• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eski üyeliğimi geri aldım. Yenidenbasladım bendim. Bu üyelikle devam edilen. Herkese tekrar merhaba. 8 yıl önce 62 ye kadar düşmüştüm. Şimdi 86.4 ile tekrar başlıyorum. Hayatımda ki doğuma gitmem dahil en yüksek kilodayım. Doğuma 79 ile gittim. Acilen eskilere dönmeliyim. Öncelikli hedefim 65.
Hoşgeldin canım.
Hemencecik verirsin inşallah.

Canım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen 😃

Adet öncesi ve başlangıcında çoğumuz iştah patlaması yaşayabiliyoruz, ne kadar hafif atlatsak o kadar iyi. Sen de sakın diyeti bozdum diye düşünme, yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyoruz hayatta, bu bi tecrübe katar diyetine, kaldığın yerden devam...

Diyet çalkantılı bi deniz gibidir, bazen yükseğe çıkarır seni dalgalar, bazen engine..Ama sen vazgeçmeden dümeni çevirirsen, eninde sonunda limana ulaşırsın..

Annem diyette uygun şeyler yemeyenlerin durumunu şuna benzetir: Bir yolcu gideceği yere saatlerce yürüyüp giderken bir yerde durup otursa, orda biraz zaman kaybetse, " ben burda durmasaydım şimdi varacağım yere varmış olurdum yada çok yaklaşırdım" diyerek pişmanlık duyar. Peki orda oturmaya devam mı eder, o kadar yürüyüp geldiği yoldan geri mi döner, yoksa kalkıp gideceği yere doğru yürümeye devam mı eder? Tabi ki de 3. sünü yapar..Hepimiz biryere giderken bazen oturur, dinlenir, sonra yolumuza devam ederiz..Diyet de böyle bir yoldur işte, bazen duraksayıp otursanda, sonra devam edersin...

Haydi, kalk artık sen de, yol bizi bekler:KK4:
Ne guzel anlatmissin 👏👏 tam beni ozetlemis 🤦🏼‍♀️

Selam canım sorun şu adet problemi pik yaptı ve böyle.oldugumda hasta gibi oluyorum adet söktürücü aldım kullanıyorum ateş basması yaşıyorum çok fenayim bu hafta.diyetim de gitti tatlı krizlerinden tartilmadim rartilmaya yüzüm yok zaten
İnşallah biran önce gelir ve kurtulursun canım. Sıkma canını zor biliyorum. Gerçi sinir streste elinde olmuyor insanın.. Allah yardımcın olsun diyim.. ❤️🌺
Günaydın kızlar :KK36: çok şükür yoğun iş yükünü üstümüzden attık 10 gün oldu işe başlayalı hep yoğundum ama bu 2 gün felaketti :işsiz:

bu iki günde benim düzenim de birbirine girdi iş yerinde hiç kahvaltı etmeden ve geç kalarak işe geldim pazartesi ve bugün dün ise erken geldim mesaiden 1 saat kadar evvel :KK53: hiç aram yok yani :KK48: çok kötü uyandım bugün yukarıda da bahsettiğim gibi şimdi ilacımı içtim öğlene kadar toparlanmam lazım kızım için alışveriş yapıcam çünkü :KK51:

şimdi şu meşhur dünkü rezalet menümü yazayım da sahalara döneyim :KK17: dönemicem yoksa salacam yine :KK14:

dünkü menüm

sabah 7.00
sütlü şekersiz neskafe
az badem fındık

ara 10.30
gene badem fındık falan
şekersiz türk kahvesi

öğlen 12.30
1,5 adana kebap (lavaşlı falan ne varsa yedim)
300 ml ayran

ara 15.00
1 sneakers
neskafe (bu öğün nerden bakssan 350 kalori falan :KK14: )

akşam üstü 16.45
magnum double çikolata (üstün performansımızın ödülü olarak arkadaşım ısmarladı şefim olur ayrıca) (Bu da 270 kaloriydi galiba)

akşam 20.00
5 tane fırında köfte
haşlanmış brokoli karnabahar
yeşil salata
1 bardak ayran

spor yok
suyu hiç bilmiyorum
adım sayımda 6000 civarı gün içi adımlarım

bu ka:KK52:
Senin yerine ben yaptım bugün canım ayrann detoksunu.. tartıda + yi görünce yapmaya karar verdim. 2 gün deneyeceğim.. bugün gayet iyi gitti.

Sneakers ve dondurma ustu üste cok olmus ama haricinde normal gözüküyor. Akşam öğle yemeğini dengelemistir bence..

