Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt
Berceste_:KK3::nazar: 4 lt:KK9: :duduk: 4 lt:KK9::nazar:
Ayşegül6666:KK28::KK68::nazar:3 lt
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62::nazar:
Kiloverenbiri:KK200::KK200:
krtp86:KK9::KK36::nazar:2 lt
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30::dondurma: :KK62:2 lt:KK9::nazar:
İlaymilla:KK62::KK22::nazar: 4 lt
Elifff80:KK68: :nazar::KK68: :nazar: 3.5lt
pessinus:KK68::KK20: :nazar: 3.5lt:KK9:
candy_candy:KK62:
marbling:KK9::nazar:3 lt:KK68: :nazar: 3 lt
dira90:KK62::KK68: :nazar: 2.5lt:KK9::nazar:2.5 lt
cemrenil:KK73:
ada81:KK9::KK9::nazar:2 lt
Bademella:KK68::nazar:2lt
:nazar:

Son düzenleme:
Benimki uyuyunca en az 2.5 saat uyurdu ama bugün bir saatte hortladı yapıştı bana bırakmadı da. Suyumu bazen zor doldurup içiyorum desem? Bir de kızım var o da yanında istiyor hunileri takacağım yakında
Allah kolaylık versin canım.Ben 1taneyle zorlaniyorum bazen.

Allah kolaylık versin canım.Ben 1taneyle zorlaniyorum bazen.
Amin canım hepimize kolaylıklar versin ikisi de küçük olunca bir de benim gibi çocuk büyütmeye çok da yatkın olmayan biri için zorlayıcı oluyor. Hayırlısıyla büyüsünler de ne yapalım artık olduğu kadar

Dün yaptım bugün de yapacağım canım inş. 3.5 lt oldu şimdilik daha da içerim. Hayır youtube da kadının adı squatgirl ben niye uyanamadıysam :) çömelip kalmak mahvediyor:)
Senin eski mesaja dönemedim squat 150 200 yazmışsın ciddi olarak mı yaptın 😲 belki kalori hesabıdır dedim sonra
Squat yaparken set halinde başlayıp 15 X3 set şimdilik yeterli bence

Güzel bir karar almışsın canım ben de telefonda çok zaman kaybediyorum bir an önce azaltmam gerek
kesinlikle hem çocuklar için hem bizim için teknolojiye sınır getirmemiz lazım okullarda açılıyor burada çünkü artık eski düZene dönmemiz lazım
Akşam daha çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım birkaç saate vücut yakar bir şey kalmaz sürünürsün diye dedim:)
bu arada çocuklarla dışarı çıktığımda yanımda biraz yufka vardı onu yedim içinde azıcık peynir vardı onu unuttum yaZmayı 🙂
Amin canım hepimize kolaylıklar versin ikisi de küçük olunca bir de benim gibi çocuk büyütmeye çok da yatkın olmayan biri için zorlayıcı oluyor. Hayırlısıyla büyüsünler de ne yapalım artık olduğu kadar
aynı ben biri 3,5 diğeri 5 ikisi de erkek 🤓
Olduğu kadar evet

kesinlikle hem çocuklar için hem bizim için teknolojiye sınır getirmemiz lazım okullarda açılıyor burada çünkü artık eski düZene dönmemiz lazım
bu arada çocuklarla dışarı çıktığımda yanımda biraz yufka vardı onu yedim içinde azıcık peynir vardı onu unuttum yaZmayı 🙂
aynı ben biri 3,5 diğeri 5 ikisi de erkek 🤓
Olduğu kadar evet
Benimkiler de 1.5 ve 4.5 yaşında sen büyütmüşsün yine:)

Senin eski mesaja dönemedim squat 150 200 yazmışsın ciddi olarak mı yaptın 😲 belki kalori hesabıdır dedim sonra
Squat yaparken set halinde başlayıp 15 X3 set şimdilik yeterli bence
Tek yürüyüşle 300 kalori diye bir videodan yapmaya başladım bırakamadım da kadın her yaptırdığında 20 tane yaptırdı ve kaç set yaptım hatırlayamıyorum daha da yapmam zaten.

Tek yürüyüşle 300 kalori diye bir videodan yapmaya başladım bırakamadım da kadın her yaptırdığında 20 tane yaptırdı ve kaç set yaptım hatırlayamıyorum daha da yapmam zaten.
Derece derece yeni başlama.seviyesi yapmalısın ona dikkat ederek yap bir sonrakinde 🥰🥰

Kaç yaşındalar canım.Haksizlik ediyosun kendine.Onlarin annesi sensin ve kimse senin kadar iyi bakamaz onlara emin ol.Bazen cok zor zamanlari oluyo.Bazen de tam çıldırma noktasındayken bir gülüşleri yetiyo işte.Böyle böyle büyüyorlar işte.

Derece derece yeni başlama.seviyesi yapmalısın ona dikkat ederek yap bir sonrakinde 🥰🥰
Pilates videolarımda var yapıyorum onları çok zorlanmıyordum canım videonun tamamına bakmadan indirmişim dediğim gibi başladığımda bırakamadım bundan sonra dikkat edeceğim zaten

25 dk.da olsa sporumu yaptım geldim 😁
Bugünkü menüm
Sabah 07.00; 1 dilim peynir
Roka,maydanoz,nane
2 zeytin
Domates ve 1 h.yumurta
Öğlen 12.30; 3 yemek kaşığı yulaf lapasına yarım ananas, 1 kayısı ve 3 çileği doğradım yedim
16.00; 1 kutu süt
Akşam 18.30; 5 yemek kaşığı z.y fasulye
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
25 dk. Hitt kardiyo

Kaç yaşındalar canım.Haksizlik ediyosun kendine.Onlarin annesi sensin ve kimse senin kadar iyi bakamaz onlara emin ol.Bazen cok zor zamanlari oluyo.Bazen de tam çıldırma noktasındayken bir gülüşleri yetiyo işte.Böyle böyle büyüyorlar işte.
Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor

150 200 taneyi mi yapiyorsun:skandal:
Yok kız ben orayı kaçırmışım 😂 ben genelde hitt çalışıyorum onda mutlaka oluyo sguat mesela bugün yaptığımda zıplamalı versiyonu vardı 45 sn. Eskiden 3 5 tane yapar bırakırdım artık çok rahat yapıyorum, ama benim öyle peşpeşe değil 2 set oluyo sadece 😂

Muhakkak öyle de ne bileyim böyle çok çocuk olsun her yer onlarla dolsun diyen biri değilim iki ideal benim için hatta bunda bile zorlanıyorum. Çok ev işi yapmayı seven aşırı düzenli titiz bir insan olamadım hiçbir zaman e çocuklarla hiç olmuyor yapmaya çalışsam da o da motivasyonumu kısa sürede düşürüyor
Aynı ben hiç sevmiyorum temizlik yapmayı ama temiz ev sevdiğimden zorunlu yapıyorum şu Corona bitsin yardımcı kadın alacam hiç.benlik değil temizlik 😂🤣

Yok kız ben orayı kaçırmışım 😂 ben genelde hitt çalışıyorum onda mutlaka oluyo sguat mesela bugün yaptığımda zıplamalı versiyonu vardı 45 sn. Eskiden 3 5 tane yapar bırakırdım artık çok rahat yapıyorum, ama benim öyle peşpeşe değil 2 set oluyo sadece 😂
Bende squat seviyorum kalcam dimdik olsun diye uğraşıyorum :KK70: ama arkadaş bayağı zorlamış dediğin gibi 15 X3 ideal bence

Back
X