Hiç yeme demiyorum ama bir tane tadımlık yiyebilirsin. Kendini durduman koşuluyla. Yoksa sadece sporla olmaz o iş.

Gençken zayıflama yontemimdi zaten çok spor yaptığım için diyet yapmazdımspor hayatimdi çünkü ama yaş ilerledi evlenince hayatim değişti resmen Eskişehirspor gibi spor yapamafigim için ve aynı düzeyde yediğim için çok fena kilo aldım üstüne hastalandım üstüne daha da çok kilo aldım sana tavsiyem diyet yaparak kilo vermen çünkü bu yöntem çok tehlikeli sadece Spor la kilo vermek 😘😘😘
Haklısın canım.. iş temposu başlayınca yapamayacağım.. ya bırkaç gün üst üste hamur işi yedim ya ondan yüklendim bu kadar.. birde bu ay sonuna kadar ne verirsem kar ama bu gidişle, bu yemeye veremeyecegim sanirim:KK43:

Evdekilerin kilo durumu nasıl sorması ayıp? Onların da sanırım diyete ihtiyacı olmalı :KK70: :KK70: Biraz iradene sahip çıkıp bence senin onlara uymaman lazım. Hiç yeme demiyorum ama bir tane tadımlık yiyebilirsin. Kendini durduman koşuluyla. Yoksa sadece sporla olmaz o iş.
Evdekiler de ben gibi orta diyelim.. analizlerde hafif şişman yazıyo ya çıldırıyorum :KK70: biz hamur işini ailece seviyoruz yöresel bağımlılık malesef.
İradesizim derim ya hep harbi öyle:KK14: ama yarından itibaren mecbur🤐🤐🤐

Geçmişi de okuyamıyorum iki gündür. Yarın da çocuklar için dışarı çıkma izni var. Yapılacak bir sürü iş var. Perşembe de oruca başlayacağım inşallah. Ayrıca yine iş var perşembe. Çocukların ikisinin de canlı dersleri var. Evde hem öğretmen olduk hem anne. Çok yoruldum çokkkkk
Ahhh kaptanım seni ben anlıyorum.
Ben de bu canlı derslerden çok sıkıldım.
Hem çocukların kinden hem de kendimiminkinden.
Sınıftaki iletişim oluşmuyor.
Bir de benim küçüğü bu yıl birinci sınıf.
Çok kötü oldu.
Yavrucuklar tam derse alıştı hem ödeve alıştı hop eve.
Tekrar nasıl alışıcak bilmiyorum.

Back
X