Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ne bileyim nerden gittiği de belli değil şu meretin. Evet bölgesel hareket iyi olur doğru diyosun. Mekik çekiyorum ama gördüm ki işe yaramamış.. ölçüleri yazma fikri güzel bencede canım hemen yazayım
Ben zamanında spor konusunu çok araştırmıştım cnm, uzmanlar bölgesel zayıflama diye bişey yok vucut nerde fazlalık varsa ordan yakmaya başlar cardio ve ağırlık egzersizi çalışmak lazım falan diyolardı hep ama, benimde alt karın bölgesi gitmiyo bi türlü ya uzamanlar yanılıyo ya bizim vucutlar değişik :KK53:

Ben zamanında spor konusunu çok araştırmıştım cnm, uzmanlar bölgesel zayıflama diye bişey yok vucut nerde fazlalık varsa ordan yakmaya başlar cardio ve ağırlık egzersizi çalışmak lazım falan diyolardı hep ama, benimde alt karın bölgesi gitmiyo bi türlü ya uzamanlar yanılıyo ya bizim vucutlar değişik :KK53:
Kız baaariz bellli bütün fazlalıklarım göbekte :KK70: uzmanlar bişe bilmiyo her biri her kafadan bişe diyo. Ama ağırlık çalışması mantıklı. Bütün ağırlıkları göbeğin üstüne koysam ezilirde küçülürmü :KK70::KK70:

Ölçüler geliyoo

Boy 1.63
Kilo 67.7 (yarın güncellenecek)
Göğüs 97
Bel 85
Göbek 100 :KK43:
Basen 107
Az çok gözünüzde canlanmışımdır :KK70:durum kötüüüüü

Süper o zaman:) ya bizim toplum olarak biraz sıkıntılarımız var zamanı yönetmeyi bilmiyoruz planlama yapmayı hele hiç bilmiyoruz misal ben hala plan yapıp o plana sadık kalmayı beceremedim sanırım az daha zamanı var. Çocuklar küçükken çok zor maalesef sürekli ihtiyaç çıkıyor tuvalet yemek vs vs. Düzelir değil mi? Deneyimli anneler gaz vermenize ihtiyacım var

Ben şu an zaman yönetimi ile ilgili bir gruptayım canım. Uzun zamandır öğrenmeye çalıştığım bir konu. Bir gün başaracağıma inanıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Düzelir düzelir merak etme. :KK68::KK68:

Ben şu an zaman yönetimi ile ilgili bir gruptayım canım. Uzun zamandır öğrenmeye çalıştığım bir konu. Bir gün başaracağıma inanıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Düzelir düzelir merak etme. :KK68::KK68:
İnşallah kaptanım bir türlü planlarıma sadık kalamıyorum sürekli anne çişim geldi anne su anne yemek hayatımm bir baksanalarla geçen bir hayatım var başladığım işlerim sürekli bölünüyor:(

Günaydın kızlar :KK200:

Çalışıyorum bugün. Ve yeniden oruca başladım. Ramazanda oruca ara verip başlamak cidden zor oluyor. Hem de iş gününe denk gelmesi bayağı kötü oldu.
Allah kolaylık versin kaptanım.
Ben de 1 - 2 güne başlayacağım.
İlk gün bana da zor olacak..

Böyle bir planlayıcım var. Ama çok verimli kullanmıyorum maalesef. Eğitimle birlikte biraz daha iyiyim. Eğer memnun kalırsam size de tavsiye ederim 😉

Eklentiler

• ABE223C6-6A52-4C0C-B237-A03FD981FF78.webp
    ABE223C6-6A52-4C0C-B237-A03FD981FF78.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 28
  • E627C49C-956D-4E8E-9A4E-8B01FC4DADE0.webp
    E627C49C-956D-4E8E-9A4E-8B01FC4DADE0.webp
    37 KB · Görüntüleme: 26
Böyle bir planlayıcım var. Ama çok verimli kullanmıyorum maalesef. Eğitimle birlikte biraz daha iyiyim. Eğer memnun kalırsam size de tavsiye ederim 😉
Hadi bakalım önerilerini bekliyorum kaptan. Bak mi band 4 sahibi oldum senin önerinle ve oldukça memnunum bu konuda da fikirlerine güveniyorum:)

Çok inanırım, bu konu hakkinda bı çok kitapta okudum ama bu durum tamamen vücudumun bana hissettirdiğiyle alakali.. yeni uyandım tartilayim dedim bilmiyorum belki yeni uyandigim içindir ama kilom + çok + :KK61:

Evet canım evde yemeğin yanında mutlaka pirinc, bulgur, makarna bişey oluyor.

