Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel senin öğretmen olman da :KK68: Cidden biraz şanssızlık olmuş sizin sınıf. Benim kızım da 2013 Nisan doğumlu.Şükür sınıf hep birbirine denk çıktı bizde. Okuma yazma bilen yoktu. Hepsi aşağı yukarı birlikte okumaya başladı. İki gündür biz de canlı derslere başladık toplu olarak daha önce tek tek arıyordu. Umarım hep birlikte hiç yara almadan atlatırız bu kötü günleri. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah :dua::dua: Uçurtma Avcısı'nı okuyorum da bu aralar. :KK43:
İnşallah canım.
Bende yüzyıllık yalnızlığı okuyorum.
Çok güzel tavsiye ederim.

Merhaba herkese bi slm vermek istedim..
Ebrucum nasılsın ? LAydLiNe LAydLiNe
Nasıl gidiyor kilo vermeler karantina bana kilo olarak döndü ...
Merhaba canım hoş geldin. Ben iyiyim çok şükür aynen bildiğin gibi. Ev, iş, çocuklar takım derken geçiyor zaman. Maalesef karantina dönemi herkese kötü oldu. Benim de çok farkım yok ama ramazanda kilo almadığım için şükrediyorum :KK39:

Kızlar bunlar benim vücut analizlerim
Birisini 10 ay önce yaptırmışım o zaman 56,9 kg muşum (sadece merakımdan gitmiştim daha da gitmedim)
Diğerini de Almanya’ya dönünce spor salonunda ölçtüler ama daha başlayamadım salona
O zamanda kilom 64,4 çıkmış

Eklentiler

• C6998A11-92D9-4E21-A198-30D640937597.webp
    C6998A11-92D9-4E21-A198-30D640937597.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 7B7C7736-F551-4F00-ADF7-C1887E25284C.webp
    7B7C7736-F551-4F00-ADF7-C1887E25284C.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 22
Bence bu yıl sen evinden hiçbir yere kıpırdama canım. Sağlık her şeyden önemli. Ruh sağlığı da önemli ama iki küçük çocukla karantina sana hiç iyi gelmez. İyi düşün bu tatil işini.
:KK51:belki de en iyisi ama belli de olmaz :)
O senin boyu hesaba katmamıştır canım da ondan söylemiştir. Mesela benim hedefim 60 gerisini sen düşün :KK70: :KK70:
:KK34:

Merhaba canım hoş geldin. Ben iyiyim çok şükür aynen bildiğin gibi. Ev, iş, çocuklar takım derken geçiyor zaman. Maalesef karantina dönemi herkese kötü oldu. Benim de çok farkım yok ama ramazanda kilo almadığım için şükrediyorum :KK39:
Kolay gelsin canım 😍 ramazanda bende kilo veremiyorum yalan değil birazda fazla yiyorum 🙄 artık başlamam lazım yoksa eski kiloma dönmeye az kaldı gibi 😔😔

kız Ramazan bitene ben 60 kg olurum bana sen yetişemezsin Koş gel şimdi yetişşşşşşş bacımmmmm:))

Ay kilonuz az dedin ya nasıl mutlu oldum bu boyda bu kilo bana fazla geliyor işte herkesin bünyesi Farklı
Teşekkürler teşekkürler 😊
Hımmm şimdi sen 65 olmuşsun bayrama kadar 2 kilo versen ...🙄🙄🙄hesap yapıyorum 😂😅 benimde acil başlamam lazım gibiiii

