- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
İşte bu güzel bir cevap
Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var canım. Onları oku lütfen, uyabileceğini düşünürsen de ilk sayfadaki formumuzu doldurup burada paylaş ve seni daha yakından tanıyalım.
Kurallar uygun davranmak için elimden geleni yapacağım fakat evimizde internet bağlı değil internetim biterse yazamayabilirim. siyah çay ve neskafe tüketimim bulunmamakta fakat son 2 ayda aşırı türk kahvesi tüketimi yaptığım için uyanınca 1 kupa içmediğimde kendime gelmekte çok güçlük çekiyorum (günde 3 kupa içiyorum)Bu durum beni çok üzüyor ama azaltarak bırakmaya çalışıyorum. Daha da hızlı çalışacağım. Haricen psikolojik olarak dipte değilsem çikolata, şeker aramam. Ekmek uzun zamandır kullanmıyorum. Aralıklı oruç yapmak istiyorum sorun olur mu?
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :neredesinseen
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160cm
Kilonuz: 90 kg
Hedef kilonuz :60 kg
Kilo alma hikayeniz : Depresyon (4 yıl önce 4 ayda 35 kilo aldım)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Yokuş ya da merdiven çıktığımda sırılsıklam terlemiş ve nefes nefese kalmaktan nefret ediyorumdaha enerjik ve yorulmadan yaşamak istiyorum. Üzerimdeki yükleri atarak sağlıklı olmak istediğim için kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır katılmadım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin canım aramıza. Umarım sen de buradan bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtularak ayrılırsın

Son düzenleme: