Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu gün uğrayamadım.
Sabah kahvaltı ve çocukların gezme saati derken.
Sonradan bir telefonla iki ayağım bir pabuca girdi.
Kayınvalidem ve kayınpederim çocukları özlemiş iftara geleceğiz dediler.
Hoppp yemek temizlik derken suyum çıktı.
Ancak gönderdim.
Bulaşıkları bile yıkayamadım.
Geçmişi ve menüyü yarın yazsam.
İyi geceler

Benim küçük de birinci sınıf canım. Yazık üzülüyorum çocuklara. Tam okulun tadını çıkaracaklardı eve kapandılar. Şükür derslerle ilgili hiç sorunumuz yok ama doya doya yaşayamadılar birinci sınıfı.
Bizim derslerle ilgili sorun var mı yok mu anlayamadık. Çok ilginç ama.
Öğretmenimiz çok memnun.
Biz ailecek memnun değiliz.
Yapmamamız gereken şeyi yapıyoruz.
Büyük kızımla karşılaştırıyoruz.
Büyüğü benim çok iyi.
O altıncı sınıf.
Küçük kızıma sürekli hadi çalışalım diyeceksin.
Yoksa kendi oturup bir satır yapmaz.

Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.

Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..
Once moral motivasyonu toparlamaliyiz.. o olmadığı için aç kurtlar gibiyiz bence... Ben geldiğimden beri çok görmüyorum seni burada.. arada bir gözüküp gidiyosun.. bence izin almak yerine buraya dönmelisin.. :KK12:

2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi... :KK11::bicak:
.
Görünce asla dayanamam :işsiz:Ben kacmisim icine:KK70:

Ay bunu hatırlatayım ben kendime tam yiyeceklen.. şu an nasil moralimi duzelttim anlatamam.. :KK19:

Yalniz bir sır vereyim..
Hani dedin ya içindeyken yedim bitti diye. Şu arada yediklerim heralde sizin tüm yediklerinizin toplamından daha fazladır :KK34:
Amannn olsun n'olacak zararın neresinden dönersen kâr bu yüzden burada degilmiyiz.. haydee topla kendini.. :KK19:

2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi... :KK11::bicak:
.
Canım bazen oluyor.
Olmuş bitmiş.
Sen onu düşünme artık.
Yeni gün yeni umutlar.
Daha güzel günler olacak.
Ama bırakırsak tekrar eskiye döneceğiz.
Onu düşün.

Afiyet olsun canım menün hafif görünüyor
Hafif yiyorum sporumu yapıyorum ama bir şey yanlış galiba 😔 cumayı bekleyecem bakalım
Suyumu da ramazan olmasına rağmen 2 litre nin altında içmiyorum aftaya kadar hedefim 90 olmazsa diyetisyene gidecem bayram sonrası olcturecem yağ su oranimi acaba yine odemmi oluyor vucudumdao_O ve yine yazarken düşündüğümü fark ettim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Teşekkürler.canim ben 10yildir aldirmadigim iç organım kalmadı
Tiroid yarışı alındı tüpümün teki alındı (kadın hastalığından 8 operasyon gecirdim) safra kesesi alındı artık ameliyat olmak istemiyorum oyuzden sağlıklı yaşamak istiyorum çok sıkıntılar çektim 2 yıldır rahatım çok şükür sağol Ilgın icin:KK68:

Tiroid yarışı alındı tüpümün teki alındı (kadın hastalığından 8 operasyon gecirdim) safra kesesi alındı artık ameliyat olmak istemiyorum oyuzden sağlıklı yaşamak istiyorum çok sıkıntılar çektim 2 yıldır rahatım çok şükür sağol Ilgın icin:KK68:
Geçmiş olsun 🌺

Geçmiş olsun canım, Allah sağlığını sıhhatini artırsın inşallah.

Geçmiş olsun canım, Allah sağlığını sıhhatini artırsın inşallah.
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür ama hem bedenen hem ruhen çok sıkıntılı bir dönemdi ama onları yasamasaydim bugünün kiymeti olmayacaktı elhamdülillah

Öğretmenimiz çok memnun.
Büyüğü benim çok iyi.
O altıncı sınıf.
Seni çok iyi anlıyorum 😩
Bizim çocuklarda da durum aynı, büyük oğlum kendi planını yapar, düzenli çalışır ama küçüğe çalış, ödev yap deyince. 😩😩Al Allah canımı...diyor resmen..

5 parmağın 5 i bir değil, bunu biliyorum, abisi gibi olsun diye istiyorum tabi ama çok zorlamak ters tepiyo, o da biz de çok yıpranıyoruz... tamamen kendi haline bıraksam da hiç olmuyor tamamen boşlayacak.. en azından öğretmenin ödevlerini tam yaptırmaya çalışıyorum...onda bile söylene söylene yapıyor..😬

Günaydın arkadaşlar
Bugün kendimi mezro ile ölçtüm sonuç : yontulmamış bir kütük vücudum kıvrımlaırm neredeyse kaybolmul. Onun işin bugünden itibaren bel göbek hareketleri yapacağım
Boyun : 35 cm
Göğüs : 110
Bel: 90
Göbek 100
Popo 100

gördüğümüz gibi ölçüler çok yakın alt tarafına hiç müdahale etmeyeceğim popo basen bacak oralarda hiç sorunun yok ama sıkılaşsalar iyi olur tabi birde
Bel incelsin göbek sıfırlansın hayde:halay:

