- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Hı hı sonra çikolata krizine girdim ve çikolata yedim bugün adet söktürücü alacam yoksa gidişat hiç iyi değilNe kadar net Ve temiz bir menü olmuş. Beyaz çay yeşil çayla kıyaslayınca nasıl? Tadı ve etkileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı hı sonra çikolata krizine girdim ve çikolata yedim bugün adet söktürücü alacam yoksa gidişat hiç iyi değilNe kadar net Ve temiz bir menü olmuş. Beyaz çay yeşil çayla kıyaslayınca nasıl? Tadı ve etkileri
Acil göz doktoruna gönder o komşuyu canım sen5 kilo verdikten sonra bugün beni gören komşu tavrı
Aaaa kilo almışsın çok yakısmış ama göbeğin çıkmış eritmen lazım
Ben![]()
Günaydın ortimherkese günaydın![]()
Ben de cumartesi yaşadım aynı duyguları ağladım kızdım rahatladım şimdi daha iyiyim ama şimdi de üzerimde farklı bir ağırlık hissi var. Umarım sen kendine gelmişsindir haftayı öyle tamamlarsınGünaydınlarr
Herkese mutlu haftalar.
Dün çok saçma bir gün geçirdim .
Hiç bir şey yapasım yoktu.
Ne yaparsam yapayım yetişemiyorum.
Evi dört dörtlük toparlayamıyorum.
Çocuklarla tam ilgilenemiyorum.
Biraz o yüzden de sıkıldım aslında.
Yetememek.
Saçma sapan beslendim.
Ama bu gün toparlandım.
Daha iyiyim.
Biraz daha iyiyim canım şimdi.Ben de cumartesi yaşadım aynı duyguları ağladım kızdım rahatladım şimdi daha iyiyim ama şimdi de üzerimde farklı bir ağırlık hissi var. Umarım sen kendine gelmişsindir haftayı öyle tamamlarsın
Ben de aynı durumdayım canım çocuklar küçük bir de benim. Hiçbir yer tam düzenli ya da tam temiz değil. Sürekli uğraştığım halde bu durumdayım. Zaman zaman buhranlar yaşıyorum ben de işte. Yalnız değilsin. Düşünüyorum da herkesin evi her an düzenli ve temiz midir diye bence sayısı çok da fazla değildir çocuklar eşler vs derken biz toparlarken dağılıyor doğal olarakBiraz daha iyiyim canım şimdi.
En azından yeme düzenini bozmak istemiyorum.
Dün zaten bu haftayı katletti.
Daha fazla kendime zarar vermemek adına toparlanma gerek.
Ne kendime bakabiliyotum ne çocuklara ne de eve.
Zamanı yettiremiyorum.
Aslında en temel sıkıntı bu.
Biraz daha iyiyim canım şimdi.
En azından yeme düzenini bozmak istemiyorum.
Dün zaten bu haftayı katletti.
Daha fazla kendime zarar vermemek adına toparlanma gerek.
Ne kendime bakabiliyotum ne çocuklara ne de eve.
Zamanı yettiremiyorum.
Aslında en temel sıkıntı bu.
işte tam da öyle canım , ortada bi haksızlık olur ilk ben koşarım , diğerleri sus pus oturular .... Ama haskızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber Efendimiz..... ben dokuz köyden de kovulsam ne doğruysa söylerim ... kıymetim sonra anlaşılır genelde ama benim için iş işten çoktaaannn geçmiş olur....Sanki beni anlatmışsınada ama çok imrenilen yapım var güçlüyüz ya yoruccu bizimki bazen düşünüyorum görme arkanı dön diyorum valla çok yoruldum birine haksızlık yapılır ben oradayım mesela niye kendi hakkını savunsun diyorum böyle bile kullaniliyorum öğrenciler bile bişey olur haksızlığa uğrarlar bana gelirler artık diyorum kendi hakkınızı savunmayı öğrenin
tüm oklar ustume çekiyorum diğerleri hanım hanımcık oturuyorlar
Yani ben karakolluk mu olmadım neler yaşadım neler ama akillandim haksızlık yapan gerçekten elinfen birşey gelmiyorsa.ve benim elimden geliyorsa onu kurtarırım ama bazı insanlar bu özelliğini kullanıyor nasıl olsa asli halleder deyip oturur oldu sonra ben degersizlesiyorum insanların gözünde Çorum bana çok şey öğretti gerçekten haksızlık karşısında susmam ama aciz olmafiklari halde beni öne duremezler artıkişte tam da öyle canım , ortada bi haksızlık olur ilk ben koşarım , diğerleri sus pus oturular .... Ama haskızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber Efendimiz..... ben dokuz köyden de kovulsam ne doğruysa söylerim ... kıymetin sonra anlaşılır genelde ama benim için iş işten çoktaaannn geçmiş olur....
