Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize :KK68: İstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir :KK43: o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:@berceste_ bana seni hatırlattı :)

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize :KK68: İstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir :KK43: o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti :KK70:@berceste_ bana seni hatırlattı :)
Günaydın cnm hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin gelin 🤲

Kızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördüm😔 bunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum 😂

Kızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördüm😔 bunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum 😂
Kelin ilacı olsaa başına sürermiş modunda bende kenarcıkta bekleyeyim :KK75:

İyi yolculuklar canım.

Düzce civarları değil mi? Benim ilk aklıma oralar geliyor bolca berceste vardı:)

Zaten birinci belli canım.
Artık sonuncu olmamak için yarışacağız.
4 kilo verdi berceste_ berceste_
Biz boşuna çabalıyoruz.

Baban çok tatlı canım ya sensiz boğazından geçmiyo demekki adamcağızın 😁 benimde annem her gittiğimde evde ne varsa zorla tıkıştırıyo çantama 😂
Gidince de valize sığmayanları ayrı koli yapıyor ben çıkar çıkmaz karşıya veriyor, çocuklara oyuncak felan. Biz 2 3 yılda bir şehir değiştirdiğimiz için çok eşya sevmiyorum almıyorum yanıma ama o sen istemezsen isteme çocuklar oynar diye arkamdan yolluyor çok tatlıdır evet 😂dedem de öyleydi o yüzden abimle çocukluğumuz sınıfın en kilolusu seçilerek geçti 😬

Yaaa al benden de o kadar haftasonuna doğru regl olma ihtimalim çok yüksek sonuncu mu olacağız yoksa?sana güveniyordum 😬

Günaydın kızlar:KK36::KK36:

Adım sayısı süper ama akşam biraz fazla mı olmuş acaba? Pilav da pirinç pilavı olmuş

canım normalde yemekhaneye gitmiyorum ama dün ilk günüm olduğu için hazırlıksız işe gittim ve yemekhanede pilav vardı yarısını yedim

akşamın ben fazla olduğunu düşünmüyorum karnıyarık tamamen yağsız fırında pişti içini da çok az zeytinyağı ile salçasız yaptım gayet fitti. çok küçüktü ama doymadığım için hemen bi menemen de yaptım gün içinde yumurta tüketmediğimden böyle tercih ettim menümü tamamlamayı

Afiyet olsun canım.Memurum demiştin mesailer başladı dimi.Allah yardımcımız olsun Rabbim herkesi korusun inşallah bitsin artık şu virüs.

evet canım dün başladık ben güle oynaya çok sevinerek başladım ama dün iş yerinin kalabalıklığı falan korktum stres oldum biraz ne yalan söyliyim hiç evden çıkmadığım için süreçte bir garip hissettim kendimi:110:

Aslında menü çok güzel sadece karnıyarık bozmuş. Muhtemelen kızartarak. Önüm yerine 1 dilim ekmek Menemen yoğurt mmm ben acıkmaya başladım sanırım 🙈😋spor ve Adım sayısı Çok iyi 👏🏻

yok canım fit karnıyarız yağ salça falan yok :KK51:

ekmek tüketmiyorum hiçbir tahılı tüketmiyorum. sebze, meyve, çiğ kuruyemiş,et/tavuk/balık, yumurta, zeytin falan bu şekil.. biraz karatayımsı ama yağı zeytinyağı ve kuruyemişlerden almaya çalışıyorum bir de hindistancevizi yağından

aslında tahıl beyin diye bir kitap okudum oradaki planı uygulamaya çalışıyorum genelde karataya benziyor glutensiz yaşamı destekliyor. bir de mutlaka öğünlerden tok kalkmak gerekiyor, planın dışına çıkmamak için (yeme atağı yaşanmaması için yani)

Sevalcim biraz fazla olmuş bence.
Spor iyi ama akşam fazla gibi.
Bir de pirinç pilavı olmamış.

