(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldik

ipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim

Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani

isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum

Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu haline

Balıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz
Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecek

Ya da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!
Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz