Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yarın regl olacağım ödem yaptı sanırım benim vücudum da iki gündür aynı çıkıyorum tartıda artı halde tabi. Birkaç günü daha temiz beslenerek geçireyim en iyisi. Ortim bu hafta petformansımdan hiç emin değilim ben:(

Günaydınlarr
Herkese mutlu haftalar.
Dün çok saçma bir gün geçirdim .
Hiç bir şey yapasım yoktu.
Ne yaparsam yapayım yetişemiyorum.
Evi dört dörtlük toparlayamıyorum.
Çocuklarla tam ilgilenemiyorum.
Biraz o yüzden de sıkıldım aslında.
Yetememek.
Saçma sapan beslendim.
Ama bu gün toparlandım.
Daha iyiyim.

Günaydınlarr
Herkese mutlu haftalar.
Yetememek.
Saçma sapan beslendim.
Ama bu gün toparlandım.
Daha iyiyim.
Ben de cumartesi yaşadım aynı duyguları ağladım kızdım rahatladım şimdi daha iyiyim ama şimdi de üzerimde farklı bir ağırlık hissi var. Umarım sen kendine gelmişsindir haftayı öyle tamamlarsın

Ben de cumartesi yaşadım aynı duyguları ağladım kızdım rahatladım şimdi daha iyiyim ama şimdi de üzerimde farklı bir ağırlık hissi var. Umarım sen kendine gelmişsindir haftayı öyle tamamlarsın
Biraz daha iyiyim canım şimdi.
En azından yeme düzenini bozmak istemiyorum.
Dün zaten bu haftayı katletti.
Daha fazla kendime zarar vermemek adına toparlanma gerek.
Ne kendime bakabiliyotum ne çocuklara ne de eve.
Zamanı yettiremiyorum.
Aslında en temel sıkıntı bu.

Zamanı yettiremiyorum.
Ben de aynı durumdayım canım çocuklar küçük bir de benim. Hiçbir yer tam düzenli ya da tam temiz değil. Sürekli uğraştığım halde bu durumdayım. Zaman zaman buhranlar yaşıyorum ben de işte. Yalnız değilsin. Düşünüyorum da herkesin evi her an düzenli ve temiz midir diye bence sayısı çok da fazla değildir çocuklar eşler vs derken biz toparlarken dağılıyor doğal olarak

📢📢 Gunaydin, günaydın, gunaaayyydiiiinnnn:halay::halay:

Çok şükür pazartesi geldi.. enerjisini seviyorum daha öncede dediğim gibi.. mis gibi yeni hafta.. güzel geçsin :KK68::KK68:

Dün yatılı misafirim oldugu için giremedim..
10.00 hasasli gözleme, 4 yk domates, roka, kuzukulak salatası, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 tk tahin pekmez
13.00 çok ince bir dilim cikolatali pasta, yarım cevizli kadayıf sarma, 1 yk dondurma (arkadaşımın doğum günüydü)
17.00 yarım gözleme, kalan salatadsn 2 yk kadar (yulaf planım vardı ama içim geçince birden yedim artık)

3 lt su.
Spor; 40 dk kardiyo+ spor programimin 8. Günü (50 squat, 100 mekik, 40 sn. duz plank, 20 sn. dirsek üstü plank, 50 iç bacak, 50 göğüs )
Karanlığın son günleri devam- 34 sayfa okudum.
Milyaay Milyaay berceste_ berceste_

Bugün listeme başladım şükür. Dün online eğitimleri bitirdim, bu haftayı verimli geciricem inşallah... 😊✨🍀

Zamanı yettiremiyorum.

Her şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsin bence. Biz her şeyin mükemmel olmasını istiyoruz ama hiç birimiz buna kendi başımıza erişemeyiz. Önce kendini mutlu edebilmek için neler yapman gerektiğini düşün. Önemli olan senin mutluluğun. Sen mutlu olmazsan ne yapmak istediklerini yapabilirsin, ne de seni sevenlere mutluluk verebilirsin. Bırak ev dağınık kalsın. Bu akşam sadece çorba içip salata yiyin. Ya da uyumak mı istiyorsun git uyu. İçinden nasıl geliyorsa bir gününü öyle geçir bakalım. Nasıl hissedeceksin? Ben de sizinle aynı duyguları yaşıyordum bundan daha birkaç hafta önce. Hatta sizlere zaman ayıramadığım için de üzgündüm. Oysa durum şimdi çok daha başka. Hayat bu kadar çok düşünmek için kısa. Biraz daha düşün hayat konusunda. Ne istiyorsun bu hayattan?

