Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar
Sabah 10.30; mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
4 zeytin
Saat 15.00; yarım güllaç
Akşam 17.30; 4 y.kaşığı et sote
Salata
1 avuç içinden biraz fazla pide
Su 1 litre yatmadan 1.5 yapıcam
Spor yapmadım ama dışarda işlerim vardı yürüyerek gidip geldim 1 saat kadar yürüdüm 7800 adım attım toplamda
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

Benim menüm ise

Sahur
1 tabak mercimek çorbası
5 kaşık kısır
5 çilek

İftar
1 tabak patates salatası
2 kaşık kısır
1 çatal revani
1 dilim karpuz

Su yatana kadar 3 litre olur, çocuklarla 2 saat dışarda dolaştık..
Afiyet olsun canım patates salatasının kalorisi nedir acepp?? Ona göre yapayım bende:)

Kahvaltı
10.00 da 1 has. Yum., Domates, ,az beyaz peynir, 2 zeytin, 2 gün kurusu, 2 ceviz

Saat 17.00 1 ceviz, 1 gun kurusu

18. 30 1 tabak lahana yemeği, 4 yk kıymalı makarna, 3 yk yogurt

Su 1.5 bitti şuana kadar. Devam 3 e tamamlayacağım.

Spor 1.11 dk yürüyüş 4.72 km
Afiyet olsun canım menün güzel sporda aynı şekilde

iyi akşamlar kızlar:KK54: masalla herkesin menüsü çok iyi:nazar: sanırım bu hafta çok güzel sonuçlar alacağız her birlikte :21: ben de yazayım menümü çok şükür uyumadan 😅

Kahvaltı
IMG_20200513_095414.webp

Ara öğün 2 ceviz 2 hurma yedim gerisi kızların
IMG_20200513_123038.webp

Öğlen 1 simit 2 bardak ayran

Listemde yoktu diyetisyenime nasıl söylicem bilmiyorum

Akşam da çekemedim onu da ıspanak borani tavuk sote biraz fasulye avuç içi kadar pide yedim aralarda yemeği hazırlarken çilek ve erik yedim

Spor 1 saat yürüyüş 10000 adımı gördük çok şükür 🙏

Afiyet olsun canım makarna yerine başka bişey yeseydin senin için daha iyi olurdu gerçi yürüyüşün onu fazlasıyla yakmıştır
Kuzum çok uzun zaman oldu makarna yemiyorum canım çok çekti bide evde tek olduğum için iki çeşit yapamıyorum yoksa 1 hafta yerim aynı şeyi o yüzden bitek makarna yaptım makarna yediğim için biraz fazla yürüdüm diğer günler e göre 😀

iyi akşamlar kızlar:KK54: masalla herkesin menüsü çok iyi:nazar: sanırım bu hafta çok güzel sonuçlar alacağız her birlikte :21: ben de yazayım menümü çok şükür uyumadan 😅

Kahvaltı
Eki Görüntüle 2634893

Ara öğün 2 ceviz 2 hurma yedim gerisi kızların
Eki Görüntüle 2634892

Öğlen 1 simit 2 bardak ayran

Listemde yoktu diyetisyenime nasıl söylicem bilmiyorum

Akşam da çekemedim onu da ıspanak borani tavuk sote biraz fasulye avuç içi kadar pide yedim aralarda yemeği hazırlarken çilek ve erik yedim

Spor 1 saat yürüyüş 10000 adımı gördük çok şükür 🙏
Yürüyüş süper👏
Kahvaltıda yumurta nın yanındaki ne? Hazır ürün mü?
Simiti yemesen daha iyi olurdu canım, onun yerine salata çorba gibi daha sağlıklı olurdu. Akşam menün güzel olmuş 👍
Suyu yazmamışsın, o çok önemli bence..
İnşallah güzel sonuçlar gördükçe daha motive olacaksın:KK200:

Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.

Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..
Canım asla izne ayrılma, bu geçici bi dönem, benim kilomda 2 hafta + lardaydı hep, çıldıracaktım, pes etmedim,bıraksaydım çok daha fazlası olacaktı..
Bazen iştah patlaması yaşayabiliyoruz, en hafif şekilde atlatmaya çalış. Diyeti bozdum, artık düzelmez diye düşünme, zararın neresinden dönersek kardır..
Bi de sen de benim gibi ardarda iyi kilo vermiştin, bu yüzden duraksaman veya + ya çıkman çok doğal, yeter ki tamamen pes etme, tekrar - ye dönersin elbet:KK5:

Yaaaggglllaaaannnnnnnn
Yaaalllaaaaaannnnn
Yaaaallaaannn

Yada benim vücut sapıtık.. .. (düşünceli ikon)
Ben evde tatlı pasta vs olunca dayanamazsam kendimi 1-2 çay kaşığı ile sınırlayıp, avunuyorum.. Hem yemiş oluyorum hemde diyetimi bozdum psikolojisine girmiyorum..
Tabi devamını da yemek istiyor içimdeki canavar :KK53: ama sen hakkını yedin sus deyip susturuyorum çoğu zaman:KK11:

Canım asla izne ayrılma, bu geçici bi dönem, benim kilomda 2 hafta + lardaydı hep, çıldıracaktım, pes etmedim,bıraksaydım çok daha fazlası olacaktı..
Bazen iştah patlaması yaşayabiliyoruz, en hafif şekilde atlatmaya çalış. Diyeti bozdum, artık düzelmez diye düşünme, zararın neresinden dönersek kardır..
Bi de sen de benim gibi ardarda iyi kilo vermiştin, bu yüzden duraksaman veya + ya çıkman çok doğal, yeter ki tamamen pes etme, tekrar - ye dönersin elbet:KK5:
2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi... :KK11::bicak:
.

2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi... :KK11::bicak:
.
Kış kış cinler kış kış..
Yallah cinler yallah..
Cin çık,cin çık, cin çık...:KK70:

.
Ben de ne zaman büyük konuşsam başıma gelir🤦
Şimdi geçmişe bi sünger çek, önceki yedikleri için izindeyken yedim, ödül oldu, şimdi sağlıklı diyetime dönüyorum artık diye düşünHoppa

Kış kış cinler kış kış..
Yallah cinler yallah..
Cin çık,cin çık, cin çık...:KK70:
Ay bunu hatırlatayım ben kendime tam yiyeceklen.. şu an nasil moralimi duzelttim anlatamam.. :KK19:

Yalniz bir sır vereyim..
Hani dedin ya içindeyken yedim bitti diye. Şu arada yediklerim heralde sizin tüm yediklerinizin toplamından daha fazladır :KK34:

Back
X