haklısın çok imrenir insanlar çok güçlü yapın var derler bazen kızarım kendime şöyle iki ağlasam haksızkende haklı olmayı başarabilsem![]()
bizim toplulumuzda ağlayan insanlara neyazıkkı daha çok acırlar haksızken bile bi karasınız haklı olmuşlar ...
ben de kızımı doğurana kadar çalışma hayatım oldu zincir kurumsal firmalarda çalıştım , orada da ne doğruysa onun arkasından gittim bir insanı sevmesem bile ama haksızlığa uğruyorsa ilk ben tepki verirdim....en yakın arkadaşım haskızlık yapıyorsada karşısına dikildim...
yetiştirmek için uğraşma canım yetişmiyor benimde öyle oluyor ve stresten hayatı kaçırıyoruz bende önceleri öyleydim çoook azda olsa bu konuda kendimi törpilemeye başladım... Sağolsun bir arkadaşım bu konuda bane ön ayak oldu... şimdi çok olmasa da bazen işler yetişmeyince ayy buda kalsın ne yapayım demeye başladımGünaydınlarr
Herkese mutlu haftalar.
Dün çok saçma bir gün geçirdim .
Hiç bir şey yapasım yoktu.
Ne yaparsam yapayım yetişemiyorum.
Evi dört dörtlük toparlayamıyorum.
Çocuklarla tam ilgilenemiyorum.
Biraz o yüzden de sıkıldım aslında.
Yetememek.
Saçma sapan beslendim.
Ama bu gün toparlandım.
Daha iyiyim.
bende öyle sanıyordum herkesin evi düzenli temiz benim evim dağınık diye sürekli saçımı süpürge ediyordum... sonra birkaç çevre edinince gördüm yooo herkes akışına bırakıyor ben kendimi heba ediyorum....Ben de aynı durumdayım canım çocuklar küçük bir de benim. Hiçbir yer tam düzenli ya da tam temiz değil. Sürekli uğraştığım halde bu durumdayım. Zaman zaman buhranlar yaşıyorum ben de işte. Yalnız değilsin. Düşünüyorum da herkesin evi her an düzenli ve temiz midir diye bence sayısı çok da fazla değildir çocuklar eşler vs derken biz toparlarken dağılıyor doğal olarak
Kişisel yaşam koçluğu tam ihtiyacım olan şey sanırımZamanı yönetmekle ilgili bir programa katılmıştım, Şimdi de kişisel yaşam koçluğuna dair bir eğitimdeyim. Hayatımı nasıl planlamalıyım, hayallerime hedeflerime nasıl ulaşırım gibi şeyler. Bugün 8. gün. Gerçeklerle yüzleşmek biraz zor oluyor ama olumlu anlamda çok güzel dönüşleri oluyor bu eğitimlerin bana. İlerleyen günlerde zaman yönetimiyle ilgili öğrendiklerimi sizlerle de paylaşırım. Ama önce şu ikinci eğitimi bitirmem lazım. Çünkü o beni bayağı zorladı. Konsantre olamıyorum o konuya sürekli dağılıyorum ama biliyorum ki başaracağım. Siz de kendinize her konuda güvenin ve başaracağınıza inanın. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ben de diyorum ki inanmak başarmanın yarısıdır.![]()
![]()
Bir süre böyle olacak.Ben de aynı durumdayım canım çocuklar küçük bir de benim. Hiçbir yer tam düzenli ya da tam temiz değil. Sürekli uğraştığım halde bu durumdayım. Zaman zaman buhranlar yaşıyorum ben de işte. Yalnız değilsin. Düşünüyorum da herkesin evi her an düzenli ve temiz midir diye bence sayısı çok da fazla değildir çocuklar eşler vs derken biz toparlarken dağılıyor doğal olarak
Önemli olan o anı yakalayabilmek sanırım yani ilerleyen zamanda geçmişe dönüp baktığında senin göreceğin şey çocuklarınla geçirdiğin vakit olacak ev işleri değil. Maalesef ev işleri oldukça nankör yapıyorsun en geç iki gün sonra hiç dokunmamışsın gibi oluyor. Boşver hep böyle olmayacak seninle geçirdikleri vakit bu kadar olmayacak tadını çıkarBir süre böyle olacak.
Benimkiler büyük amayine de dersleri ile uğraşıyorsun.
Takip etmeden olmuyor.
Çocuğa vakit ayırmak istiyorum.
Git TV izle demek istemiyorum.
Onunla oyun oynamak vakit geçirmek istiyorum.
Ama onu yapınca bu sefer ev kalıyor. Bu kısır döngü böyle devam edecek.
Biz de alışacsğız herhalde.