Şeker hastalığı ırsi bizde babam 35 yaşında şeker hastası oldu. Bende geçen yıl insülin direnci çok yüksek çıktı kilom çok olmamasına rağmen doktorun verdiği diyet ile atlattım. Bu bende yiyeyim yiyeyim nasıl olsa diyetle hallediyorum özgüveni oluşturdu😭😭😭😭
O zaman senin çok ama çok daha dikkatli olman lazım canım. O özgüven yanlış bir özgüven. Yanlışı düzeltmen lazım. Yememen lazım. Menülerini artık özellikle takip edeceğim haberin olsun :KK39:
Bu hafta çok acayip geçti benim için.. sonucu merak ediyorum.. gitmedi sanki..🥺

Kavram kargaşası yaşıyoruz bence şuan😂😂 sporla dengelemeyecegiz. Örneğin Kilo vermek için almamız geren 1800 se 1500 alacağız. sporla birlikte 1200 e düşer atıyorum. Bu sekilde kilo veriliyor. Benim son günlerde tamamen yanlış oldu. almam gereken kalorinin üzerine cikiyorum sporla yakmaya çalışıyorum. Bu şekilde kilo veremeyeceğim. Yukarıda yazilana göre 🙄
Ki öylede hissediyorum 🥺
Tabiki en önemlisi sağlıklı verebilmek 👍🏿
Düşünce gücü diye bir şey duydun mu hiç? Duymadıysan araştır eğer inanmıyorsan da inan lütfen. Tekrar konuşalım bu konu üzerinde :KK39:
Kahvaltı
10.00 da 1 has. Yum., Domates, ,az beyaz peynir, 2 zeytin, 2 gün kurusu, 2 ceviz

Saat 17.00 1 ceviz, 1 gun kurusu

18. 30 1 tabak lahana yemeği, 4 yk kıymalı makarna, 3 yk yogurt

Su 1.5 bitti şuana kadar. Devam 3 e tamamlayacağım.

Spor 1.11 dk yürüyüş 4.72 km
Sizin evde her gün makarna var galiba. Genel anlamda kalorisi çok düşük beslenmişsin. Kilona göre çok az yemişsin bence. Yürüyüş gayet güzel. Makarnadan uzak kalmaya çalış bence.

Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.

Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..

Acilen kendine gelmen lazım farkındasın di mi? Çöpe atıyorsun şimdi onca emeği .

Yaaaggglllaaaannnnnnnn
Yaaalllaaaaaannnnn
Yaaaallaaannn

Yada benim vücut sapıtık.. .. (düşünceli ikon)

Bence senin vücut değil de kafa da var o sapıtık düşünce. Sen kendi kendin işartlandırıyorsun. Onca zaman yemeden durmuştun ama ona ne demeli?

Öğretmenimiz çok memnun.
Büyüğü benim çok iyi.
O altıncı sınıf.

Hımmm o biraz sıkıntılı bir durum aslında. Her çocuk farklı zaten. Benim büyük kıza 8. sınıfa kadar hiç ders çalış ya da dersini yaptın mı demedim. Hep çok çalışkan ve örnek bir öğrenci oldu. Ama 8. sınıfta ömrümü yedi resmen. 1. sınıf çocuğu gibi yanında oturuyorum soru çözerken şaka gibi resmen. Sürekli hadi diyorum. Kaç soru çözdün diyorum. Çok oturdun hadi kalk biraz soru çöz diyorum. Diyorum da diyorum. Küçük aynen seninki gibi. Ben hadi demezsem gelip anne ders yapalım demiyor ama okuması çok güzel. Yazması güzel. Okuduğunu anlıyor ve cevaplar verebiliyor. Matematiği anlıyor. İleride eminim o da değişecektir. Çok farklı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin hayatı alt üst oldu. Normal karşılamamız lazım şu ara her şeyi :KK39:

Hafif yiyorum sporumu yapıyorum ama bir şey yanlış galiba 😔 cumayı bekleyecem bakalım
Suyumu da ramazan olmasına rağmen 2 litre nin altında içmiyorum aftaya kadar hedefim 90 olmazsa diyetisyene gidecem bayram sonrası olcturecem yağ su oranimi acaba yine odemmi oluyor vucudumdao_O ve yine yazarken düşündüğümü fark ettim

Ben senin kilona göre az yediğini düşünüyorum. Vücut bence buna tepki veriyor. Ben 70 li kilolardayım sen 90 lı kilolardasın ve benden az yiyorsun. Bence eğer imkanın varsa haftayı bekleme en kısa zamanda diyetisyene git derim. Kan tahlillerine baktır mutlaka. Ama bence sorun senin az yemen.

Günaydın arkadaşlar
Bugün kendimi mezro ile ölçtüm sonuç : yontulmamış bir kütük vücudum kıvrımlaırm neredeyse kaybolmul. Onun işin bugünden itibaren bel göbek hareketleri yapacağım
Boyun : 35 cm
Göğüs : 110
Bel: 90
Göbek 100
Popo 100

gördüğümüz gibi ölçüler çok yakın alt tarafına hiç müdahale etmeyeceğim popo basen bacak oralarda hiç sorunun yok ama sıkılaşsalar iyi olur tabi birde
Bel incelsin göbek sıfırlansın hayde:halay:

Allahtan göbekle bel arasında bi 10 cm kalmış Gönül. Yoksa seni hayal etmem hiç zor olmayacaktı :KK53::KK53::KK70::KK70: Bu seni gaza getirir mi acaba :KK64::KK64:

Günaydın kızlar :KK200:

Çalışıyorum bugün. Ve yeniden oruca başladım. Ramazanda oruca ara verip başlamak cidden zor oluyor. Hem de iş gününe denk gelmesi bayağı kötü oldu.
Allah kolaylık versin canım kabul etsin orucunu. Bu hafta ben de regl den dolayı oruç değildim yeme düzenimi oturtamadım ama o yüzden + lardayım bu hafta. İnşallah yarından sonra ben de başlayabilirim.

Back
X