Selaaaam nasılsınıız bugün hiç uyumadım o yüzden ellerim ayaklarım acımıyor :)) uyuyp uyanınca ağrı ve tutulma oluyor. Sabah 9 da kızımla dışarıya çıktık evin etrafında yürüdük biraz tabii çok yavaş olduğu için bana çok etkisi olmamıştır spor olarak ama psikolojik olarak iyi geldi. Sonra eve çıktık biraz oyun oynadık kızımla sonra müzik açtım derken bi anda enerji geldi kendimce leslie hareketlerinden yaptım havayı yumruklar gibi hızlı ritme uyarak kollarımı çalıştırdım. Şimdi kızımın uykusu geldi ben de onunla beraber uyumaya çalışıcam ama uykum yok nasıl geçecek bugün bilmem :)

Akşam da kızı anneme bırakıp çıksam diyorum ama insan çok oluyo yaa. Sabah da sokakta karşıdan gelen 2 kişide maske yoktu biri tam kaldırıma dönüp öksürdü ters ters baktım adama geri döndüm artık yaa ne saçma insanlar var yarabbim. Çoğu kişi maskesizdi sanırım sabah kimse yok sokaklarda diye.

Neyse diyeceğim oki bugün enerjim iyi. Uyumamak bana yarıyor ağrı olarak hem mutlu da hissediyorum :) şimdi uyuyup uyandığmda her şey değişmiş olacak ama olsun uyumazsam akşamı edemem kızla :)

Ya benim hala dışarı çıkıp yürüyesim vaaar ama kızı bırakacak kimse yok şuan maalesef :)

Sizler nasılsınız :)
Enerji patlaması yaşamissin bence Efsunn durulup biraz uyuyabilmissindir umarim 😁🧿🧿

:olamaz:
Bugün biraz daha iyiyim canım ben biraz bunalimim adet olamama sendromundan dolayı tatlı krizlerine girdim ve diyet gitti yine de yapmaya çalışıyorum inşallah kilo almamisimdir
Sporumu da yaptım hergun ama ağlama krizi sinir krizi geçirdim geçen gece bu hafta çok zorluyor beni adet söktürücü sonrası inşallah normale döner hersey
🙏🙏🙏

Vaaav, ne güzel menü, ve spor, börek var ama hem az hem de toplamda göze hiç batmıyor, afiyet olsun..
Kız görünmez sandalye ne ola ki?:KK64: Saldalyede oturur gibi mi yapıp bekliyorsun?:KK48:

Benimki de emiyor ama sadece uyumak için, doyacak kadar olmadı hiç, doğduğundan beri mama içiyor, beni emzik gibi kullanıyor. Ben kucağımda emzirip uyutunca beşiğine koyuyorum, beşik bizim odamızda.Tabi sabaha kadar defalarca uyanıyor o ayrı mesele...
Yanımda hiç yatırmadım çünkü ben çok deli yatarım, bi yerini ezebilirim..
Yanında yatırmaya alışması kötü olmuş senin için, yavaş yavaş ayrı yatmaya alıştırsan iyi olur..

Benim 3 çocuk ta mamayla büyüdü ama gece çok uyanırlardı🤦🏻
Aynen canım duvara yaslanıyorsun, sandalyede oturur gibi yapiyosun durabildigin kadar artık.. buda tüm vücudu çalıştırıyormus.
Börek yiyince ayran detoksu yaptım bende.. tartıda + dayım spor yapıyorum bence çok yemiyorum da ama bakalım 2 gün deneyeceğim.. 😁😁

Eski üyeliğimi geri aldım. Yenidenbasladım bendim. Bu üyelikle devam edilen. Herkese tekrar merhaba. 8 yıl önce 62 ye kadar düşmüştüm. Şimdi 86.4 ile tekrar başlıyorum. Hayatımda ki doğuma gitmem dahil en yüksek kilodayım. Doğuma 79 ile gittim. Acilen eskilere dönmeliyim. Öncelikli hedefim 65.
Hoşgeldin.. buranın enerjisi, motivasyonu çok guzeldir.. iyi ki geldin..❤️🌺

