• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@Elifff80 ortim ayran detoksu

yalnız biraz uyku yapıyor ama hiç açlık hissi olmamıştı bende :KK51: kahvaltılı bir detoks zararı yok zaten karışımı benim diyetisyenim öğle akşam öğünlerine veriyordu yalnız bence 2 saatte bir tüketilmesi doğru değil aralarda sade ayran tüketerek öğünlerde tüketilmesi mantıklı ben karabuğday koyabilirim bulgur yerine

diğer ayran detoksu biraz sağlıksız onu yazmiyim hiç ama instada bi kızcağız 93ten 89 a düştü beş günde:KK57::KK57:

@Elifff80 ortim ayran detoksu

yalnız biraz uyku yapıyor ama hiç açlık hissi olmamıştı bende :KK51: kahvaltılı bir detoks zararı yok zaten karışımı benim diyetisyenim öğle akşam öğünlerine veriyordu yalnız bence 2 saatte bir tüketilmesi doğru değil aralarda sade ayran tüketerek öğünlerde tüketilmesi mantıklı ben karabuğday koyabilirim bulgur yerine

diğer ayran detoksu biraz sağlıksız onu yazmiyim hiç ama instada bi kızcağız 93ten 89 a düştü beş günde:KK57::KK57:
İşte öyle durumlarda giden şey su oluyor seviniyor insan kilolarım gitti diye ama bunlarla kalıcı kilo verileceğine inanmıyorum ben. Geri gelecek hızlı bir şekilde kilolar. Öğünlerinize dikkat edin kızlar bunlar geçici çözümler. İyi gidiyorsunuz zaten

/@berceste_ yine kayıp, ada81 ada81 de uğramıyor. Sorun yok inşallah kızlar?
Biraz canım sıkkındı canım , o yüzden gelemedim... bu hafta kötü bir performans sergiliyorum.. birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürüyeceğiz temiz hava iyi gelir inşallah 👐

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım da daha da bir şey yemeyeyim bugün dünyayı yeme kapasitem var doymuyorum bir türlü.
10.00
2 haşlanmış yumurta,3 pankek,3 kiraz domates,birkaç parça kaşar,8 gr kadar fıstık ezmesi,yarım yemek kaşığı kaymak ve 1 çay kaşığı bal
13.40
2 kaşık yulaf,1 çay bardağı laktozsuz süt,7-8 er tane kuru üzüm ve dut kurusu,10 dr lık küçük bir hurmayla müsli
18.00
1 kase tavuk çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık bezelye,1 dilim tam buğday ekmeği. Bugün pişirdim sıcak sıcak yedim çok güzel koktu. Pek güzel bir menü değil biliyorum ama bugün bu kadar oldu. Regl ağrılarım çok fazla spor yapabileceğimi sanmıyorum:( reglden dolayı sanırım sürekli yemek istiyorum bugün nedense:( su şimdilik 2.5 lt oldu

Selam kızlar nasılsınız 😍😘
Sabah 10da
1 buçuk kıymalı yumurta
Domates salatalık çay
Çeyrek somun ekmek 1 lokma tereyağı 2 lokma çökelek
1 de
Türk kahvesi 1 küçük çikolata
4te akşam yemeği
1 tabak semiz otu yemeği
1 buçuk kâse cacık
7 de
1 dilim karpuz

1 saat 20 dakika yürüyüş

Kızlar, eşim hazır paket künefe , pardon adı lazım değil almış, şimdi onu pişiriyorum akşam size foto atayım mı:KK53::KK53::KK53:

Bu arada ben yemicem merak etmeyin, niye mi, çünkü künefe kaymaklı olduğu için sevmiyorum. Önceden yazmıştım, süt ve süt ürünlerinden tiksinmişim çocukken..bu akşam ilk defa faydasını görücem:KK45:

Iyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1haslanmisyumurta
Taze nane maydanoz limonlu
1dilim tulum peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez

14.00
1kase yesil mercimek çorbası

15.30
Türk kahvesi şekersiz (Spor oncesi)
17.00
Yeşilçay (Spordan sonra ictim)

19.00 Akşam
1kucuk tabak sulu patates yemeği
1kase pulbiberli naneli yoğurt
Salata 1kase

2.5lt su
30dak leslie..

Merhaba arkadaslar birkac gundur buraya ugrayamadim.Menu de veremedim.Ani bir kararla esimin memkeketine gitmek zorunda kaldik.Pek diyete uygun beslenemedim malesef.Burda telefon da bazen cekmiyor.Bu hafta bakalim tartilabilecek miyim tartilirsam insallah fazla cikmam.Herkese iyi diyetler.Sevgiler.

