- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spordan dolayı mı? yoksa ev işleri falan mı?Ay kızlar ölüyorummmm yorgunluktan![]()
15.30 a kadar bişey yemedin migün menüsü
10.30
sade türk kahvesi
15.30
3 yumurta,biraz kaşar peynir bol salata
18.30
semizotu yemeği 8 yemek kaşığı, 1 kase yoğutr
yulaf ezmeli şekersiz puding
3 lt su. Sunum hazırlamam gerekiyordu spor yapamadım sunumu teslim edebilirsem spor yaparım olmadı uyumadan kol ve bacak çalışırım. Yarın yazarım :)![]()
Bana az geldi 15.30 a kadar nasıl bekledin. Bari yanına tam buğday ekmeği ekleseydin bıktırmasın böyle az yemek. Ama afiyet olsungün menüsü
10.30
sade türk kahvesi
15.30
3 yumurta,biraz kaşar peynir bol salata
18.30
semizotu yemeği 8 yemek kaşığı, 1 kase yoğutr
yulaf ezmeli şekersiz puding
3 lt su. Sunum hazırlamam gerekiyordu spor yapamadım sunumu teslim edebilirsem spor yaparım olmadı uyumadan kol ve bacak çalışırım. Yarın yazarım :)![]()
Ne kadar net Ve temiz bir menü olmuş. Beyaz çay yeşil çayla kıyaslayınca nasıl? Tadı ve etkileridiyet menüm dahilinde
Nohut unuyla krep domates salatalık
Öğle yoğurt meyve
Ara beyaz çay bisküvi (2 taneyle atlattım)
Akşam
Türlü cacık bitti çok şükür
Spor 40 dakika yürüyüş 2 litre su şimdilik
Gözlemeden sonrası çok iyi olmuş bence. Spor ve su da güzel. Yakmışsındır bence. Hit kardiyo ile. Dün ben 2 dk zor dayandımBugünğ erken kapattım yemek su spor hepsi tamam burayada yazıyımda bişey yemiyim başka
Sabah 10.30; 2 tane gözleme
Yarım domates,salatalık
Ara öğün 15.30; türk kahvesi
4 tane badem, 2 kayısı
Akşam 17.30; 1 kase soğuk ayran aşı çorbası
1 kase z.y fasulye
Su 2 litre yatmadan 2.5 yaparım
40 dk. Hitt kardiyo
besleyici en azından benim için. tek öğün beslenmeye geçmek istiyorum. Bununla ilgili daha önce araştırmalarım olmuştu. yani aralıklı oruç yapmak istiyorum15.30 a kadar bişey yemedin mi
Menün toplamda az ve hafif olmuş, su çok güzel, sporda olsa daha iyi olur![]()
yani normalde buna ek bi abur cubur olabiliyordu. Aralıklı oruç hakkında makaleler falan okumuşluğum var o saatlere çekebilsem daha iyi olacak. bunun daha sağlıklı olduğunu savunan doktorlar var ve bakalım ben yapabilecek miyimBana az geldi 15.30 a kadar nasıl bekledin. Bari yanına tam buğday ekmeği ekleseydin bıktırmasın böyle az yemek. Ama afiyet olsun ☺
insanların ağzı torba değil ki büzesin. çok sinir oluyorum bu kilo muhabbetini döndüren insanlara. kendi alanında kalamıyorlar. Umarım daha iyisini yapacaksınız. O zaman kilo aldın mı verdin mi anlarlar... Güzel yoldasınız5 kilo verdikten sonra bugün beni gören komşu tavrı
Aaaa kilo almışsın çok yakısmış ama göbeğin çıkmış eritmen lazım
Ben![]()
yani düne göre besleyici demek istedim uykudan yazamamışım... Kol ve bacak çalıştım. Gücüm kalmadı iyi geceler15.30 a kadar bişey yemedin mi
Menün toplamda az ve hafif olmuş, su çok güzel, sporda olsa daha iyi olur![]()
Ay bu ne kadinlarin birbirini gorunce boyle estirisel yaklasmasindan illet oluyorum banada kıskançlık belirtisi olarak geliyor bukadar belli etmeseler keske5 kilo verdikten sonra bugün beni gören komşu tavrı
Aaaa kilo almışsın çok yakısmış ama göbeğin çıkmış eritmen lazım
Ben![]()
spordan dolayı mı? yoksa ev işleri falan mı?