Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haberim var napalim sağlık olsun sonucta işimiz bu aslında güzel bir haber ozledim arkadaşlarımı
Ben sadece vakalar biraz daha azalana kadar gitmek istemiyordum eve fazla alıştım okul dönemi ne yapacağım bilmem

Ben sadece vakalar biraz daha azalana kadar gitmek istemiyordum eve fazla alıştım okul dönemi ne yapacağım bilmem
Haklısın ama öğrenci olmayacak ve öğretmenler uzak duracak birbirinden inşallah birşey olmaz ben de ilk duyunca tedirgin oldum ama polisler hemşireler çalışıyor zaten inşallah bize de olmaz

Kızlar az önce biz Kayseri de hafif sallandık, Malatya da 5.3 deprem olmuş. @polokey2244 Malatya yada mıydı?
Bizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...

Bizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
İnşallah tabii korkmuslardir Allah'tan hava biraz sıcak kışın neler yaşadılar Allah bir daha yaşatmasın .

Çok geçmiş olsun bir kayıp yoktur inş haberlere bakamadım daha
İnşallah tabii korkmuslardir Allah'tan hava biraz sıcak kışın neler yaşadılar Allah bir daha yaşatmasın .
Sağolun kızlar , çok şükür şimdilik bişey yok ... iki gün öncede osmaniyenin ilçesinde oldu gece 2.22 de uykudan uyandık 4 şiddetindeydi ... Rabbim korusun inşallahhh...👐👐

Sağolun kızlar , çok şükür şimdilik bişey yok ... iki gün öncede osmaniyenin ilçesinde oldu gece 2.22 de uykudan uyandık 4 şiddetindeydi ... Rabbim korusun inşallahhh...👐👐
Çorum'da da oldu o gün 😳 ben yürüyüşe gitmiştim duymadım ama eşim evde duymuş Allah sonumuzu hayretsin

Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum. Ve istiyorum ki daha önceki haftalarda olduğu gibi bir hafta ilk üçe girip sonrasında kötü sonuçlar almayalım. Aynı istikrarımızı bu hafta da devam ettirelim. İlla ki uçuk kaçık rakamlar görmek zorunda değiliz tartıda. Sadece sağlıklı beslenelim o yeterli. Anlaştık mı?
Anlaştık kaptanım.
Sağlıklı beslenip biraz da sporla aslında gidiyor da ahhh arada o tatlılar olmasa 🙈🙈🙈

Back
X