- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki cheesecake bol meyve ile yiyebilirimBen de labne üzerine reçel sürüp yerim ekmekledolayısıyla cheesecake bayılırım
teşekkür ederim canım zayıf olunca gerÇekten herşey güzel duruyor üstünde genç duruyorsun bu resimleri görünce daha bi gaza geldimOoo vaaavv fıstık gibisin maşallah
Ben inanmamıştım, Gönül blöf yapıyordur, hayatta yemez bu durumda demiştim![]()
o eski haliindennn eser yok şimdiiiiBeni hiç tanımamışsın Gönül'cüm şimdi yeniden tanıyacaksın![]()
haydi bakalım inşallahSözümde durup tartılmayacağım için ceza da veremeyeceksin haaaa naber![]()
bende çok sevdim maşallahSenden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere![]()
ay ne oldu acaba çatlarım kız anlatın heleSen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum.![]()
![]()
![]()
Evet aklım başıma geldi bu benim ikinci zayıflama vakam birinci de yaptığım hataları yapmayacağım inşallahŞimdi beni daha iyi anladığını düşünebiliyorum. Nasılsa verebiliyorum rahatlığı var üzerimizde ama bir an önce o rahatlığı üzerinden atman lazım. Ben attım artık. İlk zamanki kadar kolay olmayacak bu kez. Ben hep söylerdim daha önceden. Şimdi sen ve @ada81 beni daha iyi anlayacaksınız. @dira90 ı da bırakmıyorum bilerek ki bizim gibi geri dönmesin korumayı öğrensin.
pışıkkBol bol yeseydin gönülcüm.
Hergün denk gelmiyor dermişim![]()
ooo süper ama bugün menü olmaz ki böyleMenümüde yazıyım akşama vakit bulamayabilirim
Sabah 10.30; 2 yumurtadan kıymalı omlet
2 dilim hellim peyniri
Domates,salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara öğün 13.30; türk kahvesi
1 avuç leblebi
Akşam 17.00; 2 adet fırında baget, yanında garnitür (domates,biber,mantar)
Yeşil salata
Su 2.litreyi içiyorum şuan
70 dk. Spor, 40 dk.sı hitt, kalanı bölgesel kardiyo
sarmalar kısırlarBen de atayım menümü
11.30
1 dilim tb ekmek
1.5 tavada yumurta
5 yeşil zeytin
5 minik yaprak sarması
2 küçük çeri domates
1 tatlı kaşığı çemen-marul
14.00
1,5 elma
15.30
Yeşil çay
18.30
1 tabaktan az bol salatalı kısır
2 küçük parça tarhana
3 litre su, 1 saat yürüyüş
yine güzel bir menü yulaf tok tutuyor dimi12.00
3 yk yogurt içine 1 yk yulaf, 1 yk chia tohumu, 2 taze kayısı, 2 çilek, çeyrek yeşil elma
17.00
2 orta boy firin patates, 4 yk yeşil salata, 1 tane yulafli krep, 5 zeytin, 1 yk soğanlı baharatlı lor peyniri
Su 3 lt ye tamamlıyorum.
Kitap; Karanlığın Son Günleri 22 sayfa okudum.
Spor programının 2. Günü (25 squat, 75 mekik, 20 sn. Plank, 25 ich bacak squat, 75 göğüs için duvarda şınav pozisyonu)+ 30 dk kardiyo
@berceste_ ❤
eve geldim fırsatım olmadı ki geç yemek ye istemedim şuan ölüyom açlıktanEe akşam yemeği nerde yemek yemeden nasıl durabileceksin![]()
Evet bayaaa hemde.. ben süt içemiyorum o yüzden yoğurtla yiyorum.. seviyorum da..belki cheesecake bol meyve ile yiyebilirim
Allahım ikinci baklava vakası olmaz inşallah
teşekkür ederim canım zayıf olunca gerÇekten herşey güzel duruyor üstünde genç duruyorsun bu resimleri görünce daha bi gaza geldim
o eski haliindennn eser yok şimdiiii
haydi bakalım inşallah
bende çok sevdim maşallah
ay ne oldu acaba çatlarım kız anlatın hele
Evet aklım başıma geldi bu benim ikinci zayıflama vakam birinci de yaptığım hataları yapmayacağım inşallah
pışıkk
ooo süper ama bugün menü olmaz ki böyle
sarmalar kısırlar
minik sarma derken yine bir matematik hesabı sarma sarmadır işte
yine güzel bir menü yulaf tok tutuyor dimi
eve geldim fırsatım olmadı ki geç yemek ye istemedim şuan ölüyom açlıktan
Kıskanmayalım![]()
Evet özellikle tıp fakültesi hastanelerinde. Ve tabii özel hastanelerde.Türkiyede de yapılıyor mu acaba bu tedevi yöntemi?
