Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

En doğrusunu sen yapıyorsun canım. Bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum buraya dosya ekle diyorum acılmıyo bile. Yoksa dışarıyı sana atardım çoluk çocuk hepsi dışarda güya yasak var
Burası da öyle ben biraz dışarı cikiyorum ya bulastiysa ya başkasına bulastirirsam ben böyle düşünürken dışarı bakıyorum çocuğunun elinden tutmuş gezmeye gidiyo inşallah bitsin de kurtulalım valla

Malzeme nasıl olur ya künefe malzemesi 😲🙄 ben daha hangi peynir konuluyo onu bilmiyorum 😂😂
Babam iş için hataya gitti.Hepimize getirmiş peynirinden kadayıfından.Hatta bi de buzlukta şerbeti dökülüp hazir yenecek var hemde tepside.Ama ben napıyorum tabi yemiyorum.:KK9:

Babam iş için hataya gitti.Hepimize getirmiş peynirinden kadayıfından.Hatta bi de buzlukta şerbeti dökülüp hazir yenecek var hemde tepside.Ama ben napıyorum tabi yemiyorum.:KK9:
Sana izin bayramda ye tamam mı 🤭 yani yiyelim dimi kaptanım LAydLiNe LAydLiNe

Olur canım.
Hatta ben zorunlu olurum bu şekilde
Süpersiniz siz ya.
Ne güzel bir takıma geldim.
Teşekkür ederim kızlar
Hadi bakalım kitap kulübüne hoşgeldiniz her kitap okuduğumuz günde bir kunefee yiyelimmi ne dersin ödül olsun :rolleyes: :rolleyes:

Kızlar siz tatlı tatlı dediniz benim adam duydu herhalde.
Benden süt helvası yaptım.
Ama tabiki ben yemeyecrğim.
Çayla idare edeceğim.
Buraya yazdım ki yemiyeyim.
Sadece tatlı olsa neyse. Sıcacık ekmek de olacak.
Ekmek yaptım. İftara sıcak olsun diye geç koydum fırına.
Ahhh ahhhh çok sınavım var bu akşam.
Ama kızlar 80 kg ma gelmek nasip olursa bol tereyağlı iskenderi gömeceğim.
Hiçbir şey tutamaz beni o zaman.

Kızlar siz tatlı tatlı dediniz benim adam duydu herhalde.
Benden süt helvası yaptım.
Ama tabiki ben yemeyecrğim.
Çayla idare edeceğim.
Buraya yazdım ki yemiyeyim.
Sadece tatlı olsa neyse. Sıcacık ekmek de olacak.
Ekmek yaptım. İftara sıcak olsun diye geç koydum fırına.
Ahhh ahhhh çok sınavım var bu akşam.
Ama kızlar 80 kg ma gelmek nasip olursa bol tereyağlı iskenderi gömeceğim.
Hiçbir şey tutamaz beni o zaman.
Bol sabırlar şimdiden cnm 😬

Bu arada dışarıda olan insanlar ve çocuklar çok canımı sıkıyor en son lojmanda çocukların dolaşması konusunda komutan kızmış da bugün askerler dışarıda olanları tek tek uyarıyorlardı. Kızım yazık balkona çıkıp anne çok sıkıldım neden biz de inmiyoruz diyor

Back
X