Merhaba arkadaslar birkac gundur buraya ugrayamadim.Menu de veremedim.Ani bir kararla esimin memkeketine gitmek zorunda kaldik.Pek diyete uygun beslenemedim malesef.Burda telefon da bazen cekmiyor.Bu hafta bakalim tartilabilecek miyim tartilirsam insallah fazla cikmam.Herkese iyi diyetler.Sevgiler.
Misafirlikte menülerimiz ister istemez bozuluyor malesef... Sen yine de en az zararla atlatmaya çalış :KK66: , tabi tadını da çıkarmayı unutma😃

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım da daha da bir şey yemeyeyim bugün dünyayı yeme kapasitem var doymuyorum bir türlü.
10.00
2 haşlanmış yumurta,3 pankek,3 kiraz domates,birkaç parça kaşar,8 gr kadar fıstık ezmesi,yarım yemek kaşığı kaymak ve 1 çay kaşığı bal
13.40
2 kaşık yulaf,1 çay bardağı laktozsuz süt,7-8 er tane kuru üzüm ve dut kurusu,10 dr lık küçük bir hurmayla müsli
18.00
1 kase tavuk çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık bezelye,1 dilim tam buğday ekmeği. Bugün pişirdim sıcak sıcak yedim çok güzel koktu. Pek güzel bir menü değil biliyorum ama bugün bu kadar oldu. Regl ağrılarım çok fazla spor yapabileceğimi sanmıyorum:KK43: reglden dolayı sanırım sürekli yemek istiyorum bugün nedense:KK43: su şimdilik 2.5 lt oldu
Afiyet olsun canım, regl başlangıcında ben de iştah patlaması yaşıyorum😖
Kahvaltıdaki pankekler biraz fazla olmuş gibi, akşamda pilav yada ekmekten birisi olsa daha iyi olurdu. Benim menümde arada böyle oluyo, bugun bende kıymalı pideyi daha az yemeliydim🤦🏻
Dün dündür, yarına bakalım inşallah 🤗

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim ekşi maya ekmeği
Domates,salatalık
2 dilim kaşar peyniri
Öğlen; 4 tane yulaf unlu fırında kabak mücver
Ayran
Ara 16.30; 1 avuç kiraz
1 kayısı
Akşam 18.30; yarım kase ayran aşı çorbası
2 tane tavuk şiş
Ara öğün 20.00; 5 tane badem
Türk kahvesi
1 saat spor 40 dk.sı hitt kardiyo
3 litre su (rekor kırdım bugün😁)

Kitap yazmıyorum bu aralar okucak kitabım kalmadı çünkü son 2 kitabıda okudum, yeni kitap alışverişi yapmam lazım önerileriniz varsa alabilirim kızlar, özellikle tarihle ilgili kitapları çok severim ☺

YenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Eklentiler

• 928F2F34-D862-4BDB-8D46-E86AC559AE42.webp
    928F2F34-D862-4BDB-8D46-E86AC559AE42.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 20
Afiyet olsun canım, regl başlangıcında ben de iştah patlaması yaşıyorum😖
Kahvaltıdaki pankekler biraz fazla olmuş gibi, akşamda pilav yada ekmekten birisi olsa daha iyi olurdu. Benim menümde arada böyle oluyo, bugun bende kıymalı pideyi daha az yemeliydim🤦🏻
Dün dündür, yarına bakalım inşallah 🤗
Haklısın canım bugün iyi değil menüm iştahım kontrolden çıktı yarına normalleşirim diye düşünüyorum:) bu arada yürüyüş yapıp geldim yarım saat oğlumu bebek arabasına attım onu gezdirdim hızlı tempoda da yürüyüş yaptım :)

YenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Ooo hoşgeldin hemşerim:KK200:
Ben de Kahramanmaraşlıyım, 3 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Ailem orada, tatillerde komple oradayım nerdeyse...9 yıl da Kahramanmaraşta oturdum..
Ben de 38 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, memnun oldum geldiğine:KK19:
Umarım en yakın zamanda, sağlıkla hedeflerine ulaşırsın.
Maraş merkezde mi oturuyorsun?

Ooo hoşgeldin hemşerim:KK200:
Ben de Kahramanmaraşlıyım, 3 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Ailem orada, tatillerde komple oradayım nerdeyse...9 yıl da Kahramanmaraşta oturdum..
Ben de 38 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, memnun oldum geldiğine:KK19:
Umarım en yakın zamanda, sağlıkla hedeflerine ulaşırsın.
Maraş merkezde mi oturuyorsun?
Çok memnun oldum.Aslen Edirne liyim ama burada yaşıyorum. 9 yıl oldu.

Back
X