Evet ya önce yeriz sonra da gezer eritiriz.Bak spor da yapıyoruz yani.Onsuz da olmazVirüs bitince toplanıp hataya gidelim hep beraber anca o paklar bizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya önce yeriz sonra da gezer eritiriz.Bak spor da yapıyoruz yani.Onsuz da olmazVirüs bitince toplanıp hataya gidelim hep beraber anca o paklar bizi![]()
Kendini tutabilirsen az tadına bak canımKızlar siz tatlı tatlı dediniz benim adam duydu herhalde.
Benden süt helvası yaptım.
Ama tabiki ben yemeyecrğim.
Çayla idare edeceğim.
Buraya yazdım ki yemiyeyim.
Sadece tatlı olsa neyse. Sıcacık ekmek de olacak.
Ekmek yaptım. İftara sıcak olsun diye geç koydum fırına.
Ahhh ahhhh çok sınavım var bu akşam.
Ama kızlar 80 kg ma gelmek nasip olursa bol tereyağlı iskenderi gömeceğim.
Hiçbir şey tutamaz beni o zaman.
Biri daha eklendi grubaKaptan gelip dağılın ulennn diyecek şimdi:) gün boyu künefe diye diye canımı istettiniz ya:) alt komşum hataylı bir ara getirip ikram etmişti de baya güzeldi. Olsa da yesek![]()
tamam diyeceğim ama kaptandan korkuyorum.Hadi bakalım kitap kulübüne hoşgeldiniz her kitap okuduğumuz günde bir kunefee yiyelimmi ne dersin ödül olsun![]()
![]()
Normal hayat var dışarda valla bunlardan bize de bulaşacak diye sinir oluyorumBu arada dışarıda olan insanlar ve çocuklar çok canımı sıkıyor en son lojmanda çocukların dolaşması konusunda komutan kızmış da bugün askerler dışarıda olanları tek tek uyarıyorlardı. Kızım yazık balkona çıkıp anne çok sıkıldım neden biz de inmiyoruz diyor
Sonuna kadar hakkettin tabi canım.Kızlar siz tatlı tatlı dediniz benim adam duydu herhalde.
Benden süt helvası yaptım.
Ama tabiki ben yemeyecrğim.
Çayla idare edeceğim.
Buraya yazdım ki yemiyeyim.
Sadece tatlı olsa neyse. Sıcacık ekmek de olacak.
Ekmek yaptım. İftara sıcak olsun diye geç koydum fırına.
Ahhh ahhhh çok sınavım var bu akşam.
Ama kızlar 80 kg ma gelmek nasip olursa bol tereyağlı iskenderi gömeceğim.
Hiçbir şey tutamaz beni o zaman.
tamam diyeceğim ama kaptandan korkuyorum.
Yoksa ben künefe aramam fıstıklı baklava olur bana.
Aynen de öyle yaramazlık yapmadık ucundan döndük sadeceKoptum ya.Dayaniyoruz da arada böyle oluyo napalim.Dusunce özgürlüğü diye bisi var.Dusunuyosak hemen yaramazlık yapmadık ki demi![]()
O bizden çok yiyo merak etmeyinTakım m olarak yiyelim şimdi biz yesek kaptan yemezse olmaz ki![]()
Mantıklı biz en azından hayalini kuruyoruz hataya gidecem üstüne künefe yiyecem bla blaO bizden çok yiyo merak etmeyinkaç tane ekler götürdü mideye gecen
gün
Benim de beyaz pantolon hayalim var.Kendini tutabilirsen az tadına bak canımyapıp da yememek zor bilirim
ama 80 li kilolara.gelince yemekten ziyade almak istediğim o beyaz pantolonu Alaçam kendime yemek yememek zor biliyorum ama diyet başarısını yemekle odullendirmek de garip geliyor bana
Benimki fena değildi güveç yedim benKünefelerden kebaplardan iskenderlerden sonra gel de menüye baktaze fasulye ve bulgur
![]()
Ben iskenderi hiç sevmem ekmek yiyosun gibi ben etciyim biraz kebap yiyelim gelBenim de beyaz pantolon hayalim var.
Üst bacaklarım kalın olduğu için hiç giyemeyecek işim gibi geliyor.
Bir de kışa taşlı işlemeli pantalonlar almak istiyorum.
Ama o gün gerekirse tek öğün yapıcam.
İskender bayılırım.
O hayallerin üstüne menüler fazla masum gibiBenimki fena değildi güveç yedim ben![]()
Dimi o günlerde gelecek ilk kunefe yediğimde buraya ekleyecem vallaO hayallerin üstüne menüler fazla masum gibi![]()
Evet alalım kitaplarımızı okuyalım.beni bu güzel havalar mahvetti diyorya şair bız de bu fıstıklı baklavalar kunefeler mahvetti
Neyse biz uslu uslu kitaplarımızı okuyalım da kaptan gelince bize aferin desinLAydLiNe
Maşallah güzel menün canım da sahurda sucuklu yiyorsunuz ya nasıl öğün susamiyorsunuz benim midem ağzımda Gr eziyorum tüm gün o yüzden ramazan da sucuk pastırma yemiyorum hicMenüm
Sahur 3.30
2 sucuklu yumurta
1 bardak süt
İftar 20.20
1 tabak taze fasulye
Yarım tabak bulgur pilavı
4 5 tane acı közlenmiş biber
Bol salata
1 bardak ayran
3 dilim ekmek (bugün çok acıktım ya)
300 ip atlama
2.5 litre su
Ben saat 1 de müsait olurumEvet alalım kitaplarımızı okuyalım.
Tam kendime plan yaptım.
İftar çay çocuklarla 1-2 oyun.
Sonra kitap okuyacaktım.
Büyük kızım yapamadığım sorular var fenden diyor.Bu akşam yapmamız lazım diyor.
Önce video izle. Konuya hakim oldu.
Sonra soruları çöz.
Ama yinede 1 saat kitap okumadan yapmayacağım.