Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pazartesi tartılıp başlasam mı sizlerle diye düşünüyorum bayrama kadar ödemlerimi atarım zaten ...🙄🙄🙄

Kızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Evet cnm ya bende çok kötü olmuştum, bin muhteşem güneşi okudunmu cnm oda çok iyiydir, bende bu aralar hıfzı topuz kitaplarına sardım seri aldım bütün kitaplarını onları okuyorum

Evet cnm ya bende çok kötü olmuştum, bin muhteşem güneşi okudunmu cnm oda çok iyiydir, bende bu aralar hıfzı topuz kitaplarına sardım seri aldım bütün kitaplarını onları okuyorum

Canım üç kitabını okudum bu yazarın ama ben son kitaptan başlamışım. İlk Bin Muhteşem Güneşi okudum. Ardından Ve Dağlar Yankılandı kitabını. En sona bırakmışım Uçurtma avcısını. Yazar şimdiye kadar okuduğum en iyi yazarlardan. Bütün kitapları harika. Ben de bugün Bülbülü Öldürmek isimli kitaba başlıyorum. Bu yıl kitap hedefimi 50 yaptım. Daha önce hep 100 yapıp bir türlü ulaşamıyordum. İnşallah bu sene ulaşırım hedefe. 16 tane okumuşum 2020 nin başından bu güne. Salgın sayesinde daha iyi okumaya başladım. Normal mesaiye geçmeden ne okursam kardır diye düşünüyorum.

Kızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Aklımın bir köşesine yazdım sipariş verip okumak isterim yalnızken zaman geçmiyor

Kızlar madem dün herkes itiraf etmiş benden de gelsin bi itiraf 😎😀🙈🙈🙈🙊🙊eşim dün geldi gelirken denizliden 3 çeşit pişmaniye getirmiş hepsinin tadına bir güzel baktım 😀😁😁😁😁😎😎😂😂kaptan sana söz hafta boyu tatlı yemiycem artık bu hafta ciddi 😁😁😁😁😉😍😎😍

Canım üç kitabını okudum bu yazarın ama ben son kitaptan başlamışım. İlk Bin Muhteşem Güneşi okudum. Ardından Ve Dağlar Yankılandı kitabını. En sona bırakmışım Uçurtma avcısını. Yazar şimdiye kadar okuduğum en iyi yazarlardan. Bütün kitapları harika. Ben de bugün Bülbülü Öldürmek isimli kitaba başlıyorum. Bu yıl kitap hedefimi 50 yaptım. Daha önce hep 100 yapıp bir türlü ulaşamıyordum. İnşallah bu sene ulaşırım hedefe. 16 tane okumuşum 2020 nin başından bu güne. Salgın sayesinde daha iyi okumaya başladım. Normal mesaiye geçmeden ne okursam kardır diye düşünüyorum.
Bende çok kitap okurum hiç saymadım ama her ay düzenli kitap alınır bizim eve, çalışırken en rahat hafta sonu okuyodum şimdi hergün düzenli okuyorum çok iyi oldu bana ☺

Kızlar madem dün herkes itiraf etmiş benden de gelsin bi itiraf 😎😀🙈🙈🙈🙊🙊eşim dün geldi gelirken denizliden 3 çeşit pişmaniye getirmiş hepsinin tadına bir güzel baktım 😀😁😁😁😁😎😎😂😂kaptan sana söz hafta boyu tatlı yemiycem artık bu hafta ciddi 😁😁😁😁😉😍😎😍
Hep bu eşler yüzünden alıyoruz bu kiloları ya, benim dünkü yediğim dondurmada eşimin suçu dayanamam biliyo almış gelmiş genede 😂

Kızlar bu arada bugün aşırı kötüyüm aşırı sıcak havadan bunaldim 39 derece 😖😴mide bulantisindan ölüyorum ölü gibi yatıyorum ayağa kalkınca başım dönüyor düşecek gibi oluyorum😶😶😶🙄🙄

Hep bu eşler yüzünden alıyoruz bu kiloları ya, benim dünkü yediğim dondurmada eşimin suçu dayanamam biliyo almış gelmiş genede 😂
He vallahi hep onların suçu adam 15 20 gün de bir geliyor ya çok güzel yemekler yapıyor ya tatlılar getiriyor tatlı ya da hiç zaafım yoktur biliyor sağolsun 😎😎😎😁😁😂😂😂😀sanki inadına getiriyorlar 😁

Nazan bekiroğlu da bir solukta bitiyor özellikle nar ağacı

Günaydın kızlar

Kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi alıp biraz gezinicem nette bakalım hazır kızlar oyun modundayken :KK53:

Dün gece saat 2 gibiydi şu video ile karşılaştım gerçekten müthiş bir video mutlaka hepiniz izleyin

bunun gibi daha bir çok videosu var ben 5 tanesini izledim gece gerçekten müthiş motive ediyor

bugün adet olucam sabahtan beri kıvranıyorum genelde bugün ve 2. günü tartılmam çünkü çok artı görüyorum ama bugün gerçekten çok merak ettiğim için ve kendime dur diyebilmek için yüzleşmem gerektiğini düşünerek bi tartılayım dedim :KK57: 126,8 çıktı :KK57: normal kilomdan tam 2,5 kilo + gördüm :oha::oha:

biliyorum bu dönem geçince geçecek bu şişlik de..ama yine de bugün videoların da etkisiyle kendimi frenlemeye çalışıyorum.. karnım çok şiş :KK14::KK14: dün spor yapmadım bugün ve yarın da yapmayı düşünmüyorum biraz kendimi iyi hissedersem koridorda adımlarım:KK51:

Çok teşekkürler.canim video gerçekten güzelmiş ben de eskiden erteleyenlerdendim alarmı ama ertelemeden kalktığımda daha zinde ve mutlu olduğumu fark ettim ve erteleyenleri de asagiladigimi anladım🤭 kafa olarak boyleysem kendimi de asagiliyordum yani dedim böylece yaklaşık 8 yıldır ziplarim hemen yataktan ama video güzel gerçekten
Adetliyken spor yap canım hem kasların yumuşar ve ağrıların azalır hem de adetliyken metobolizman hızı artar sporla daha çabuk kilo verirsin adetliyken sık kendini yürüyüşe git daha iyi gelecek agrilarina

Back
X