- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Koptum gülmektenOkumadım okumalı miyim ama o adı lazım değil künefe mi yok canım künefe değildir künefe olsaydı hemen anlardım cunku bugün künefe efsaneydi kunefeeeeeeee![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koptum gülmektenOkumadım okumalı miyim ama o adı lazım değil künefe mi yok canım künefe değildir künefe olsaydı hemen anlardım cunku bugün künefe efsaneydi kunefeeeeeeee![]()
![]()
![]()
Ama ben kaçamak yapmadım diğerleri gibi ilk ödülümü de anlamlı geçireyim dimi amaKoptum gülmektenSen çok yaşa emii
![]()
Evet, duydum canım. Ben izindeyim halaÖğretmen arkadaşlar bugün felaket tellallığı yapıp duruyorum ama 22-30 haziran arası mesleki çalışmalar varmış
Haberim var napalim sağlık olsun sonucta işimiz bu aslında güzel bir haber ozledim arkadaşlarımıÖğretmen arkadaşlar bugün felaket tellallığı yapıp duruyorum ama 22-30 haziran arası mesleki çalışmalar varmış
Ben sadece vakalar biraz daha azalana kadar gitmek istemiyordum eve fazla alıştım okul dönemi ne yapacağım bilmemHaberim var napalim sağlık olsun sonucta işimiz bu aslında güzel bir haber ozledim arkadaşlarımı
Haklısın ama öğrenci olmayacak ve öğretmenler uzak duracak birbirinden inşallah birşey olmaz ben de ilk duyunca tedirgin oldum ama polisler hemşireler çalışıyor zaten inşallah bize de olmazBen sadece vakalar biraz daha azalana kadar gitmek istemiyordum eve fazla alıştım okul dönemi ne yapacağım bilmem
Intikam soğuk yenir diyorsun peki bakalım öyle olsunO günü hiç unutmayacam valla çok kotuydumama gün intikam günü aysegulllll
Bizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...Kızlar az önce biz Kayseri de hafif sallandık, Malatya da 5.3 deprem olmuş. @polokey2244 Malatya yada mıydı?
Alçaklara kar yafdi üşümesin miii sen bu işin sonuunu dusuunmeddiin miiiii![]()
Çok geçmiş olsun, umarım can kaybı yokturBizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
Çok geçmiş olsun bir kayıp yoktur inş haberlere bakamadım dahaBizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
İnşallah tabii korkmuslardir Allah'tan hava biraz sıcak kışın neler yaşadılar Allah bir daha yaşatmasın .Bizde osmaniyede hissettik .. bütün akrabalarım malatyada hem benim hem eşimin.. hepsi dışardalar hala korkmuşlar Rabbim bidaha yaşatmasın...
haberleri takip ediyoruz şuan için bişey yok çok şükür... dışarı çıkamıyoruz korona eve giremiyoruz deprem diyor ablamÇok geçmiş olsun, umarım can kaybı yoktur![]()
Çok geçmiş olsun bir kayıp yoktur inş haberlere bakamadım daha
Sağolun kızlar , çok şükür şimdilik bişey yok ... iki gün öncede osmaniyenin ilçesinde oldu gece 2.22 de uykudan uyandık 4 şiddetindeydi ... Rabbim korusun inşallahhh...İnşallah tabii korkmuslardir Allah'tan hava biraz sıcak kışın neler yaşadılar Allah bir daha yaşatmasın .
Çorum'da da oldu o günSağolun kızlar , çok şükür şimdilik bişey yok ... iki gün öncede osmaniyenin ilçesinde oldu gece 2.22 de uykudan uyandık 4 şiddetindeydi ... Rabbim korusun inşallahhh...![]()
Amin canımmmÇorum'da da oldu o günben yürüyüşe gitmiştim duymadım ama eşim evde duymuş Allah sonumuzu hayretsin
Anlaştık kaptanım.Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum. Ve istiyorum ki daha önceki haftalarda olduğu gibi bir hafta ilk üçe girip sonrasında kötü sonuçlar almayalım. Aynı istikrarımızı bu hafta da devam ettirelim. İlla ki uçuk kaçık rakamlar görmek zorunda değiliz tartıda. Sadece sağlıklı beslenelim o yeterli. Anlaştık mı?
Geçmiş olsun Ayşegül cüm.Kızlar az önce biz Kayseri de hafif sallandık, Malatya da 5.3 deprem olmuş. @polokey2244 Malatya yada mıydı?
İyidik evde.Öğretmen arkadaşlar bugün felaket tellallığı yapıp duruyorum ama 22-30 haziran arası mesleki çalışmalar varmış