Zamanı yönetmekle ilgili bir programa katılmıştım, Şimdi de kişisel yaşam koçluğuna dair bir eğitimdeyim. Hayatımı nasıl planlamalıyım, hayallerime hedeflerime nasıl ulaşırım gibi şeyler. Bugün 8. gün. Gerçeklerle yüzleşmek biraz zor oluyor ama olumlu anlamda çok güzel dönüşleri oluyor bu eğitimlerin bana. İlerleyen günlerde zaman yönetimiyle ilgili öğrendiklerimi sizlerle de paylaşırım. Ama önce şu ikinci eğitimi bitirmem lazım. Çünkü o beni bayağı zorladı. Konsantre olamıyorum o konuya sürekli dağılıyorum ama biliyorum ki başaracağım. Siz de kendinize her konuda güvenin ve başaracağınıza inanın. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ben de diyorum ki inanmak başarmanın yarısıdır. :KK36: :KK36:

Sanki beni anlatmışsın 😂 ada ama çok imrenilen yapım var güçlüyüz ya yoruccu bizimki bazen düşünüyorum görme arkanı dön diyorum valla çok yoruldum birine haksızlık yapılır ben oradayım mesela niye kendi hakkını savunsun diyorum böyle bile kullaniliyorum öğrenciler bile bişey olur haksızlığa uğrarlar bana gelirler artık diyorum kendi hakkınızı savunmayı öğrenin 🙄 tüm oklar ustume çekiyorum diğerleri hanım hanımcık oturuyorlar
işte tam da öyle canım , ortada bi haksızlık olur ilk ben koşarım , diğerleri sus pus oturular .... Ama haskızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber Efendimiz..... ben dokuz köyden de kovulsam ne doğruysa söylerim ... kıymetim sonra anlaşılır genelde ama benim için iş işten çoktaaannn geçmiş olur....
haklısın çok imrenir insanlar çok güçlü yapın var derler bazen kızarım kendime şöyle iki ağlasam haksızkende haklı olmayı başarabilsem :olamaz: :olamaz: bizim toplulumuzda ağlayan insanlara neyazıkkı daha çok acırlar haksızken bile bi bakarsınız haklı olmuşlar ...
ben de kızımı doğurana kadar çalışma hayatım oldu zincir kurumsal firmalarda çalıştım , orada da ne doğruysa onun arkasından gittim bir insanı sevmesem bile ama haksızlığa uğruyorsa ilk ben tepki verirdim....en yakın arkadaşım haksızlık yapıyorsada karşısına dikildim...

Son düzenleme:
işte tam da öyle canım , ortada bi haksızlık olur ilk ben koşarım , diğerleri sus pus oturular .... Ama haskızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber Efendimiz..... ben dokuz köyden de kovulsam ne doğruysa söylerim ... kıymetin sonra anlaşılır genelde ama benim için iş işten çoktaaannn geçmiş olur....
haklısın çok imrenir insanlar çok güçlü yapın var derler bazen kızarım kendime şöyle iki ağlasam haksızkende haklı olmayı başarabilsem :olamaz: :olamaz: bizim toplulumuzda ağlayan insanlara neyazıkkı daha çok acırlar haksızken bile bi karasınız haklı olmuşlar ...
ben de kızımı doğurana kadar çalışma hayatım oldu zincir kurumsal firmalarda çalıştım , orada da ne doğruysa onun arkasından gittim bir insanı sevmesem bile ama haksızlığa uğruyorsa ilk ben tepki verirdim....en yakın arkadaşım haskızlık yapıyorsada karşısına dikildim...
Yani ben karakolluk mu olmadım neler yaşadım neler ama akillandim haksızlık yapan gerçekten elinfen birşey gelmiyorsa.ve benim elimden geliyorsa onu kurtarırım ama bazı insanlar bu özelliğini kullanıyor nasıl olsa asli halleder deyip oturur oldu sonra ben degersizlesiyorum insanların gözünde Çorum bana çok şey öğretti gerçekten haksızlık karşısında susmam ama aciz olmafiklari halde beni öne duremezler artık 😎