Kesinlikle doğru ortim.
Bu iş bizde bitiyor.
Ben artık bunun başka çaresi yok.
Benim en güzel motivasyonum.
Alışveriş yapmayı sevdiğim bir mağza var.
Genelde de bedenler 42 -44 d kadar bir iki bir şey denedim sabah olmadı moralim bozuldu bu beni 2 ay götürür şimdi.
Üst 42-44 oluyor.
Alt olmuyor sinir oluyorum.
Ben full motivasyon bu gün.
Bir de Ayşegül'ün dediği gibi bir çay kaşığı kadar nefsi kesecek kadar tatmak gerekiyor.
Bunu yapacağım.
Evet magazaya gitmek insani kendine getiriyor hayal dunyasindan uyandiriyor gerceklerle yuzlesiyorsun evet sana bir sure gider bu motivasyon ama zayifladiginda ilk magazaya gittigindede cok guzel oluyor şu beden istiyorum diyorsun ama iki beden kucuk giyiyorsun aaa diyip kendine sasiriyorsun inşallah birdaha gorurum o gunleri hep birlikte inşallah 🤗
Iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız bakalım?
Ben menümü yazıp günü kapalıyım.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
3dilim sucuk
1haslanmis yumurta nane marul dereotu maydanozlu
1dilim peynir 2yesil zeytin
1kasik mantar sote
Salatalik

13.00
Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu
Minik 1dilim saray sarması.(tavukgöğsü gibi olan)

17.00
Yeşilçay

19.00 Akşam
3kasik bulgur pilavı
3izgara köfte
1bardak ayran
1kase salata

2.5lt su
30dak leslie+30dak pilates.
Cok guzel bir menu afiyet olsun öğlen yenilen tatli erimiştir zaten
İyi akşamlar
Sabah 07.00; 2 yumurtadan omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 2 tavuk şiş
Ayran, salata
Ara öğün 16.00; türk kahvesi
1.kare bitter.çikolata
Akşam 18.30; 1 tabak kabak yemeği
Salata
Su 2 litre
1 saat sonra yarım saatlik bi hitt kardiyo yapıcam
Super menü afiyet olsun
Çarşamba menü
Sabah 9.00
4 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
5 adet badem
1 küçük muz

Öğlen 14.30
1 lahmacun
Bol yeşillik
1 su bardağı ayran
3 çiğ köfte

Akşam 19.30
1 kase tarhana çorbası
Bol salata

2 litre su
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun guzel menu aksam az olmus iyi olmus boyle az aksam ogunleri ertesi gune eksi getiriyor

Evet magazaya gitmek insani kendine getiriyor hayal dunyasindan uyandiriyor gerceklerle yuzlesiyorsun evet sana bir sure gider bu motivasyon ama zayifladiginda ilk magazaya gittigindede cok guzel oluyor şu beden istiyorum diyorsun ama iki beden kucuk giyiyorsun aaa diyip kendine sasiriyorsun inşallah birdaha gorurum o gunleri hep birlikte inşallah 🤗

Cok guzel bir menu afiyet olsun öğlen yenilen tatli erimiştir zaten

Super menü afiyet olsun

Afiyet olsun guzel menu aksam az olmus iyi olmus boyle az aksam ogunleri ertesi gune eksi getiriyor
Teşekkür ederim canım.
İnşallah güzel kilolar verince hepimiz bu mutluluğu yaşarız.

İnşallah biran önce gelir ve kurtulursun canım. Sıkma canını zor biliyorum. Gerçi sinir streste elinde olmuyor insanın.. Allah yardımcın olsun diyim.. ❤🌺

Senin yerine ben yaptım bugün canım ayrann detoksunu.. tartıda + yi görünce yapmaya karar verdim. 2 gün deneyeceğim.. bugün gayet iyi gitti.

Sneakers ve dondurma ustu üste cok olmus ama haricinde normal gözüküyor. Akşam öğle yemeğini dengelemistir bence..

Enerji patlaması yaşamissin bence Efsunn durulup biraz uyuyabilmissindir umarim 😁🧿🧿

🙏🙏🙏

Aynen canım duvara yaslanıyorsun, sandalyede oturur gibi yapiyosun durabildigin kadar artık.. buda tüm vücudu çalıştırıyormus.
Börek yiyince ayran detoksu yaptım bende.. tartıda + dayım spor yapıyorum bence çok yemiyorum da ama bakalım 2 gün deneyeceğim.. 😁😁

Hoşgeldin.. buranın enerjisi, motivasyonu çok guzeldir.. iyi ki geldin..❤🌺
Teşekkürler ☺️

Ve benn... onca spora ragmen Dun tartıda + ları görünce candy_candy candy_candy nin paylaşımı üzerine ayran detoksunu uygulamaya karar verdim.. tepkilere maruz kalmamak için dün menü paylasimimda soylemedim :KK17: :KK17: :KK17: az çok detokslar konusunda sizlerin ve LAydLiNe LAydLiNe nin verdiği tepkileri biliyorum..:rolleyes::rolleyes: ama birşey yapmam lazımdı ve yaptım😁😁😁

Menüm
Sabah 10.00 1 has. yum., domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor, 5 zeytin

