Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten birinci belli canım.
Artık sonuncu olmamak için yarışacağız.
4 kilo verdi @berceste_
Biz boşuna çabalıyoruz.
hemen pes etmeyinnnn bercestenin durumu farklı bu hafta diyetisyenle başladı ve ilk hafta ödem atıyor kilo oranına bakarsak bu ödem ve kilo kaybı birlikte olunca fazla gözüküyor normal ... bide yüzdeye bakılacak demi ?

Kızlar selam ben erkenden yemeği ocağa koydum dünden yaptığım planlarımı uygulamaya başladım şuan çok iyi gidiyorum şimdi küçük oğlanla Lego yapıp sonra evi toparla süpür sil toz al moduna geçiyorum.
eminim bu sabah herkes tartılmak için can attı ama tartılmadık dimiiiiiii:KK37: ben tartılmadım sözüm sözEn Büyük KK
Evet ikinci olan grup benim için birinci olmuştur. Çünkü birincinin ekstrem bir durumu var. O yüzden o konuya pek takılmayın tam gaz devam
Sonra gelirimmmm yine öptümmmmm:KK55::KK55::KK55::temizlik::temizlik:

Gençler hiçbir çaba, uğraş boşuna değildir. Biz de ilk üç için yarışırız ne var :KK51:

Bakalım ikinciliği ve üçüncülüğü kim kapacak :KK8:

ben 120 kilo halimle hiç çok veremiyorum avantajını kullanamıyorum hala cumaya göre +800 gr dayım :110: kahrolsun insülin direnci En Büyük KK:KK70:
insülin direncini sporla kırman lazım canım o yüzden spora elinden geldiğince ağırlık vermeye çalış canım ..

Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmaz 😧
bende maske ile çok bunalıyorum gerçi kızımın izin hakları az olduğu için genelde evdeyiz ama çıktığımda o maskenin kokusu benim midemi bulandırıyor... birde osmaniye yazın deli sıcak olur sürekli terlersin o maske ile ne olacak hiç bilemiyorum :KK51: :KK51:

Kızlar dün öğleden sonra, 3 aydan beri ilk defa kaynanamlara gittik, kaynımgilde ailece geldi vere... sofralar kuruldu:eek: beni linç edebilirsiniz
Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30
8 adet mercimek köftesi-marul ( akşamdan önce eve dönmeyi planlıyorduk, akşam evde hafif yerim diye düşünmüştüm ama gece 11 de döndük.)

20.00
1 tabaktan az mantı, 3 kaşık salata
1 çatal reçelin içindeki kayısı

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Üzgünüm pessinus pessinus :KK43:

Kızlar selam ben erkenden yemeği ocağa koydum dünden yaptığım planlarımı uygulamaya başladım şuan çok iyi gidiyorum şimdi küçük oğlanla Lego yapıp sonra evi toparla süpür sil toz al moduna geçiyorum.
eminim bu sabah herkes tartılmak için can attı ama tartılmadık dimiiiiiii:KK37: ben tartılmadım sözüm sözEn Büyük KK
Evet ikinci olan grup benim için birinci olmuştur. Çünkü birincinin ekstrem bir durumu var. O yüzden o konuya pek takılmayın tam gaz devam
Sonra gelirimmmm yine öptümmmmm:KK55::KK55::KK55::temizlik::temizlik:
kolay gelsin canım :temizlik: :temizlik: bende birazdan kalkıp evi toparlayıp yemek hazırlayacam kızım öğle yemeklerini yiyor.. bende erkenden yemeği hazır ediyorum mecbur....
sabah sporu yaptım güzel kahvaltımı yaptım kendimi çok iyi hissediyorummmm :KK36::KK36:

Kızlar dün öğleden sonra, 3 aydan beri ilk defa kaynanamlara gittik, kaynımgilde ailece geldi vere... sofralar kuruldu:eek: beni linç edebilirsiniz
Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30
8 adet mercimek köftesi-marul ( akşamdan önce eve dönmeyi planlıyorduk, akşam evde hafif yerim diye düşünmüştüm ama gece 11 de döndük.)

20.00

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
bugün sporunu ve suyunu artır canım gider fazlalıklar... bend ehafta sonuna saklıyorum mercimek köfte hakkımı çok severim ;)

Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30

20.00

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..

