PuhajshsjhahhsaaahhshhsaaBende bağımlıymisim resmen tartilmadan duramıyorum ama benim en zevkli zamanım yaa hergun bir kilo gidiyoben tartilmayimda kim tartilsin dimi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PuhajshsjhahhsaaahhshhsaaBende bağımlıymisim resmen tartilmadan duramıyorum ama benim en zevkli zamanım yaa hergun bir kilo gidiyoben tartilmayimda kim tartilsin dimi
![]()
Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Bi spor eksik.Tek ara ogunle zor olmuyormu?İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Menun de spor da harika canım.Cok güzel gidiyosun.Cuma eksiler seni bekler artik.
Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurumPuhajshsjhahhsaaahhshhsaa![]()
Kimse duymasın dün çoook kaçamak yaptım inşallah cumaya kadar telafi ederimMenünde
Menun de spor da harika canım.Cok güzel gidiyosun.Cuma eksiler seni bekler artik.
Şaka yapıyorsun dimiKimse duymasın dün çoook kaçamak yaptım inşallah cumaya kadar telafi ederim![]()
![]()
Peki ne kadar artı çıkmıştın geçen haftaBu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum![]()
Valla canım aslına bakarsan bugün zorladı baya normalde çok sıkıntı olmuyor. Oğlum sağolsun yaptığım kahveyi bile içirmedi bir saat uyudu ne ara yapmaya ne spor yapmaya vakit bulamadım ancak temizlik bulaşık çamaşır işiyle uğraştım.Afiyet olsun canım.Menun çok güzel.Bi spor eksik.Tek ara ogunle zor olmuyormu?
En azından yoğurt falan biraz kurtarır seni.Cocuklarla spor çok zor.Uyusun diye gözüne bakıyorum sipamin bazen.Valla canım aslına bakarsan bugün zorladı baya normalde çok sıkıntı olmuyor. Oğlum sağolsun yaptığım kahveyi bile içirmedi bir saat uyudu ne ara yapmaya ne spor yapmaya vakit bulamadım ancak temizlik bulaşık çamaşır işiyle uğraştım.
Gönül canım sen bu kadar az akşam yemeğiyle hatta yemek de değil yediklerinle acıkmıyor musun? Bence çok az olmuş
Adet olamadim biir ve üstüne de bayramdır diye sarma ve tatlı yedimPeki ne kadar artı çıkmıştın geçen hafta
Tartıda bir hata olmasın![]()
Benimki uyuyunca en az 2.5 saat uyurdu ama bugün bir saatte hortladı yapıştı bana bırakmadı da. Suyumu bazen zor doldurup içiyorum desem? Bir de kızım var o da yanında istiyor hunileri takacağım yakındaEn azından yoğurt falan biraz kurtarır seni.Cocuklarla spor çok zor.Uyusun diye gözüne bakıyorum sipamin bazen.
Çok acıkmıyorum aslındaGönül canım sen bu kadar az akşam yemeğiyle hatta yemek de değil yediklerinle acıkmıyor musun? Bence çok az olmuş
Güzel bir karar almışsın canım ben de telefonda çok zaman kaybediyorum bir an önce azaltmam gerekKızlar kendime günlük plan hazırladım
Yarın dolu dolu bir günüm var
Ne yokki içinde ev temizliği kitap okuma spor yapma çocukları parla götürme yemek yapma çocuklarla evde oynama daha birçok madde var belki de siz günlük olarak yapıuorusnızdur ama ben yapamıyorum telefonda çok zaman kaybediyorum sonra konsantrem bozuluyor o yüzden yarın çok giremeyeceğim buraya
Akşam daha çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım birkaç saate vücut yakar bir şey kalmaz sürünürsün diye dedim:)Çok acıkmıyorum aslında
Aç yatıyorum ölmüyorım ama sürünüyorum diyelimherşey yedim daha ne olsun sebze meyve yoğurt yumurta kuruyemiş