Dünden malzemeleri hazırlamıştım zaten 2 lt ayran içine 8 yk yeşil mercimek, 8 yk nohut, 8 yk göce (bulgur yerine), 4 salatalık rendesi, taze nane, pul biber, kuru nane, çok az da zeytin yağ koydum ben tarifte yok, tuz yok) 2 ölçek yapmış oldum 😊

16.00 1 kase ayran aşı
18.00 1 kase ayran aşı
21.00 1 kase ayran aşı
22.00 de son yemem lazımdi ama yemedim yeşil çay demledim kendime limonlu onu iciyorum. 3 kupa olur.
3 lt su. Spor da bugün dinlenme günüm 😎
Kitap Karanlığın Son Günleri devam 34 sayfa okudum.
berceste_ berceste_

Merdane kokusu aliyorum:ıslık::ıslık::ıslık:

Son düzenleme:
Ve benn... onca spora ragmen Dun tartıda + ları görünce candy_candy candy_candy nin paylaşımı üzerine ayran detoksunu uygulamaya karar verdim.. tepkilere maruz kalmamak için dün menü paylasimimda soylemedim :KK17: :KK17: :KK17: az çok detokslar konusunda sizlerin ve LAydLiNe LAydLiNe nin verdiği tepkileri biliyorum..:rolleyes::rolleyes: ama birşey yapmam lazımdı ve yaptım😁😁😁

Menüm
Sabah 10.00 1 has. yum., domates, salatalık, 1 dilim peynir, 1 yk soğanlı baharatlı lor, 5 zeytin

Dünden malzemeleri hazırlamıştım zaten 2 lt ayran içine 8 yk yeşil mercimek, 8 yk nohut, 8 yk göce (bulgur yerine), 4 salatalık rendesi, taze nane, pul biber, kuru nane, çok az da zeytin yağ koydum ben tarifte yok, tuz yok) 2 ölçek yapmış oldum 😊

16.00 1 kase ayran aşı
18.00 1 kase ayran aşı
21.00 1 kase ayran aşı
22.00 de yemem lazımdi ama yemedim yeşil çay demledim kendime limonlu onu iciyorum. 3 kupa olur.
3 lt su. Spor da bugün dinlenme günüm 😎

Merdane kokusu aliyorum:ıslık::ıslık::ıslık:
1 gün dengelemek için bence iyi olmuş.Afiyet olsun

İyi geceler arkadaşlar ☺️Benim bu günkü menüm

sabah 7.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık
1 dilim tb ekmek

öğlen 1 avuçtan az dut 2 3 kiraz 1 içli köfte

akşam18.30
5 yağsız tavada köfte
Közlenmiş biber domates
1dilim tb ekmek
1 kaşık erişte (tadımlik 😔)

spor 30 dk pilates
30 dk koşu (hafif tempoda)
+kol bacak karın çalıştım 10 dk ancak
Toplamda 12bin adım olmuş

2,5 lt su

Aysegul 6666 Aysegul 6666 kalorilerimi hesaplıyorum 200 bazen 300 kalori ancak altında kalabiliyorum.Cuma ne göreceğizbakalım😁

İyi geceler arkadaşlar ☺Benim bu günkü menüm

sabah 7.30
1 haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık
1 dilim tb ekmek

öğlen 1 avuçtan az dut 2 3 kiraz 1 içli köfte

akşam18.30
5 yağsız tavada köfte
Közlenmiş biber domates
1dilim tb ekmek
1 kaşık erişte (tadımlik 😔)

spor 30 dk pilates
30 dk koşu (hafif tempoda)
+kol bacak karın çalıştım 10 dk ancak
Toplamda 12bin adım olmuş

2,5 lt su

Aysegul 6666 Aysegul 6666 kalorilerimi hesaplıyorum 200 bazen 300 kalori ancak altında kalabiliyorum.Cuma ne göreceğizbakalım😁
Olsun, damlaya damlaya göl olur 👍
Artı çıkmaktan iyidir 👍
Bi de ilk zamanlarda vucudun alışması lazım, ben de 100-200 kalori eksilterek başlamıştım

İnşallah biran önce gelir ve kurtulursun canım. Sıkma canını zor biliyorum. Gerçi sinir streste elinde olmuyor insanın.. Allah yardımcın olsun diyim.. ❤🌺

🙏🙏🙏

Hoşgeldin.. buranın enerjisi, motivasyonu çok guzeldir.. iyi ki geldin..❤🌺
3,5 saat kadar uyudum canım şimdi öyle uykum varki küçük hanım uyumuyor :)

Back
X