Şubatta geldiğimde sen 73 ben 74 tüm ve yarışalım dedin... yarıştııkk kim kazandı hatırlamıyorum ama ben 67 lere geldim sen hala aynı duruyosun kaptancım seni gaza getirsin diye hatırlatıyorum bunu bakk
Hayatımda ilk defa bu kadar yerimde sayıyorum canım. Eski iradem yok artık. Eski hareketli hayatımda olmadığı için takıldım kaldım 7 li rakamlara. Yaklaşık 1 yıldır hiç göremedim 6 lı rakamları. Kırıkkale'ye geldiğimde 64 lü kilolardaydım ve diyete başlamıştım. Hangi ara bu kadar çıktım yukarı onu da bilmiyorum. Ama inanıyorum ki ramazandan sonra çok daha kolay gelecek her şey. Çok şükür ramazanı kilo almadan kapatacağım. Nasıl gaza geleceğimi ben de tam bilmiyorumm ama geleceğim onu biliyorum :KK70: :KK70:
Kaptancığım ben de 79.5 lardan geldim bak hadi gaza gel de azıcık daha zayıfla:)
Vah vah vah hiç bu hallere düşecek kaptanmıydım ben yaaaaaa :KK61::KK61::KK61: Kaptan gaz verirdi şimdi gaz alıyor hiç olacak iş değil :KK53::KK53:
Oo harikasın canım ne kadar zamanda bu 10 kiloyu verdin??? Gaayet güzel gitmiş..Aslında canı isteyince çok güzel veriyor ama bu aralar tatlı yiyo galiba menü de yazmıyor :KK53:
Hep eşimin suçu valla evde olmasa yapıp yemiyorum o kadar üşengeç biriyim ama adam alıp geliyor bütün suç onun :KK70::KK70::KK70:
İyi akşamlar..
Sahur
Yarım tabak patates salatası
Yarım kase kısır
3 yeşil zeytin

İftar
1 kase tarhana çorbası
6 kaşık tavuk sote
Çeyreğin yarısı ekmek
Yarım tabak salata

Su yatana kadar 3 litre olur, 1 saat yürüyüş
Patates salatası hiç olmadı canım sana bu hafta. Birde tartının hemen öncesi sayılır umarım kısır sorun çıkartmaz.
Sahur kıymalı yumurta 1 dilim peynir
6 zeytin ceviz bal
İftar
Domates çorbası bamya yemeği salata
Kızılcık kompostosu
Türk kahvesi
Çay 3 hurma 3 gunkurusu
Meyve 1 nektarı 3 kayısı
Su 2 litre 3 e tamamlarim inşallah
Gün içinde ki meyve porsiyonun çok fazla olmuş toplamda canım. Bence önemli bir miktar. Spor var mı?
Günaydın herkese 🤗
Geçen hafta; 55.5
Bugünnn;54.7
Fark; -800 çok şükür
Harika bir sonuç tebrikler :KK9::KK9::KK9:
Dün kayınvalidemdeydik yemekte menümü yazayım

Kahvaltı
Bol yeşillikli yumurta salatası 3 yumurtadan
Ara
Kahve 2 kare bitter
Öğlen tam buğday makarna 1 tabak
Suzme peynir

Akşam
10 tane sarma 2 minik biber dolması
1 kase cacık

Spor yapamadım ama kuaföre gittim kuaförden sonra bı 20 dk yürüyüş yaptım gün içi hareketli geçtiği için 7500 adımla günü kapattım (süpürge yaparken saatimi çıkardım çünkü o zaman gereksiz fazla sayıyor saati olanın aklında bulunsun)

Sunum bu şekilde kilomu bildireyim ama kilom fazla maalesef yarın adet olucam ödem var

Bugünkü kilo:125,3
Başlangıç:124,8 (pazartesi 124,4 tü)
Fark: +0,5
Çikolata yememen lazım canım. Makarnadan da uzak durman lazım tam buğday bile olsa. Öğünlerin saatini de yaz lütfen bir daha kine :KK39:
Geçen hafta: 66,00
Bu hafta : 65,00
Fark -1 Kg
Harika bir sonuç gönül :KK9::KK9:
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 98.2 kg
Bu cuma : 95.7 kg
Fark : 2. 5 kg
Maşallah canım ödem bile olsa harika bir sonuç. Bence düzenli ve dengeli beslenirsen haftaya da böyle güzel bir sonuç görürsün.

@
Hıııııııımmmmm ben durumun böyle olduğunu bilmiyordum tabiii. Genelde günümüzdeki diyetisyenler oldukça ilgili. Eğer söylediğin gibiyse zaten çok iyi etmişsin bırakmakla. Biz bize yeteriz o zaman :KK39::KK39:
Candynin yazısını okudum ama o tarz bi diyetisyenin ücretide farklı oluyor.. hani sürekli ilgi eşittir daha farklı ücret gibi... dediğin gibi burası insana motive açısından yetiyor 🤗🤗🤗

Back
X