Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kars merkezde misin canım? Çok beğendim ben Kars'ı. Hiç öyle beklemiyordum. Bir ara anlatırım Doğu ekspresi hikayemi :KK39:
Yok ilçedeyiz. Aynen bizim de ilk tayinimiz çıkınca saşırmıştım hiç böyle beklemiyordum. Daha önce farklı Doğu illerinden sonra daha rahat ve sosyal geldi. 3 yıldır soğuğuna da alıştık. Bakalım bu sene nerelere gidiciyiz ☺️

Yok ilçedeyiz. Aynen bizim de ilk tayinimiz çıkınca saşırmıştım hiç böyle beklemiyordum. Daha önce farklı Doğu illerinden sonra daha rahat ve sosyal geldi. 3 yıldır soğuğuna da alıştık. Bakalım bu sene nerelere gidiciyiz ☺
Birçok yer ve tayin deyince eşin asker mi diye düşündüm:)

Nasılsınız millet tartı ya 1 gün kala 🙄🙄🙈
Bugün kü menü
Sabah 10da 2 haşlanmış yumurta domates salatalık çok az ekmek
2 de 1 elma
Akşam yemeği 5te
Yarım tabak fasulye bol bol domates 1 kâse cacık

Iyi akşamlar kızlar
Sahur
1fincan açık çay
1haslanmis yumurta
1dilim kıymalı börek
Salatalik 1dilim peynir

Iftar
1bardak ayran
1kase mercimek çorbası
2kasik bulgur pilavı
3kasik et sote
Salata 1kase
1kasik yoğurtlu havuç kabak tarator

1fincan çay
1kupa yeşilçay.

2lt su..2.5 lt ye tamamlarım.
Spor 1mile leslie.30dak pilates.Karin kalça bacak hareketleri.

Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsa:KK48:
Allah'ım ben de keşke hemen uyuyabilsem.
Ben en uykum olduğu zaman bile yatağa yatınca en erken uyumam 45 dakika 1 saati bulur.
Ne güzel hemen uyuyabiliyorsun.

Allah'ım ben de keşke hemen uyuyabilsem.
Ben en uykum olduğu zaman bile yatağa yatınca en erken uyumam 45 dakika 1 saati bulur.
Ne güzel hemen uyuyabiliyorsun.
Al benden de okadar.Bende sorun bende mi diyodum.Gecen gün oğlumu uyuttum ben de uyusam dedim.1bucuk saat sürdü yine uyuyamadım.Zaten oğlum uyandı o sırada da.

Bugun kızımla 3 saate yakın uyuduk, iş güç herşeyi bırakıp hemen yattım, çünkü uykusuz çok bitkin ve sinirli oluyorum..o uyanınca yaptım ev işi, iftar hazırlığı vs..
Uyku biraz da genetik, biz aile boyu uykucuyuz. Annem biraz hasta olunca, babam sen hemen yat da uyu der, gerçekten uyuyup uyanınca iyileşir çoğu zaman..
Eğer gündüz çok fazla uyuduysam, yada çay kahve vs fazla içtiysem o zaman dalmakta zorlanırım.. bi de kafamda çözemediğim bi mesele varsa, asla uyku tutmaz, sabaha kadar düşünür dururum nadiren de olsa..

Bugünkü menüm:
Sahur
Yoğurt
1 parça ekmek

iftar
1 tabak musakka
Yarım kase komposto
1 parça ekmek

10 bin Adım. 2 lt su

bugün Ahmed mithad efendinin düriye hanım kitabını bitirdim. Birazdan yeni bir kitaba başlayacağım ☺
Hafifin de hafifi bi menü olmuş, tebrikler, adım süper,👍

Ben her gece yatmadan önce mutlaka okurum. Okumadan uyuyamayanlardanım. İlkokul 5. sınıftan beridir kitaplar vücudumun bir parçası gibi hiç yanımdan ayrılmadılar. Bu mübarek günde ilk okul öğretmenime bir kez daha dua edeyim. İnşallah salgın bitince yine ziyaretine gideceğim. Onun sayesinde kitap okumaya başladım. O günden bu güne her şeyi unuturum yanıma kitap almayı unutmam. Çantamda kitabım olmayınca kendimi çıplak gibi hissedenlerdenim. O yüzden vakit bulamıyorum deme hiç. Her gün sadece bir sayfa bile olsa oku. Ben aynen dediğim gibi yapıyorum. En yoğun günümde bile mutlaka 1-2 sayfa okurum. :KK68: :KK68:
Kaptanım takımın bana kattıkları dan biri de kitap.
Son zamanlarda dediğin gibi 2 sayfa da olsa okumaya çalışıyorum.
Ama ramazandan sonra ve şu eba'dan sonra daha rahat olucam.
O zaman kitaba daha çok zamanım kalıcak inşallah.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00 ; 1 yumurtadan mantarlı omlet
Peynir
Domates
Ara öğün 14.30; sütlü türk kahvesi
3 badem,1 ceviz, 1 kuru kayısı
Akşam 16.30; 5 kaşık et sote
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara öğün 19.00; 1kare bitter
Papatya çayı
Su 2 litre
40 dk hitt 20 dakka yürüyüş toplamda 1 saat spor
Bende bugün hıfzı topuzun gazi ve fikriye kitabını bitirdim 180 sayfam kalmıştı bitt 🤗 yarın yeni kitaba başlıcam ama okumadığım 2 kitabım kaldı yavaş okumam lazım bu aralar ☺en sevdiğim şey kitapçıları dolaşıp kitap almak ama bu süreçte onuda yapamıyorum internetten almayı hiç sevmiyorum

Teşekkür ederim. Ama kilo veremedim bu hafta 😔
Bazen tartıda çok oynamıyor, ama vucudun içinde mutlaka bi değişim oluyordur..sıkılaşma gibi..
Diyete ve spora rağmen bi hafta kilo verilmediğinde, diğer hafta çok güzel kilo veriliyor👍 canını sıkma, hiçbiri boşa gitmiyor aslında💪

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00 ; 1 yumurtadan mantarlı omlet
Peynir
Domates
Ara öğün 14.30; sütlü türk kahvesi
3 badem,1 ceviz, 1 kuru kayısı
Akşam 16.30; 5 kaşık et sote
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara öğün 19.00; 1kare bitter
Papatya çayı
Su 2 litre
40 dk hitt 20 dakka yürüyüş toplamda 1 saat spor
Bende bugün hıfzı topuzun gazi ve fikriye kitabını bitirdim 180 sayfam kalmıştı bitt 🤗 yarın yeni kitaba başlıcam ama okumadığım 2 kitabım kaldı yavaş okumam lazım bu aralar ☺en sevdiğim şey kitapçıları dolaşıp kitap almak ama bu süreçte onuda yapamıyorum internetten almayı hiç sevmiyorum
Hafif ve güzel bi menü 👍
Spor çok iyi maşallah, su da öncekilere göre daha iyi 👏

Back
X