Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Canım menün hiç besleyici görünmüyor ayrıca bu şekilde kilo versen bile duracaktır bir süre sonra. Bence öğünlerini daha besleyici ayarlamalı karbonhidrattan zayıf proteinden güçlendirmelisin. Birkaç gün içinde yeme atakları geçirebilirsin

Selam canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın o kadar yorgunum ki bir an önce uyumak istiyorum menumü yazıp uyumaya gidecem😍😍😘😘😘😘😘
Sabah 10da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 lokma çökelek
Domates
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
2 lokma tereyağı ve çilek reçeli
Öğlen 1de
1 tane gözleme
2 tane şeker pare
Akşam yemeği 5te
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Domates salatalık
7 de 1 dilim karpuz
Çok yemiş olabilirim saat 11den 8 e kadar tarladaydik aşırı yorgunum buğday topladık sürekli yürüme halindeyim 38 derece sıcakta 🙈🙈🙈🙈😳😳

Oy kuzuum, kıyamam ona...
Bizimkiler de gezdi tozdu, hopladı zıpladı iyi oldu onlara da bana da ama benim diyetim için iyi olmadı😖 şuan çok suçluluk duyuyorum, inşallah yarın ve sonrası hafif yiyerek ve sporla dengelemeye çalışacağım🙄

Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdır😇

Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydum 🤔
Bugün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var bende de yarına düzeleceğimi umut ediyorum. Evdeki pastayı komşulara dağıttım çöreği de buzluğa kaldırdım eşimi bir süre idare eder ben de görmediğim için yemem:) yarın kaldığımız yerden devam. Sakın çok çok az yeme ayşegül bana söz vermiştin sadece dengeli menülerin olsun

Cumartesi menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 14.00
Küçük kase çerez
Şekersiz türk kahvesi

Akşam 17.00
2 tane kıyması bol bulgurlu biber dolması
1 kase sarımsaklı yoğurt

2.5 litre su.
Spor yok.
Çocuğun arkasından bir saat bisiklet kovaladım.
Spor sayılırsa
15 sayfa kitap yüzyıllık yalnızlık

Aysegul 6666 Aysegul 6666 ben Fitwell yükledim yeniden kalori hesaplamaya başladım. Kilo kaybetmek için Aldığım kalori , yaktığım kaLoriden az mi olması lazımdı
Canım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..
Mesela,
Benim kalori ihtiyacım 1800,
200 kaloride de spor yapsam 2000 kalori eder, bundan 1000 kalori eksik beslenirsem, haftada 7000 kalori eksik almış olurum ve 1 kilo veririm.
Bu yüzden benim günlük sınırım 1000 kalori. Altında kaldığımda oluyo, nadiren üstüne çıktığımda...
( Diyene bak🙄, bugun 2 günlük yemek yedim 🤦)

Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran

2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı :21:
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Çok çok az olmuş

Bugün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var bende de yarına düzeleceğimi umut ediyorum. Evdeki pastayı komşulara dağıttım çöreği de buzluğa kaldırdım eşimi bir süre idare eder ben de görmediğim için yemem:) yarın kaldığımız yerden devam. Sakın çok çok az yeme ayşegül bana söz vermiştin sadece dengeli menülerin olsun
Tamam canım, sağlıklı ve dengeli yiyeceğim inşallah 👍 iyi yapmışsın, ben de görmezsem kendimi durdurabiliyorum 😋

Kızlar günlük spor da yapıldı leslie 30 dk hızlı yürüyüş videolarından. Pilates de yapacaktım gözüm kesmedi yorgun hissediyorum yarına kaldı artık. İyi geceler diliyorum herkese suyu da 3.5 lt yaptım:)
Iyi geceler canım.Maşallah sana.Su 2.5lt de kalıyorum ben.Fazlasini içim almıyor ya

Canım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..
Mesela,
Benim kalori ihtiyacım 1800,
200 kaloride de spor yapsam 2000 kalori eder, bundan 1000 kalori eksik beslenirsem, haftada 7000 kalori eksik almış olurum ve 1 kilo veririm.
Bu yüzden benim günlük sınırım 1000 kalori. Altında kaldığımda oluyo, nadiren üstüne çıktığımda...
( Diyene bak🙄, bugun 2 günlük yemek yedim 🤦)
Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ? 😁bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.

Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ? 😁bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
Canım 1000 kalorinin altında kalmamaya çalış lütfen ayşegül de beni destekleyecektir bir süre sonra vücut kıtlık moduna giriyor. 1200 kalori civarı alabilirsin 1000-1200 arası

Iyi geceler canım.Maşallah sana.Su 2.5lt de kalıyorum ben.Fazlasini içim almıyor ya
Canım ben bir de emzirdiğim için biraz fazla içiyorum aslında 3 lt olacak illa diye içmiyorum canım istiyor içmeyi havalar ısındı bir de bunaldıkça içiyorum:)

Canım 1000 kalorinin altında kalmamaya çalış lütfen ayşegül de beni destekleyecektir bir süre sonra vücut kıtlık moduna giriyor. 1200 kalori civarı alabilirsin 1000-1200 arası
Zaten düşemem gibi. Aman ne olacak ki diye ağzımıza attığımız çubuk kraker bile meğer ne kadar kaloriliymiş. Bir anda yükseliyor yazdıkça kaloriler 😁

Canım ben bir de emzirdiğim için biraz fazla içiyorum aslında 3 lt olacak illa diye içmiyorum canım istiyor içmeyi havalar ısındı bir de bunaldıkça içiyorum:)
Evler serin burda henüz ben sıcakları pek görmedim.Ama biraz daha ısınsın 3lt bana da yetmez belki.Ama bunu unutmuşum senin su yavruya süt olarak döner tabiki.

Back
X