Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Ben duşta bile çıkarmıyorum hiç birşey olmuyor korkmayın. Farklı kordonlar alıp şık hale de geliyor. Bir de gece uyanınca saate bakmak kolay oluyor ışıklı olunca. Ben artık normal saatleri takamıyorum ☺️

*** 13. Takım 674. Etap ***

LAydLiNe (73.8///%)
Aysegul 6666 (72.4///%)
Efsun64 (77///%)
fanur (75.9///%)
polokey2244(67.7///%)
Kiloverenbiri (85.7///%)
krtp86 (55.5///%)
chentiq (63.5///%)
berceste_ (92///%)
Gonul83 (66///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 674. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.5///%) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım

pessinus (70///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (78.1///%1.26) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57.5///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.7///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Elifff80 (98.2////%) Yeni Üye Baş.Kilosu : 98.2 Baş.Tarihi: 8 Mayıs 2020 Hedef: 70
Ilaymilya (68.9///%) Yeni Üye Baş. Kilosu: 72 Baş.Tarihi: 23 Nisan 2020 Hedef: 63
candy_candy (124.8///%) 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.

Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.

Ben duşta bile çıkarmıyorum hiç birşey olmuyor korkmayın. Farklı kordonlar alıp şık hale de geliyor. Bir de gece uyanınca saate bakmak kolay oluyor ışıklı olunca. Ben artık normal saatleri takamıyorum ☺

Tamam o zaman artık hiç çıkarmıyorum kolumdan :KK39::KK68::KK68::KK68:

cemrenil cemrenil ve Milyaay Milyaay kızlar sizleri de haftaya ana listeye almayı istiyorum. Lütfen bu hafta menülerinize dikkat edin. Ve Milyaay Milyaay seni daha sık takımda görmek istiyorum canım :KK68:
Inşallah kaptanım inşallah daha sık gelirim deeee :KK64: haftaya köy de bahçe işleri başlarsa birkaç gün kalmam gerekecek annemlerde ev interneti yok😶🙄artık kardeşimden dilenirim😁😁😀😀verirseee🤗🤗🤗🤗😉şaka bir yana fırsat buldukça yazacam☺☺😘😘😘😍😍😍

Yalnız tatlım kurallara göre sen diğer takımdan izne ayrıldığından dolayı listeye girebilmen için izne ayrıldığın kiloya dönmen lazım. Ben o ayrıntıyı gözden kaçırmışım. Haftaya olmazsa öbür haftaya kesin olur tabii bunda seninde iyi kilo vermen lazım :KK39:

Ben yine 3 gündür kabizim meyve porsiyonu o yüzden arttı tartı öncesi bari wcye çıkayim diye uğraşıyorum aslinda :olamaz: halada çıkamadım dün sadece bağırsaklarını odaklandım
Spor yok şimdi yürüyüş yapıp gelecem belki iyi gelir
2 kayısı kaynatıp suyunu içip , kayısıları yiyiebilirsin canım çok etkili , karbonatlı ılık suda işe yarıyor bende.... sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içine 3-4 damla limon sık ılık suyla beraber iç oda iyi geliyor... zamanında çok çektim iyi bilirim kabızlığı :olamaz::olamaz:

Yalnız tatlım kurallara göre sen diğer takımdan izne ayrıldığından dolayı listeye girebilmen için izne ayrıldığın kiloya dönmen lazım. Ben o ayrıntıyı gözden kaçırmışım. Haftaya olmazsa öbür haftaya kesin olur tabii bunda seninde iyi kilo vermen lazım :KK39:
62 kg ile izne ayrılmıştım sanırım. Şuanda 63.8 çıktım. Geçen haftaya göre 900 gr vermişim 😍😍

2 kayısı kaynatıp suyunu içip , kayısıları yiyiebilirsin canım çok etkili , karbonatlı ılık suda işe yarıyor bende.... sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içine 3-4 damla limon sık ılık suyla beraber iç oda iyi geliyor... zamanında çok çektim iyi bilirim kabızlığı :olamaz::olamaz:
Çok teşekkürler canım ama bugün iftara kadar cikmazsam hepsini yapacam bana bamya iyi gelirdi o da yaramadı hergun okula yürüyerek giderdim ramazandan dolayı da kabızim

Back
X