Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah kiyamam... Evet canım sonuçta haftalardır diyetteyiz ve ölçülü yiyosun hakkındır bayramda kendine ödül vermen ki hedefine neredeyse ulasmisken ama sonra pişman olabilirsin tartıda +1 görürsen ki bunu düşünerek zaten abartmayacağini düşünüyorum. Sen ne dersen o.. kendime ödül vericem dersen yapmayalım hiç..❤

Dalmakta kötü durmuyordu 😁
Sen bilirsin, sen istersen hem yarışırım, hem de kendime ölçülü ödül de veririm merak etme :KK66:

Oluur, anlaştık:KK5:
Gerçi ben bu hafta bayram dolayısıyla kendimi biraz dalmayı düşünüyordum:oops: baklava, dolma, börek ve Antep köftesi yemenin hayalini kuruyordum:KK53::kk77:
Olsun , yine yarışalım bu sayede ben de abartmadan yerim inşallah:confused:
Canım dal da ölçülü dal bence.
Sonra pişman oluyoruz.
Ben bayramda ne tatlı yapsam diye düşünüyorum.
Gerçi dün annem yarım tepsi baklava verdi.
Ama yine de bir tatlı yapasım var.
Çocuklar seviyor benim tatlıyı.

Sonra pişman oluyoruz.
Ben şekerpare yapacağım canım günlerdir burnumda kokusu ağzımda tadı :kk77: :kk77: :kk77: bayramı iple çekiyorum resmen:):)

Sonra pişman oluyoruz.
baklava yeterli bence tabi siz bilirsiniz de şeker bağımlılık yapıyor cidden sevmeleri normal ne kadar az rafine şeker tüketirlerse o kadar iyi

geçen hafta:86.2
bugün:84.8
dönüp dönüp tekrar tartılıyorum geçen sene 105 kiloyu gördüğüm aklıma geliyor şuana kadar çok fazla diyet denedim başladım bıraktım asla zayıflayamayacağım gibi geliyordu iyiki katılmışım bu gruba iyiki varsınız hanımlar :KK200:
bugün komşumuza ilaç aldım kapıyı açar açmaz sen zayıflamışsın dedi ben çok fazla farkı anlamıyorum ama insanlar zayıfladığımı söylüyor :halay:

dönüp dönüp tekrar tartılıyorum geçen sene 105 kiloyu gördüğüm aklıma geliyor şuana kadar çok fazla diyet denedim başladım bıraktım asla zayıflayamayacağım gibi geliyordu iyiki katılmışım bu gruba iyiki varsınız hanımlar :KK200:
bugün komşumuza ilaç aldım kapıyı açar açmaz sen zayıflamışsın dedi ben çok fazla farkı anlamıyorum ama insanlar zayıfladığımı söylüyor :halay:
Tebrik ederim canım böyle devam et. Dışarıdan gelen böyle tepkiler insanı çok mutlu ediyor. Ben de sıkılaştım baya iki gün önce dışarı çocukları çıkardığımda komşularım aynı tepkiyi verdi nasıl zayıfladın çok iyi vermişsin falan dediler nasıl mutlu oldum dönüp dönüp aynaya bakuyorum her gün sporumu yapıyorum gaza geldim:)

Bana hiçbir şey demedin ama:KK43: :KK43:
Canım ben aynen şöyle demiştim " benimle yarışmak isteyen var mı? Burada benimle yarismayip kilo vermeyen kaldimi" demiştim😁😁 kiminle yarissam masallahh öbek öbek zayıfladı😂😂
Kimseden ses çıkmamıştı ne bilim😃
Sende katılmak ister misin bize? ❤️

Ayy çook sevindim canım benim, muhteşem gidiyorsun maşallah:nazar::KK9:

Canım ben aynen şöyle demiştim " benimle yarışmak isteyen var mı? Burada benimle yarismayip kilo vermeyen kaldimi" demiştim😁😁 kiminle yarissam masallahh öbek öbek zayıfladı😂😂
Kimseden ses çıkmamıştı ne bilim😃
Sende katılmak ister misin bize? ❤
Kendime güvenemedim ki canım ondan yazmamıştım. Bu hafta bayram haftası ya kendime güvenemiyorum:)

Sonra pişman oluyoruz.
Kendimi salacağım biraz demiştim😀
Ama ölçülü salacağım tabi, kolay mı verdim o kadar kiloyu...
Benim kaynanam da 1 tepsi cevizli baklava yapmış göndermiş yine😵
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, geçen gönderdiğinde 3-4 günde 10 dilim yemiştim:KK30:
İnşallah çabuk biter.. normalde çok severim ve daha fazla yerdim bu kendimi frenlemiş halim:KK53:

Tebrikler canım.
Çok güzel vermişsin.
Giden 16 kg sanırım.
Çok belli olur zaten.
Ben 16 kg versem kendimi manken sanacağım o derece.

Kendimi salacağım biraz demiştim😀
Ama ölçülü salacağım tabi, kolay mı verdim o kadar kiloyu...
Benim kaynanam da 1 tepsi cevizli baklava yapmış göndermiş yine😵
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, geçen gönderdiğinde 3-4 günde 10 dilim yemiştim:KK30:
İnşallah çabuk biter.. normalde çok severim ve daha fazla yerdim bu kendimi frenlemiş halim:KK53:
Bende aynı canım.
Dün sadece annem tad bakalım nasıl olmuş dedi yarım dilim yedim.
Ama bitene kadar nasıl dayanacağız bilmem.
Benim en dayanamadığım çerez.
Bayılırım. Bir süredir yemiyorum çok özledim.
Normalde çayın yanına muhakkak 1 küçük kase yerdim.
Ama haftada 1 kere yiyeceğim.
Onu da cuma mı yapsam .
Telafisi daha kolay olur.

Back
X