Keşke tartilmasaydim moralim bozuldu, modum düştü.. :KK42:
Kalk hemen spor yap.
Bu gün de biraz az ye yarına eksi gelrin inşallah.

Kız baaariz bellli bütün fazlalıklarım göbekte :KK70: uzmanlar bişe bilmiyo her biri her kafadan bişe diyo. Ama ağırlık çalışması mantıklı. Bütün ağırlıkları göbeğin üstüne koysam ezilirde küçülürmü :KK70::KK70:
😂😂 1 kiloluk dambıllarım var akşam bi koyam bakem nolcak 😂 valla benimde baktığında kilom çok değil ama bil alt göbek bide iç bacak kısmında sıkıntı var inceltmem lazım oraları ama nasıl 😬

Hadi bakalım önerilerini bekliyorum kaptan. Bak mi band 4 sahibi oldum senin önerinle ve oldukça memnunum bu konuda da fikirlerine güveniyorum:)

Ondan bende çok memnunum canım hiç çıkartmıyorum kolumdan :KK68: :KK68: Senin memnun olman da çok mutlu etti beni :KK200:

Bakalım ben kaç çıkacağım çok merak ettim şimdi :KK70: :KK70: :KK70:
Şubatta geldiğimde sen 73 ben 74 tüm ve yarışalım dedin... yarıştııkk kim kazandı hatırlamıyorum ama ben 67 lere geldim sen hala aynı duruyosun kaptancım seni gaza getirsin diye hatırlatıyorum bunu bakk

😂😂 1 kiloluk dambıllarım var akşam bi koyam bakem nolcak 😂 valla benimde baktığında kilom çok değil ama bil alt göbek bide iç bacak kısmında sıkıntı var inceltmem lazım oraları ama nasıl 😬
Bende bilmiyom nasıl yapsak :confused: yarım mekik alt karına iyi gelirmiş biraz da onu deneyelim madem

İnanır mısın ben de bugün aldım ölçülerimi sen söylemeden:) diyetkolik indirdim sizin yüzünüzden oraya girdim ölçülerimi:) ama fikir belirtecek olursam güzel yanları olsa da fatsecret uygulaması daha güzel hiç değilse daha fazla yiyeceğin kalorisi var
Bi de o uygulamaya bakayım, merak ettim şimdi 🤔

Olur.mu canım öyle şey nere su calistirirsan o kas güçlenir kas kütlesi arttıkça yağlar daha çabuk erir mantık budur bölgesel calisma yapmak çok önemli

Ben 5 kilo ağırlıkla yapıyorum pelvik hareketi yapıyorum mesela nasıl görsel indiriyorsunuz onunla ilgili video indireyim

Ondan bende çok memnunum canım hiç çıkartmıyorum kolumdan :KK68: :KK68: Senin memnun olman da çok mutlu etti beni :KK200:
Biz eşimle birlikte alıp birbirimizi ekledik uylu kavgası çıkınca sen çok uyudun yok ben az uyudum diye açıp gösteriyoruz birbirimize belgeli halde:) :) tabi adım sayılarımızı karşılaştırıp biraz daha harekete geçirebiliyor bizi. Şarjı da uzun gidiyor çok memnun kaldık açıkçası

Şubatta geldiğimde sen 73 ben 74 tüm ve yarışalım dedin... yarıştııkk kim kazandı hatırlamıyorum ama ben 67 lere geldim sen hala aynı duruyosun kaptancım seni gaza getirsin diye hatırlatıyorum bunu bakk
Kaptancığım ben de 79.5 lardan geldim bak hadi gaza gel de azıcık daha zayıfla:)

Back
X