Hic kiskanmadim ki kiskanmadim kiiiibelki cheesecake bol meyve ile yiyebilirim
Allahım ikinci baklava vakası olmaz inşallah
teşekkür ederim canım zayıf olunca gerÇekten herşey güzel duruyor üstünde genç duruyorsun bu resimleri görünce daha bi gaza geldim
o eski haliindennn eser yok şimdiiii
haydi bakalım inşallah
bende çok sevdim maşallah
ay ne oldu acaba çatlarım kız anlatın hele
Evet aklım başıma geldi bu benim ikinci zayıflama vakam birinci de yaptığım hataları yapmayacağım inşallah
pışıkk
ooo süper ama bugün menü olmaz ki böyle
sarmalar kısırlar
minik sarma derken yine bir matematik hesabı sarma sarmadır işte
yine güzel bir menü yulaf tok tutuyor dimi
eve geldim fırsatım olmadı ki geç yemek ye istemedim şuan ölüyom açlıktan
Kıskanmayalım![]()
Allahım H emde yoğurtla Sütle zor katlanıyorum ağzımda büyüyorda büyüyor. Sana afiyet olsunEvet bayaaa hemde.. ben süt içemiyorum o yüzden yoğurtla yiyorum.. seviyorum da..![]()
Girme kanıma ılaydaaaaaHic kiskanmadim ki kiskanmadim kiiii![]()
catlayabilirim ama
kız basın döner git ye biseyler
![]()
Çok teşekkür ederim canım, inşallah ben de bi gideyim artık diyorum. Sen de şifa bulursun inşallahEvet özellikle tıp fakültesi hastanelerinde. Ve tabii özel hastanelerde.
Günaydın canım, günaydın herkeseGünaydın kızlar mutlu haftalar![]()
Ayşegül bugün güne pek iyi başlamadım rakibem midem çok kötü yaprak sarmalarını sindiremedi tabak tabak yesem ne olacaktı acaba. Bugün kaldığım yerden devam ama iyi başlayamadım kilomu nasıl etkileyecek bilmiyorumGünaydın canım, günaydın herkese![]()
Merhaba canımMerhaba.Araniza katilabilir miyim.Bdv de Aysegul arkadasimizin mesajini gordum.Masallah azmine hayran kaldim.Ben de karantinada kilo alanlardanim.Birkac yil once bu gruplara girip 1 2 ay kadar kaldigim olmustu.Yogun calistigim icin devam ettiremedim Ama guzel kilo vermistim.Tam bi gelsem yeniden diye birkac gundur dusunurken mesaji gordum.Eger araniza alirsaniz elimden geleni yaparim bana da motivasyon olur.Yas 33 boy 163 kilo an itibariyle 86.4
![]()
Miden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsunAyşegül bugün güne pek iyi başlamadım rakibem midem çok kötü yaprak sarmalarını sindiremedi tabak tabak yesem ne olacaktı acaba. Bugün kaldığım yerden devam ama iyi başlayamadım kilomu nasıl etkileyecek bilmiyorum![]()
Bulgurluydu canım ama yaprağı sindiremiyor artık iyice anladım bunu taş gibi midem dopdolu hissediyorum farklı bir şişkinlik hali var. Benim de nadiren yediğim bu güzelim yiyecek iyi gelmiyor daha da uzun zaman yemem sanırım. Geçer inşallah canım etkisi kötü hissettiriyorMiden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsun
Ramazandan sonra normal düzene alışamadığı için şişkinlik yapmış olabilir.. Nane çayı rahatlatabilir.
Aynen, kaldığımız yerden devam canım, sarma bulgurluysa ve çok abartılmadığı sürece diyet bozan bi yiyecek değil bence, ben de 2 gündür 5 er sarma yedim menüme ek olarak, afiyet olsun. Diyet yapıyoruz diye ölek mi yani, o güzelim sarmaların boynu bükük mü kalsın, herzaman da olmuyo zaten
Daha cuma ya 4 gün var, o sarmaların etkisi çoktaaan geçmiş olur merak etme
Bizde bugun kaynanamın yanına gitcez, umarım çok abartmam
Beni en son 80-81 kiloyken görmüştü, o zaman bile yeter artık diyet yapma, çok zayıflamışsın demişti, şimdi ne diyecek çok merak ediyorum![]()
Candy bugun yok, yalnız kaldım diye dertleniyordu ekibin elif, ben de böyle demiştimha bu arada domates, patlıcan biber falan da meyveymiş aslında![]()