Artık bekliyorum ama seni buraya. Verdiğin haberler çok sevindirici. Gördüğün sonuçta harika bir sonuç. Gün içinde gelemesen bile akşam mutlaka bir merhaba de hem iyi olduğunu bilelim hem de menünü görelim. Fotoğraflaman çok iyi olmuş. Yarın unutma lütfen tartı bildirimimiz var.
Gayet güzel yedikleri. Alışkanlık olduğunu anlaman da çok güzel. Hadi bakalım güzel güzel menüler bekliyorum senden. O sosisi görmedim sanma sakın sosis zararlı bir yiyecek. Salam ve sosisten mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Özellikle sosisten. Çocuklara da yedirmemeye çalış

İlk defa duydum ben bunu.
Canım bol bol su iç. İshal de vücut çok su kaybettiği için yerine koyman lazım.
Ohhh çok şükür görebildik seni. İyisin inşallah

Bak bi de önceden yerini yapıyor. Anlaşılan yarın sopa elimde bekleyeceğim takımın kapısında sizi

Bezelye glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Çok çabuk acıktırır seni. Diyet süresince uzak durmaya çalış. Tartı öncesi bulgur pilavı hiç olmamış. Yarın + çıkmayacak bile olsan bulgur seni + çıkartır bunu sakın unutma. Yürüyüşün gayet güzel. Su işini ne yaptın azaltabildin mi biraz?
Çerkez pilavı çikolata haricinde menün çok güzel ama perşembeden dolayı çiğköfte yemesen iyi olurmuş. Su ve spor gayet güzel. Gayet güzel bir koruma menüsü bu arada

Senin menüde bir şey eksilmiş nasıl sevindim anlatamam Bil bakalım ne

Menün gayet güzel. Umarım kuruyemişleri yememişsindir

Yok canım değişen kural yok ama bakmam lazım sana. Yarın takımın durumuna göre alabilirim seni listeye. Sanırım hiç iyi sonuçlar gelmeyecek.
Yukarıda da söyledim umarım yapmamışsındır

Ben evde beyaz ekmek dönemini kapattırdım. Evde kimse ekmek yemiyor yiyen olursa da tam buğday yiyor

Güzel bir menü olmuş. Ama çok zorlayıcı. Yarından itibaren senden sağlıklı menüler istiyorum olur mu?
Ben senin menüyü kaçırmışım galiba gidip bir daha bakayım

Kabak yapacaktım ben de tarif verdiğin iyi oldu. Aynı şeyi ben dün mantarla yaptım. Soğan ve kapya biberi yuvarlak yuvarlak doğradım. Az yağda teflon tavada iyice karamelize olana kadar pişirdim. Üzerine mantarları attım. Attıktan sonra 3-4 dakika hiç karıştırmadım. Sonra iyice kavurdum. Ortaya harika bir şey çıktı. Yanında yoğurtla yedim çok lezzetliydi. Baharatları unutmuşum, karabiber, kimyon ve pulbiber attım biraz da. Denemelisiniz mutlaka.
İyi yapmışsın perşembe günü kısır yenmez zaten.
Harika bir menü olmuş canım tebrik ediyorum seni. Günün örnek menüsü. Hem dengeli hem sağlıklı