- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Merak etme, candy bir girdi mi, pir girerBence de canım.
Tek başıma kaldım buralarda.
Herkes ikili ikili topu tüfeği kapmış geliyor.
Tek başıma zor işim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme, candy bir girdi mi, pir girerBence de canım.
Tek başıma kaldım buralarda.
Herkes ikili ikili topu tüfeği kapmış geliyor.
Tek başıma zor işim.
Güveniyorum cnm birbirimizi motive ederek yarışırız bu hafta başarırız benceYaa güveniyor musun bana peki![]()
O zaman gidip bira spor yapayım ve su şişemi doldurmaya başlayayım hedefim bu hafta 1 kg inşallahGüveniyorum cnm birbirimizi motive ederek yarışırız bu hafta başarırız bence, ben çok kolay gaza gelirim zaten zorlanmazsın
maksat grupla beraber motive olup bu hafta cumaya bomba gibi girmek cnm
![]()
Hadi inşallah cnm ben yaptım 1 saat 10 dk. SporumuO zaman gidip bira spor yapayım ve su şişemi doldurmaya başlayayım hedefim bu hafta 1 kg inşallah![]()
Ben dün spor yaptım.
30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020 İSİM
MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR LAydLİNe ![]()
3 lt
Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil ada81
Sen de bize takıl canım o gelene kadar:)
Teşekkür ederim kızlar.@Elifff80 gel bakim canım sen şöyle yamacıma. Yalnız bırakır mıyız biz seni hiç![]()
Hadi bakalım.Merak etme, candy bir girdi mi, pir girer![]()
Tam dedim ki çokomel yoktur inşallah menü de üzerine bir de hamburger çıktı.Artık biraz durman lazım farkındasın di mi canım
![]()
Canım zaman zaman salata falan götürüp tonbalığı ekleyebilirsin konserve olduğu için bozulma durumu da olmaz ayarlarsın kendini zaman içindeKızlar bende yarın işe başlıcam bu hafta öğlenleri yışaf lapası hazırlıyım kendime diyorum, sabah yumurta peynir falan normal kahvaltımı yaparım, sıkıldıkça sabah yulaf yer öğlen kahvaltı yaparım falan
Bu haftayı bi atlatıyımda evden yemek götürmeyede başlarım zaten cnm yulaf kolayıma geldiCanım zaman zaman salata falan götürüp tonbalığı ekleyebilirsin konserve olduğu için bozulma durumu da olmaz ayarlarsın kendini zaman içinde
O kadar aç bırakma canım kendini zaten halsiz düşersin. İşe başlayınca kendine göre ayarlarsın canımBu haftayı bi atlatıyımda evden yemek götürmeyede başlarım zaten cnm yulaf kolayıma geldi, aslında 2 öğüne devam etmeyide istiyorum ama sabahtan akşam 6.30 a kadar dayanamam gibi geliyo
İşyerinde biraz zor oluyor canım.Kızlar bende yarın işe başlıcam bu hafta öğlenleri yışaf lapası hazırlıyım kendime diyorum, sabah yumurta peynir falan normal kahvaltımı yaparım, sıkıldıkça sabah yulaf yer öğlen kahvaltı yaparım falan
Ya bazen okadar yoğun oluyorum ki.Aksam bayılıyorum yorgunluktan.Menumu yazıp yazmadığımı bile unutmusum dün.pekala tartilmayalim
Ekipler harika oldu K krtp86 mutlaka olmalısın, güçlü rakiplerdensin sende .. seç bir tane ortak kendine anacim.
@Efsun64 eskisi gibi sık girmiyor keşke gelse yine...
@polokey2244 de öyle ucundan gözüküp gidiyor..
Bademellaa yeni geldi hızlı başlangıç yaptı hergun geliyor
cemrenil de olabilir o da hergun geliyo güzel başlangıç yapti bir iki gündür görmüyorum yalnız
dira90 var oda artık ucundan gözüküp gidiyor
Çeteleye gel... yanlış anlaşılmasın şikayet gibi olmasınLAydLiNe
![]()
![]()
2hafta öncesine gore daha iyiyim kaptanım.En azından cuma ki artılar sadece regl den onu biliyorum.Ve reglim bitsin hedef biraz daha sıkılaşmak.Şimdi beni daha iyi anladığını düşünebiliyorum. Nasılsa verebiliyorum rahatlığı var üzerimizde ama bir an önce o rahatlığı üzerinden atman lazım. Ben attım artık. İlk zamanki kadar kolay olmayacak bu kez. Ben hep söylerdim daha önceden. Şimdi sen veada81 beni daha iyi anlayacaksınız.
dira90 ı da bırakmıyorum bilerek ki bizim gibi geri dönmesin korumayı öğrensin.
İyi fikir cnm, dolap yok malesef ama salata zeytinyağlı falan durur öğlene kadar daha öncede evden getiriyodum sıkıntı olmuyoduİşyerinde biraz zor oluyor canım.
Ama bir şekilde çözersin.
Kabak soteleyip yoğurtlayabilirsin.
Saklama kabında gidiyor .
Ben bir kaç kere götürmüştüm.
Bulunduğun yerde mini dolap varsa aslında süper olurdu.
Tarifini alabilirmiyim cnm bende evde yapılmış doğal ekşi mayadan ekmek yaptım, yarısı tam buğday yarısı beyaz undan, bunuda deniyimEki Görüntüle 2642544 Eki Görüntüle 2642544 Tam buğday unundan ekmeğim hergün yapıyorum
Ben de yemeğimi evden götürdüm okula yemek termoslari varya canım tavsiye ederim çok iyi oluyor öğlen ben çorba içmeyi severim çantama sabah koyarım öğlen hala dumanı tüter şiddetle tavsiye ederim benden sonra arkadaslarim hep aldılar stanley yemek termosu biraz pahalı ama dışardan yediğini hesaplardan 3 ayda kendini çıkartır benceİyi fikir cnm, dolap yok malesef ama salata zeytinyağlı falan durur öğlene kadar daha öncede evden getiriyodum sıkıntı olmuyodu