Canım sana bişey diyim mi? Pek çok kişinin yapamayacağı kadar hafif atlatmışsın bence.. kendini yıpratma çok yedim diye çünkü menünde abartı bişey yok. hatta çok iyi porsiyon kontrolü var:KK9:yani bence öyle tabi arkadaşlar da baksın bi:KK51:

yalnız bu hafta bulgur çok oldu sende önümüzdeki iki gün daha temiz beslenmeye çalış, bulgur hiç yeme bir de ödem olmaması için bişeyler yap tartı seni üzmeyecektir:KK19:

Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30

20.00

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Bence baya iyi atlatmışsın cnm üzme kendini suyunu arttır bugün özellikle, cumaya kadar bulguru kes protein ağırlıklı beslen ❤

bugün sporunu ve suyunu artır canım gider fazlalıklar... bend ehafta sonuna saklıyorum mercimek köfte hakkımı çok severim :KK66:
Canım sana bişey diyim mi? Pek çok kişinin yapamayacağı kadar hafif atlatmışsın bence.. kendini yıpratma çok yedim diye çünkü menünde abartı bişey yok. hatta çok iyi porsiyon kontrolü var:KK9:yani bence öyle tabi arkadaşlar da baksın bi:KK51:

yalnız bu hafta bulgur çok oldu sende önümüzdeki iki gün daha temiz beslenmeye çalış, bulgur hiç yeme bir de ödem olmaması için bişeyler yap tartı seni üzmeyecektir:KK19:
Bence baya iyi atlatmışsın cnm üzme kendini suyunu arttır bugün özellikle, cumaya kadar bulguru kes protein ağırlıklı beslen ❤
Teşekkür ederim kızlar, şimdi biraz mutlu oldum, gerçekten dün orda daha çok yememek için kendimi tuttum, börekte vardı mesela, tatmadım bile. Normalde mercimek köftesini daha çok yerdim, mantıyı tepeleme tabak yerdim ama ölçülü yemeye çalıştım, yine de fazla oldu biliyorum..

Kaynanam dönerken mercimek köftesini ve böreği eltimle bize paylaştırmış koymuş, ben ilk defa hiçbirini almadım, hepsini eltime verdim. Getirseydim dayanamaz bugun yerdim kesin..

Dünki menüm
11.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 tb ekmek
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal

15.30

20.00

21.00
1 dilim pastırma

2.5 litre su, spor yok..
Hiç üzülme canım iyi kurtarmışsın yine o kadarla ben olsam daha çok yerdim:) ha gayret bugün normal yer devam edersin. Normal diyetlerde de olur ödül günü seninki de hafta ortası olmuş olsun.

Bu arada 3 aydır beni görmeyen eltim ve kaynanam baya şaşırdılar, çok zayıflamışsın dediler, eşimin yengesi ve kuzenleri de en son Ekim ayında 94 lü kilolarda görmüşlerdi beni, onlar da şok oldular.. herkes yeter artık daha zayıflama, çok güzel olmuşsun, bu kadar yeter dedi. Eşimin yaşlı yengesi bi de ne dedi biliyor musunuz? "Başka zayıflama, ciciklerin bile küçülmüş":KK70: Ben şok..Ama biraz hazır cevabımdır, hemen dedim ki, "benim ciciklerim zaten hep küçüktü":-):KK48::KK70:

Bu arada 3 aydır beni görmeyen eltim ve kaynanam baya şaşırdılar, çok zayıflamışsın dediler, eşimin yengesi ve kuzenleri de en son Ekim ayında 94 lü kilolarda görmüşlerdi beni, onlar da şok oldular.. herkes yeter artık daha zayıflama, çok güzel olmuşsun, bu kadar yeter dedi. Eşimin yaşlı yengesi bi de ne dedi biliyor musunuz? "Başka zayıflama, ciciklerin bile küçülmüş":KK70: Ben şok..Ama biraz hazır cevabımdır, hemen dedim ki, "benim ciciklerim zaten hep küçüktü":-):KK48::KK70:

vay beee :KK9: işte daha güzel bi ödül olabilir mi :KK36:

seni porsiyon kontrolünde neyin motive ettiği belli oldu :KK8:

Back
X