Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu hafta çıkartmayacağım.
Geçen hafta yürüdük.
Sıkıldılar yürümekten.
Caddeler çok kalabalık.
Parklar derseniz bana göre gidilmemesi gereken yerler. Geçen hafta çok kalabalıktı parklar.
Yanından geçtik.
Bizimkiler gün boyu bahçedeler zaten.
Bizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..
Geçen hafta benimkilerde sıkıldı ve yoruldu yürümekten, bu hafta oğlanlar halı sahada oynadı, şükür ki kimsecikler yoktu. Bizde kızı bebek arabasıyla gezdirdik, parkta oturduk biraz. Kalabalığa girmedik..Benim kız evden dışarı çıkınca sevindirik oldu😀

Bizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..
Geçen hafta benimkilerde sıkıldı ve yoruldu yürümekten, bu hafta oğlanlar halı sahada oynadı, şükür ki kimsecikler yoktu. Bizde kızı bebek arabasıyla gezdirdik, parkta oturduk biraz. Kalabalığa girmedik..Benim kız evden dışarı çıkınca sevindirik oldu😀
Aslında çocuklara üzülüyorum ama bir şekilde de seviniyorum gelecek için hepimizde bolluğa feraha alıştık ve çocuklara öte git demiyoruz psikolojileri bozulacak diye hiç zorluk yaşamıyoruz bu dönem belki çok zor oldu ama hepimiz.soyle bir kendimize geldik gibi dışarda yürütebilmek bile ne kadar değerli
Cocuklari dışarı cikartamaz olmuştuk belki bu dönem Allah'ın izniyle kazasız belasız biterse daha çok dışarı çıkarlar insallah

Aynen bizde parklara gitmiyoruz market pazar gezmece bu hafta.. geçen hafta ona tokalar falan almıştık çok mutlu olmuştu kıyamam

Aslında çocuklara üzülüyorum ama bir şekilde de seviniyorum gelecek için hepimizde bolluğa feraha alıştık ve çocuklara öte git demiyoruz psikolojileri bozulacak diye hiç zorluk yaşamıyoruz bu dönem belki çok zor oldu ama hepimiz.soyle bir kendimize geldik gibi dışarda yürütebilmek bile ne kadar değerli
Cocuklari dışarı cikartamaz olmuştuk belki bu dönem Allah'ın izniyle kazasız belasız biterse daha çok dışarı çıkarlar insallah
Çok haklısın canım, hayatımızdaki bi sürü şeyin ne kadar kıymetli olduğunu anladık..
İnşallah 👍

Bizim kendi bahçemiz canım.
Akşam olunca hep birlikte top oynuyoruz. Babası Survivor parkurları yapıyor onunla çok eğleniyorlar.
Ama herkes açık alanlara pikniğe gitmişler.
Ben de sadece sokak diye düşündüm.
Herhalde ben safım.
Arabayla gifilmeyecek dendi ya. Kuralcı ben göyürmefim bir yere.
Yoksa anneanne ile dedesini öxlediler.
Oraya götürdüm.

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım kaptan yardımcısı yok mu takımda 1.sayfada kimse yazmıyor:KK43:

Kaptan yardımcısı belirleyelim de bari senin yokluğunda darlasin bizi :KK53: :KK53: :KK53:

Gönüllü olan varsa 1 spordan 1 de menüden sorumlu yardımcı olsun kurallara uymayan sarı kart alsın sarı kartını sildirmek için extra biseyler yapsın kırmızı kartta diskalifiye edilelim falan yaptırım olsun zaten diskalifiye olmak istemeyen sarı kartını sildirmek kendi elinde oluyor

Yaptırımlar gelsin ben boka sarıyorum böyle 😅😅

Bizim kendi bahçemiz canım.
Akşam olunca hep birlikte top oynuyoruz. Babası Survivor parkurları yapıyor onunla çok eğleniyorlar.
Ama herkes açık alanlara pikniğe gitmişler.
Ben de sadece sokak diye düşündüm.
Herhalde ben safım.
Arabayla gifilmeyecek dendi ya. Kuralcı ben göyürmefim bir yere.
Yoksa anneanne ile dedesini öxlediler.
Oraya götürdüm.
Araba sonuçta sizin araba bir sonrakinde götürün bence en azından pencereden kapıdan görsünler🥰🥰

