Canım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen
Adet öncesi ve başlangıcında çoğumuz iştah patlaması yaşayabiliyoruz, ne kadar hafif atlatsak o kadar iyi. Sen de sakın diyeti bozdum diye düşünme, yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyoruz hayatta, bu bi tecrübe katar diyetine, kaldığın yerden devam...
Diyet çalkantılı bi deniz gibidir, bazen yükseğe çıkarır seni dalgalar, bazen engine..Ama sen vazgeçmeden dümeni çevirirsen, eninde sonunda limana ulaşırsın..
Annem diyette uygun şeyler yemeyenlerin durumunu şuna benzetir: Bir yolcu gideceği yere saatlerce yürüyüp giderken bir yerde durup otursa, orda biraz zaman kaybetse, " ben burda durmasaydım şimdi varacağım yere varmış olurdum yada çok yaklaşırdım" diyerek pişmanlık duyar. Peki orda oturmaya devam mı eder, o kadar yürüyüp geldiği yoldan geri mi döner, yoksa kalkıp gideceği yere doğru yürümeye devam mı eder? Tabi ki de 3. sünü yapar..Hepimiz biryere giderken bazen oturur, dinlenir, sonra yolumuza devam ederiz..Diyet de böyle bir yoldur işte, bazen duraksayıp otursanda, sonra devam edersin...
Haydi, kalk artık sen de, yol bizi bekler