Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yaptım bugün misler gibi olduPazar benim dip köşe temizleme günümmm çok yoruldum geçmiş yapayım yapabilirsem![]()
Bakıyım hemen cnm geçen sene bi tane çelik sefer tası aldım ilk zamanlar iyiydi ama artık sızdırıyor, iyi oluyodu çantama gircek kadar miniktideBen de yemeğimi evden götürdüm okula yemek termoslari varya canım tavsiye ederim çok iyi oluyor öğlen ben çorba içmeyi severim çantama sabah koyarım öğlen hala dumanı tüter şiddetle tavsiye ederim benden sonra arkadaslarim hep aldılar stanley yemek termosu biraz pahalı ama dışardan yediğini hesaplardan 3 ayda kendini çıkartır bence
O ekmek nasıl miss gibi kokarEki Görüntüle 2642544 Eki Görüntüle 2642544 Tam buğday unundan ekmeğim hergün yapıyorum
Ben çok memnunum Stanley markadan çay temosum 1 gün aynı sıcaklıkta tutuyor yemek olan 15 saatBakıyım hemen cnm geçen sene bi tane çelik sefer tası aldım ilk zamanlar iyiydi ama artık sızdırıyor, iyi oluyodu çantama gircek kadar miniktide
Baktım şimdide tek bölmeli demi cnm yanlış görmediysemBen çok memnunum Stanley markadan çay temosum 1 gün aynı sıcaklıkta tutuyor yemek olan 15 saat
Teşekkür ederimO ekmek nasıl miss gibi kokar![]()
ellerine sağlık ama gram ölçerek yemelisin gramajı fazladır o ekmeğin
![]()
pekala tartilmayalim
Ekipler harika oldu K krtp86 mutlaka olmalısın, güçlü rakiplerdensin sende .. seç bir tane ortak kendine anacim.
@Efsun64 eskisi gibi sık girmiyor keşke gelse yine...
polokey2244 de öyle ucundan gözüküp gidiyor..
Bademellaa yeni geldi hızlı başlangıç yaptı hergun geliyor
cemrenil de olabilir o da hergun geliyo güzel başlangıç yapti bir iki gündür görmüyorum yalnız
dira90 var oda artık ucundan gözüküp gidiyor
Çeteleye gel... yanlış anlaşılmasın şikayet gibi olmasınLAydLiNe
![]()
![]()
Bende indirdiimmm ve bugün benim de dinlenme günüm kaptaann :))Karın bölgesi egzersizi diye bir program var canım. Onun 3. gününü bitirdim. Karışık bir sürü hareketi var. Kendi sayıyor. Hareketleri tek tek gösteriyor güzel bir uygulama. Bugün dinlenme günü. Kaslar dinlenmeliymiş. O yüzden sadece yürüyüş yapacağım. Appstore da var uygulama bi bak istersen. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti. Bu program sayesinde kilo vermiş.
Ya çok güzel olmuş.Ellerine sağlık canimEki Görüntüle 2642544 Eki Görüntüle 2642544 Tam buğday unundan ekmeğim hergün yapıyorum
Dün menü yazmadım ama 30 dk horon teptim kız
30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020 İSİM
MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR LAydLİNe ![]()
3 lt
Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil ada81
Ben bilmem agam bilir![]()
kahkaha artırdın bana sen çok yaşa e mi
Salı günü bir aksilik olmazsa Malatyaya gideceğiz çamaşır yıka kurut valiz hazırla evi topla inan ki teli elime alamıyorum
Evet canım tek bölme ben çorba salata yiyorum yetiyor 2 kase cikiyorBaktım şimdide tek bölmeli demi cnm yanlış görmediysem
Eki Görüntüle 2642544 Eki Görüntüle 2642544 Tam buğday unundan ekmeğim hergün yapıyorum
Evde çay kahve için kullandığım termosum var cnm buna çok benziyo akıtmada yapmıyo çorba için kullanmak hiç aklıma gelmemiştiEvet canım tek bölme ben çorba salata yiyorum yetiyor 2 kase cikiyor
Afiyet olsun canımTeşekkür ederimNormalde her biri çeyrek ekmek kadar. Çünkü 2 ekmek ölçüsüyle yapıyorum ve 8 e bölüyorum.