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım kaptan yardımcısı yok mu takımda 1.sayfada kimse yazmıyor:KK43:

Kaptan yardımcısı belirleyelim de bari senin yokluğunda darlasin bizi :KK53: :KK53: :KK53:

Gönüllü olan varsa 1 spordan 1 de menüden sorumlu yardımcı olsun kurallara uymayan sarı kart alsın sarı kartını sildirmek için extra biseyler yapsın kırmızı kartta diskalifiye edilelim falan yaptırım olsun zaten diskalifiye olmak istemeyen sarı kartını sildirmek kendi elinde oluyor

Yaptırımlar gelsin ben boka sarıyorum böyle 😅😅
Takımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyor

Takımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyor
Evet, bu takımın en sevdiğim yanıda bu👍
Ceza, yaptırım vs olsaydı ben bukadar ilerleyemezdim diye düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum ve bu topigi o yüzden seviyorum sonuçta stres beni kötü etkiliyor😍

Selam kızlar nasılsınız iki gündür internrtim yoktu ev ibternetinde sıkıntı vardı gecemedim
Sabah 10.30da
2 sucuklu yumurta
Domates çay
3 te 1 dilim karpuz
6 da akşam yemeği
1 tabak patates salatası
1 kâse cacık
1 saat yürüyüş

İyi akşamlar herkese
Sabah 11.30; 2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yulaf kepeğinden mini ekmek
Akşam 16.30; 1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
19.00; 2 top dondurma
Su 2 litre yatmadan 2.5 olur
Yarım saat hitt kardiyo

Araba sonuçta sizin araba bir sonrakinde götürün bence en azından pencereden kapıdan görsünler🥰🥰
Kesin götüreceğiz haftaya.
Bu hafta bile pişman oldum.
Herkes gitmiş heryete.
Sabit fikirli ve kuralcı olursan sonuç böyle kalırsın.

Son düzenleme:
Evet, bu takımın en sevdiğim yanıda bu👍
Ceza, yaptırım vs olsaydı ben bukadar ilerleyemezdim diye düşünüyorum
Ben de durmazdım canım kaptancığım sağolsun o da aynı düşüncede o yüzden rahat da bir ortamımuz var
Kesinlikle katılıyorum ve bu topigi o yüzden seviyorum sonuçta stres beni kötü etkiliyor😍
Bende aynı fikirdeyim kızlar sizinle.
Zaten hayatımız stres bir de buradan yüklemeyelim.
Ben ne yersem yazıyorum ki bir daha yemeye çekineyim diye buraya yazdığım için.

Selam kızlar nasılsınız iki gündür internrtim yoktu ev ibternetinde sıkıntı vardı gecemedim
Sabah 10.30da
2 sucuklu yumurta
Domates çay
3 te 1 dilim karpuz
6 da akşam yemeği
1 tabak patates salatası
1 kâse cacık
1 saat yürüyüş
Canım yarışıyoruz bu hafta unutmadın değil mi.
Ben çok iyi değilim ama bakalım önümde kaldı 1 gün.

İyi akşamlar
Sahur
Yarım tabak yeşil fasulye
3 kaşık pirinç pilavı

İftar
1 tabak fırında sebzeli tavuk
Yarım tabak salata
1 çatal revani

4 litre su, 1 saat dışarda yürüyüş

Çarşamba menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 15.30
Bol salata
2 kayısı

Akşam 20.30
1.5 porsiyon ızgara
Bol salata

3 litre su
30 dk leslie
Bu gün tüm gün cam sildim. Balkonları yıkadım.
Sonunda camlatım bitti.
Sıra geldi evin içine.

Back
X