Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sana kıyamam ben yaa tamam sen şimdi mezun ol kaptan sana daha güzel yapacak partiyi :KK60::KK74::KK74:
dimi yazık bana :KK16:
Bu sefer sana söz üçgün üç gece parti yapacağız hadi bakalım haaaaa bu arada gönülcüm seninde hedefin 55 benimde hedefim 55 hadi bakalım kim önce hedefe ulaşacak ben şuan sessiz sessiz onun peşindeyim haberin olsun 😂😂😂😍🤗🤗🤗😘
bende bende hep merak ediyorum kim önce 55 olacak diye
Sarma pirinçli mi ?
Eee şey:ıslık:
Sen bu kez mezun ol ben sana özel parti verceğim takımda :KK36: :KK36: O zamanlar takım böyle değildi canım. Hatırlarsın :KK39:
Ya hep alıngan bir Anka vardı
Mevzu o mu bildiğim başka birşey yok

Bu gün doğum günüm kızlar, 38 i doldurdum, 39 a girdim...:KK68:
Ama kendimi önceki yıllardan daha genç hissediyorum:KK6::KK71::spor:
İyi geceler herkese..

18 sayfa okuyabildim bugun uçurtma avcısını. Takımdan biri sormuştu çocuklar için o kitap uygun mu diye, daha kitabın başlarındayım ama bence 18 yaş altı pek uygun değil. Kitabın genelinde değil ama ama bi iki yerdeki anlatım çocuklar için uygun değil benim görüşüme göre. Haberiniz olsun..
Ay canım tatli dilli ayşegülüm
Allah sana ve sevdiklerine sağlık huzur hayırlı bir ömür versin. Çokkk mutlu sağlıklı ve zayıf ol inaşlallahhhh:KK74::KK74:

İyi geceler herkese..

18 sayfa okuyabildim bugun uçurtma avcısını. Takımdan biri sormuştu çocuklar için o kitap uygun mu diye, daha kitabın başlarındayım ama bence 18 yaş altı pek uygun değil. Kitabın genelinde değil ama ama bi iki yerdeki anlatım çocuklar için uygun değil benim görüşüme göre. Haberiniz olsun..
Doğum günün kutlu olsun
Ailenle birlikte nice sağlıklı uzun yıllar canım.
Ben sormuştum.
Tamam o zaman.
Ben alayım o 18 yaşına gelince okusun.

İyi geceler herkese..

Ayşegül canım benim şahsen tanışmamış olsak da bu ortamda yollarımız kesiştiği için çok memnun oldum. Doğum günün kutlu yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin hep seninle olsun canım:)

G gitsinkilolar02 canım bu da benim başarı hikayem. Kızlar okumak isteyen okuyabilir. Bence okumalısınız da :KK70: :KK70:

Kaptanim nasilsin
Sahiden gercek bir başarı hikayesi azmin zaferi okumak kendime getirdi korumak vermekten daha zor ben onu basaramadim

İyi geceler herkese..

Tabiki genç hissedeceksin. Çünkü gençsin, çitirsin, fitsin.. İyiki doğdun Canım ❤️ Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu nice fit yaşlar görmeyi nasip etsin.. 🙏🤗😍❤️😘🌺

Yaa bence bana gelmelisiniz 😍😍 çok güzel evimin harika kocaman bir bahçesi var havuzuda var ne dersiniz sabah kahvaltisini bende yapalım.. söz çok karbonhidrat yapmayacağım size.. sağlıklı cok guzel bir kahvaltı hazırlayacağım😍😍
Hayal kur hayalinin içinde olalım geliriz inşallah oyunumuzda n adı isteklerinizin hayali gerçek gibi yaz o olsun😎

Valla senin balkon denize bakmasa da ben yine gelirim sana kahve içmeye hiç sıkıntı yok ama deniz olursa muhteşem olur :KK36: Gözümün önünde de canlandı. Kuş sesleri, güneş, deniz, hafif bir esinti allahımmm huzuru buraya kadar geldi :KK68:
Seneye öyle bir hayalimiz var bakalim denizi olan bir yere tayin isteyecez de benim hayalim bahçesinde portakal limon ağacı olan kopegimle denize nazır bir ev inşallah 🤣🤣🤣

Sadece kırkbeş dakika yoktum anacım ne yaptınız bir sürü sayfa yazı yazmışsınız :KK43: sporumu yaptım da geldim şükür berceste_ berceste_ canım 30 dk leslie boosted walk 15 dk karın egzersizleri su da 4 lt oldu sanırım. Bu ara suyu biraz abarttım sanırım
Bende yazmıştım canım zaten şu iyidir 4 litre daha iyi şifa olsun canim

G gitsinkilolar02 canım bu da benim başarı hikayem. Kızlar okumak isteyen okuyabilir. Bence okumalısınız da :KK70: :KK70:

Yaaa bi nefeste okudum.Masallah sana.Ben de ayni kilolardayim su an
Gerci senden vaya bi fazla.65le evlendim 100 kusurle ilk doguma gittim 68 le 2.ye hamile kaldim 98le 2. Dogum.Simdi de 85.😓Senle ayni yerden basliyorum ama benim boyum 163 baya tombik gorunuyorum yani. bakalim 6 ay sonra ne halde olurum.Hatta bu mesaj da burda dursun.Uzun zamandir hic vu kadar motive olmamistim sukur.Insalkah hep de boyle gider.

Benim bugünkü menüm(gerçek 😁)

sabah8.00
1 yum ile omlet
Peynir zeytin salatalık
1 simit

öğlen 4 5 tane gün kurusu

akşam8.00(eşimi bekledim)
2 kaşık mantı
Ben mantıyı bol yoğurtlu ve üzerine bol salça ve bol baharatlı severim 2 kaşık mantı doyurmayınca sadece yoğurt üzerine salça sos ve baharatlarımı (sumak,karabiber,pılbiber,nane)atıp kaşıkladım mantı var gibi 😂umarım kalorisi düşüktür.
Bolll salata
2lt su 5 bin Adım
Ayy dustugumuz hallere bak.Bi uzuldum su an kiyamam sana 😉Insallah karsiligini fazlasiyla alirsin Cuma gunu 😘

İyi geceler herkese..

Doğumgünün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle bende yaşlılık hissetmiyorum rahmetli annem derdiki vücut yaşlanıyor gönül kocamiyor derdi aynen öyle 😂😂😂
Evet kitap çocuklar için uygun değil anlamadiysanizz bir daha der Ayşegül ona gore :KK20:
Okuyunca tekrarlanan hosuma.gitti 😂😂😂😂

Back
X