Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya ben de regl olacağım büyük ihtimal 4-5 günü var. Bakalım ben ne halde olacağım
Adet olmadan önce ödem olur sonra hızlı bir şekilde atılır adetken yediklerini dikkat edersen daha güzel kilo verilir adetliyim nasıl olsa deyip salinca kilo olarak geliyor aslinda

Adet olmadan önce ödem olur sonra hızlı bir şekilde atılır adetken yediklerini dikkat edersen daha güzel kilo verilir adetliyim nasıl olsa deyip salinca kilo olarak geliyor aslinda
Haklısın canım bu haftaki gibi devam edersem sorun olmaz sanırım. Bugün biraz cozutmuş olabilirim:)

canım uykusuzluk kiloyu çok etkiler... dün akşam yazdıklarını okudum , canım biraz kendi kabuğuna çekil kendi çekirdek ailenle ol.... inan daha iyi gelecek... aslınd ayalnız değilsin , bir çok kişi ailesiyle sıkıntılar yaşıyor.. benim annemde hep ben bilirim der ve bana ve ablama çok fazla hükmetmeye çalışırdı ikimizde evli olmamııza rağmen ablamla ben ağzımızla kuş tutsak anneme yaranamayız varı yoğu sadece oğlu..... annem bize bağırır çağırır yüzümüze telefon kapatır ama ablam ben hep alttan alırdık çünkü Allah korkumuz var.... ama bir gün canımıza tak etti ikimizde 8 ay annemizle konuşmadık evet kötü bişey ama iyiki de yapmışız diyoruz şimdi , çünkü annem gerçekten küstüğümüzü anladı bizi normal zamanda bile aramayan kadın kiii hep biz ararız ne yapıyorsun diye... bizi 8. ayın sonunda kendi aradı o gün bugündür bizimle hiç tartışmıyor polemiğe bile girmiyor.... çünkü o bekledi nasılsa bunlar arar diye düşündü ama ablamda bende kesin tavır koyduk oğluyla mutlu mesut yaşasın yeter artık dedik....
Araya bayram girdi kandil girdi Allah affetsin ama aramadık içimizden de gelmedi çünkü çok yıprattı çok üzmüştü.....ondan sonra annemde büyük değişim oldu yalnız kalmanın ne demek olduğunu anladı ....
belki annenin de böyle bir durum yaşaması gerekiyor... biraz kabuğuna çekil kendi ailenle ilgilen...
Canım çok üzüldüm ama güzel bir sonuca varmış annen anlamış ne kadar güzel sevindim :) benim annemin anlayabileceğini sanmıorum :)

Evet çok güzel oluyor cacığı sodalı yapardım bu diyetisyen ayranı sodalı verdi çok hoşuma gitti artık ayranı sodalı içerim

Soda+yogurt+nane dün aklıma geldi bu hafta yapacağım uyumadan önce içiliyor cok guzel WC çıkartıyor. Gaz şişkinlik aliyor.

Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdi :KK57: hastanede şuan.

Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Çok geçmiş olsun canım.. Allah sifanizi versin..

Sağolun kızlar iyi şuan anjiyo oldu 2 tane stent takıldı 2 daha takılacak daha sonra :/ yarın sabah taburcu olacak
Bununla geçmiş olsun.. geçsin gitsin❤️🌺

Ben bu hafta kendime tartılmama sözü verdim. Çok işe yaradı. Bundan sonra hep haftada bir tartılacağım. Sen de kendine verdiğin sözleri tutmaya çalış lütfen. Bu hafta hiç kaçamağım olmadı mesela 1 lokma bile. Bir hafta sık dişini ve kendine söz ver ve bu kez uygula lütfen. Olumsuz düşünme hiçbir şeyi.
Kendime gaz veremiyorum artık gaz bitti bende dogalliginda savasacagim 🤣🤣🤣
Söz hiç vermiyorum.. bu hafta da tartilmayacagim demiyorum tartilacagim kendimi kontrol etmek istiyorum. En azından gidişatımı bilip ona göre çabalarım.. 800 Gr kötü değil ama iyi de degil.. 😏

Ben hesapladım kendimce doğruysa eğer biz 3. Görünüyoruz 2. @Aysegul 6666 1,86 pessinus pessinus 2,16
Toplamları 4,02
Ben 2,15 @ada81 1,66 toplam 3,81 :KK23:
Herlisiii... :KK51:

Kızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)

Hadi bakalım... Milyaay Milyaay duyduk zilin sesini canısı tirmalamaya devam.. Ama lütfen bu hafta çok iddialı olmayalım çakilişimizda bir o kadar iddialı ve sert oluyor🤣🤣🤣

Soda+yogurt+nane dün aklıma geldi bu hafta yapacağım uyumadan önce içiliyor cok guzel WC çıkartıyor. Gaz şişkinlik aliyor.

Bununla geçmiş olsun.. geçsin gitsin❤🌺

Söz hiç vermiyorum.. bu hafta da tartilmayacagim demiyorum tartilacagim kendimi kontrol etmek istiyorum. En azından gidişatımı bilip ona göre çabalarım.. 800 Gr kötü değil ama iyi de degil.. 😏

Hadi bakalım... Milyaay Milyaay duyduk zilin sesini canısı tirmalamaya devam.. Ama lütfen bu hafta çok iddialı olmayalım çakilişimizda bir o kadar iddialı ve sert oluyor🤣🤣🤣
Ay boşver ya yağmasanda gürle
Ben abartmayı seviyorum benim konuşmalarıma bakılsa sanırlarki 5 kg vermiş heralde
:KK70:

Aaa bunu ben de uygulamayı düşündüm ben çalıştığım için 10.30-18.30 bana uyuyor öyle yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim

Seval sen yapma onu. Sen normal düzeninde devam et. O öyle göründüğü gibi bir şey değil. Sen şimdilik kendi düzeninde devam et lütfen. :KK39:

Ben anlamadım canım ya kusura bakma:) dışarı çıkıp geldim kızımla da nevrim döndü:)öğretmen arkadaşımı gördüm nasıl zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun falan dedi nazar mı etti anlamadım elim ayağım titriyor resmen.

Dua oku dua nazar çok değiyor kilo verince. Çok yaşadım bu durumu. :KK39:

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
pilatesi bekarken yapmıştım bir salona gidip müthiş iyi gelmişti ağrı sızı kalmamıştı ve çok güzel forma sokuyor. Bence en güzeli pilates

ay tövbe hiç aklıma gelmedi:KK70: Ya belki bazı kişilere ağır gelebilir üst üste rekabet
Bana sorun değil de vız gelir tırıs gider :spor:
Ben başkası ile de eş olsam benim en azılı rakibim sensin:KK5:
bende tekrardan takıma geldiğin için çok mutlu oldum birde iki gözümün çiçeği @merve4416 gelse tam olacak
buna rağmen iyi kilo vermişsin
Burayı düşünme kilo vermeyi de çok takma
Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun :KK74:
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin şimdi nasıl durumu ?
Çok geçmiş olsun canım nasıl şuan önemli değil ki yazamaman çok normal sevdiklerimize sıkıntı vermesin inşallah

Bununla geçmiş olsun.. geçsin gitsin❤🌺

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın sabah taburcu olacak,, daha iyi durumu.

Back
X