Günaydınlarr
Herkese mutlu haftalar.
Yetememek.
Saçma sapan beslendim.
Ama bu gün toparlandım.
Daha iyiyim.
yetiştirmek için uğraşma canım yetişmiyor benimde öyle oluyor ve stresten hayatı kaçırıyoruz bende önceleri öyleydim çoook azda olsa bu konuda kendimi törpilemeye başladım... Sağolsun bir arkadaşım bu konuda bane ön ayak oldu... şimdi çok olmasa da bazen işler yetişmeyince ayy buda kalsın ne yapayım demeye başladım :olamaz: :olamaz: :KK70: :KK70:

Ben de aynı durumdayım canım çocuklar küçük bir de benim. Hiçbir yer tam düzenli ya da tam temiz değil. Sürekli uğraştığım halde bu durumdayım. Zaman zaman buhranlar yaşıyorum ben de işte. Yalnız değilsin. Düşünüyorum da herkesin evi her an düzenli ve temiz midir diye bence sayısı çok da fazla değildir çocuklar eşler vs derken biz toparlarken dağılıyor doğal olarak
bende öyle sanıyordum herkesin evi düzenli temiz benim evim dağınık diye sürekli saçımı süpürge ediyordum... sonra birkaç çevre edinince gördüm yooo herkes akışına bırakıyor ben kendimi heba ediyorum....
mesela eşim benim yüzümden eve misafir gelmesini senin yüzünden hiç istemiyorum dedi.... bir gün bana, iki gün temiz evi temizleyip helak oluyorsun sonra şunu da yapayım bunu da yapayım diye her şeyi abartıyorsun.. bak milletin evine gidiyoruz o kadar rahatlar ki onlara misafir almak keyif bize eziyet oluyor dedi....ondan sonra birazcıkta olsa değişmeye karar verdim ...

Zamanı yönetmekle ilgili bir programa katılmıştım, Şimdi de kişisel yaşam koçluğuna dair bir eğitimdeyim. Hayatımı nasıl planlamalıyım, hayallerime hedeflerime nasıl ulaşırım gibi şeyler. Bugün 8. gün. Gerçeklerle yüzleşmek biraz zor oluyor ama olumlu anlamda çok güzel dönüşleri oluyor bu eğitimlerin bana. İlerleyen günlerde zaman yönetimiyle ilgili öğrendiklerimi sizlerle de paylaşırım. Ama önce şu ikinci eğitimi bitirmem lazım. Çünkü o beni bayağı zorladı. Konsantre olamıyorum o konuya sürekli dağılıyorum ama biliyorum ki başaracağım. Siz de kendinize her konuda güvenin ve başaracağınıza inanın. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ben de diyorum ki inanmak başarmanın yarısıdır. :KK36: :KK36:
Kişisel yaşam koçluğu tam ihtiyacım olan şey sanırım ❤️❤️❤️

Bir süre böyle olacak.
Benimkiler büyük amayine de dersleri ile uğraşıyorsun.
Takip etmeden olmuyor.
Çocuğa vakit ayırmak istiyorum.
Git TV izle demek istemiyorum.
Onunla oyun oynamak vakit geçirmek istiyorum.
Ama onu yapınca bu sefer ev kalıyor. Bu kısır döngü böyle devam edecek.
Biz de alışacsğız herhalde.

Bir süre böyle olacak.
Benimkiler büyük amayine de dersleri ile uğraşıyorsun.
Takip etmeden olmuyor.
Çocuğa vakit ayırmak istiyorum.
Git TV izle demek istemiyorum.
Onunla oyun oynamak vakit geçirmek istiyorum.
Ama onu yapınca bu sefer ev kalıyor. Bu kısır döngü böyle devam edecek.
Biz de alışacsğız herhalde.
Önemli olan o anı yakalayabilmek sanırım yani ilerleyen zamanda geçmişe dönüp baktığında senin göreceğin şey çocuklarınla geçirdiğin vakit olacak ev işleri değil. Maalesef ev işleri oldukça nankör yapıyorsun en geç iki gün sonra hiç dokunmamışsın gibi oluyor. Boşver hep böyle olmayacak seninle geçirdikleri vakit bu kadar olmayacak tadını çıkar

Back
X