Evet yapıyorum onuda cnm gerçi dengeyi tam sağlayamıyorum o harekette hala ama faydası oluyodur umarımBaldır için yürüyerek lunge hareketini dene squat kalcayi daha çok calistiriyo her adımda arkadaki adımın dizini yere vuruyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapıyorum onuda cnm gerçi dengeyi tam sağlayamıyorum o harekette hala ama faydası oluyodur umarımBaldır için yürüyerek lunge hareketini dene squat kalcayi daha çok calistiriyo her adımda arkadaki adımın dizini yere vuruyorsun
Günaydın cnm hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin gelinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinizeİstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir
o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti
@berceste_ bana seni hatırlattı :)
Amin canım benim Allah razı olsunGünaydın cnm hayırlı yolculuklar sağlıkla gidin gelin![]()
Kelin ilacı olsaa başına sürermiş modunda bende kenarcıkta bekleyeyimKızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördümbunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum
![]()
İyi yolculuklar canım.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinizeİstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir
Düzce civarları değil mi? Benim ilk aklıma oralar geliyor bolca berceste vardı:)Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinizeİstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir
Zaten birinci belli canım.Kızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördümbunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum
![]()
Gidince de valize sığmayanları ayrı koli yapıyor ben çıkar çıkmaz karşıya veriyor, çocuklara oyuncak felan. Biz 2 3 yılda bir şehir değiştirdiğimiz için çok eşya sevmiyorum almıyorum yanıma ama o sen istemezsen isteme çocuklar oynar diye arkamdan yolluyor çok tatlıdır evetBaban çok tatlı canım ya sensiz boğazından geçmiyo demekki adamcağızınbenimde annem her gittiğimde evde ne varsa zorla tıkıştırıyo çantama
![]()
Yaaa al benden de o kadar haftasonuna doğru regl olma ihtimalim çok yüksek sonuncu mu olacağız yoksa?sana güveniyordumKızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördümbunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum
![]()
Adım sayısı süper ama akşam biraz fazla mı olmuş acaba? Pilav da pirinç pilavı olmuş
Afiyet olsun canım.Memurum demiştin mesailer başladı dimi.Allah yardımcımız olsun Rabbim herkesi korusun inşallah bitsin artık şu virüs.
Aslında menü çok güzel sadece karnıyarık bozmuş. Muhtemelen kızartarak. Önüm yerine 1 dilim ekmek Menemen yoğurt mmm ben acıkmaya başladım sanırımspor ve Adım sayısı Çok iyi
![]()
Sevalcim biraz fazla olmuş bence.
Spor iyi ama akşam fazla gibi.
Bir de pirinç pilavı olmamış.
Canım onun kilosuna göre bu yedikleri çok normal. Sporunu da yapmış. Yorum yaparken kilolara dikkat lütfen![]()
![]()
![]()
Kızlar Seval'in menülerine yorum yaparken lütfen kilosunu göz önünde bulundurun. 80 kilo ile 60 kilo arasında 20 kilo fark olduğuna göre yedikleri arasında da fark olacak. O yüzden Seval'in menülerini kontrollü yorumlayın. Anlatabildim mi demek istedğim şeyi?
Menü paylaşayım artık
12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin
Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.
Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ @Ilaymilya
İyi geceler canlar❤![]()
Kızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördümbunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum
![]()
Süper menü canımİyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Bu etabin sonuncusu olarak yazı yazıp bu etabin birincisi olarak da yazı yazarsam komik olmaz mı evdeki tartıya göre 4 kilo gitti bu hafta inşallah 90 olurum
[/QUOTE
Abooov, biz 2. Lik için yarışalım bari
Bende o yüzden tek çocukla kaldım... çevreden çok eleştirildim aaa olmaz ikinci çocuk olmalı vs... ama kendimi tanıyorum 2 çocuk olsa çok bağıran çağıran anne olurum hiç bişeye yetişemem buda beni daha gergin yapar... bilerek isteyerek tek çocukla kaldım.. benim kızımda 7 yaşında... artık 2. Sınıfa geçti... eğitimiyle maddi ve manevi daha iyi ilgileniyorum...
Ama 2,3hatta 4 çocuğu olan anneleri ayakta alkışlıyorum çok takdir ediyorum 🖒🖒🖒🖒
[/QUOTE
Aynen ben de gıpta ediyorum 3 ve üstüne ama benlik değil ya.
[/QUOTE
Ben de ilk çocuk ta öyle diyordum, şimdi 3 oldu, suç oldu
Menü paylaşayım artık
12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin
Saat 15. 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.
Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabım bugün okuyamadım misafir vardı...
berceste_ @Ilaymilya
İyi geceler canlar❤
[/QUOTE
Menüde sporda çok güzel
Artık 2.liğe oynayacağızBen gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli![]()
![]()
Günaydın canım hoşgeldin. Başka bir eve gidince olur o kadar bugün kaldığın yerden devam canım:)Günaydın bu arada herkese
Sonuncuda ben olurum bu ödemli halimle kesin, kalanlarda ikincilik için yarışsın bariZaten birinci belli canım.
Artık sonuncu olmamak için yarışacağız.
4 kilo verdiberceste_
Biz boşuna çabalıyoruz.
Valla benim regli tamamen unutmuştum cnm ya karnım ağrımaya başlayınca ayıktımYaaa al benden de o kadar haftasonuna doğru regl olma ihtimalim çok yüksek sonuncu mu olacağız yoksa?sana güveniyordum![]()