ben bulgur tüketmiyorum canım pirinci de ayda 1-2 sefer sadece

akşamın neresi fazla geldi ben pek çözemedim ama herkes aynı şeyi yazmış karnıyarıktan mı ki acaba o_O karnıyarığım baya fit ve küçük bir karnıyarıktı ama menülerde minik küçük bıdıcık laflarına tilt olduğum için belirtmemiştim :KK70:yani bence gerek de yok bir karnıyarık ne kadar büyük olabilir ki :KK53:

Canım onun kilosuna göre bu yedikleri çok normal. Sporunu da yapmış. Yorum yaparken kilolara dikkat lütfen :KK39: :KK39: :KK68:

hay ağzını öpeyim :KK15::KK15::KK16:
gene de menüm normal biri için de bana fazla gelmiyor ama o da obez kafası sanırım :KK53::KK53: düzelecek düzelecek yeniyim daha :KK48:

Kızlar Seval'in menülerine yorum yaparken lütfen kilosunu göz önünde bulundurun. 80 kilo ile 60 kilo arasında 20 kilo fark olduğuna göre yedikleri arasında da fark olacak. O yüzden Seval'in menülerini kontrollü yorumlayın. Anlatabildim mi demek istedğim şeyi?

birde tahılsız rafine şekersiz besleniyorum onu da belirteyim yani ekmeğin şekerin oluşturduğu kalori boşluğunu programımda serbest yenecek yiyeceklerle dolduruyorum kilo verdikçe porsiyonlarım küçülecektir :KK16: yani inşallah :KK53:

Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ berceste_ @Ilaymilya

İyi geceler canlar❤🌺🤗🤗

spor su şahane
fakat menü safi karbonhidrat olmuş çeşitlilik açısından sıkıntılı ama kalori açısından çok değildir. ama bu spora bicik protein yakışır hani :KK8:

bu arada ben de balıkesirliyim "ma ne olmiş" lafını vanda görev yaparken bi memur amcamız çok kullanırdı senin yazını okurken onun sesi ile geldi kulağıma :KK51:

canım kırmızı elma ve tarçını 1,5 lt suda kaynatıp içiyorlar çok güzel yorumlar var basitte bir tarif ama ben denemedim hiç instada fitgunluk diye bir hesap var çok ödem kürü tarifi paylaşıyor ve yorumlarda iyi hep

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Süper menü canım👍, benim menü birazcık uçtu düno_O
Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum 😋💃💃💃
[/QUOTE
Abooov, biz 2. Lik için yarışalım bari🙄
Bende o yüzden tek çocukla kaldım... çevreden çok eleştirildim aaa olmaz ikinci çocuk olmalı vs... ama kendimi tanıyorum 2 çocuk olsa çok bağıran çağıran anne olurum hiç bişeye yetişemem buda beni daha gergin yapar... bilerek isteyerek tek çocukla kaldım.. benim kızımda 7 yaşında... artık 2. Sınıfa geçti... eğitimiyle maddi ve manevi daha iyi ilgileniyorum...
Ama 2,3hatta 4 çocuğu olan anneleri ayakta alkışlıyorum çok takdir ediyorum 🖒🖒🖒🖒
[/QUOTE
Aynen ben de gıpta ediyorum 3 ve üstüne ama benlik değil ya.
[/QUOTE
Ben de ilk çocuk ta öyle diyordum, şimdi 3 oldu, suç oldu🤭
Menü paylaşayım artık

12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ berceste_ @Ilaymilya

İyi geceler canlar❤🌺🤗🤗
[/QUOTE
Menüde sporda çok güzel 👍
Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli:işsiz:
Artık 2.liğe oynayacağız😩

Gençler hiçbir çaba, uğraş boşuna değildir. Biz de ilk üç için yarışırız ne var :KK51:

Bakalım ikinciliği ve üçüncülüğü kim kapacak :KK8:

ben 120 kilo halimle hiç çok veremiyorum avantajını kullanamıyorum hala cumaya göre +800 gr dayım :110: kahrolsun insülin direnci En Büyük KK:KK70:

Back
X