Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Bi spor eksik.Tek ara ogunle zor olmuyormu?

Menünde
Bugün menü
Sabah 11.00
2 yağda yumurta 1 yk yulaf ezmeli
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık

Ara
5 yk yoğurt 7 badem

Akşam 17.10
10 yk tavuk sote
Boool salata
1 dilim ekmek

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm...
berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83
Menun de spor da harika canım.Cok güzel gidiyosun.Cuma eksiler seni bekler artik.

Ben de menümü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
2kasik mantar sote
1dilim peynir 2zeytin
Taze nane salatalik domates

11.30
Şekersiz türk kahvesi
2badem 2kuru uzum 1ceviz

14 00
Yeşilçay
Yarım elma.

18.00 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase yeşil mercimek çorbası eristeli
1kucuk tabak salata
1bardak ayran

2.5lt su
2mile leslie
40dak pilates..Su siralar özellikle karin kalça bacak çalışıyorum.

Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Bi spor eksik.Tek ara ogunle zor olmuyormu?
Valla canım aslına bakarsan bugün zorladı baya normalde çok sıkıntı olmuyor. Oğlum sağolsun yaptığım kahveyi bile içirmedi bir saat uyudu ne ara yapmaya ne spor yapmaya vakit bulamadım ancak temizlik bulaşık çamaşır işiyle uğraştım.

Valla canım aslına bakarsan bugün zorladı baya normalde çok sıkıntı olmuyor. Oğlum sağolsun yaptığım kahveyi bile içirmedi bir saat uyudu ne ara yapmaya ne spor yapmaya vakit bulamadım ancak temizlik bulaşık çamaşır işiyle uğraştım.
En azından yoğurt falan biraz kurtarır seni.Cocuklarla spor çok zor.Uyusun diye gözüne bakıyorum sipamin bazen.

Sabah uyanınca 2 taze kayısı

10:00
salatalık
Kaşarlı omlet
1 poğaça kadar esmer ekmek
Yeşil çay
5-6 zeytin

16:30
4 yaprak sarma
Kereviz salatası makadamia fındığı ile
7 dilim elma
Yarım kase nar

5.000 adım
Su 2,5 olacak
ada81 ada81 berceste_ berceste_
Gönül canım sen bu kadar az akşam yemeğiyle hatta yemek de değil yediklerinle acıkmıyor musun? Bence çok az olmuş

Kızlar kendime günlük plan hazırladım
Yarın dolu dolu bir günüm var
Ne yokki içinde ev temizliği kitap okuma spor yapma çocukları parla götürme yemek yapma çocuklarla evde oynama daha birçok madde var belki de siz günlük olarak yapıuorusnızdur ama ben yapamıyorum telefonda çok zaman kaybediyorum sonra konsantrem bozuluyor o yüzden yarın çok giremeyeceğim buraya

En azından yoğurt falan biraz kurtarır seni.Cocuklarla spor çok zor.Uyusun diye gözüne bakıyorum sipamin bazen.
Benimki uyuyunca en az 2.5 saat uyurdu ama bugün bir saatte hortladı yapıştı bana bırakmadı da. Suyumu bazen zor doldurup içiyorum desem? Bir de kızım var o da yanında istiyor hunileri takacağım yakında

Gönül canım sen bu kadar az akşam yemeğiyle hatta yemek de değil yediklerinle acıkmıyor musun? Bence çok az olmuş
Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelim 😀herşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş

Kızlar kendime günlük plan hazırladım
Yarın dolu dolu bir günüm var
Ne yokki içinde ev temizliği kitap okuma spor yapma çocukları parla götürme yemek yapma çocuklarla evde oynama daha birçok madde var belki de siz günlük olarak yapıuorusnızdur ama ben yapamıyorum telefonda çok zaman kaybediyorum sonra konsantrem bozuluyor o yüzden yarın çok giremeyeceğim buraya
Güzel bir karar almışsın canım ben de telefonda çok zaman kaybediyorum bir an önce azaltmam gerek

Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelim 😀herşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş
Akşam daha çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım birkaç saate vücut yakar bir şey kalmaz sürünürsün diye dedim:)

Back
X