- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dönem dönem hepimize oluyor.Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacam
Teşekkür ederim canım.İç bacak için plates çemberi birebir canım oturduğun yerde aklına geldikçe yap yararını ben çok gordum
Az mı bilmiyorum da çıldırmış gibiydimCanım dönem dönem hepimize oluyor.
Önemli olan çabuk atlatıp eski tempomuzu yakalamak.
Az zararla atlatmak.
En sevdiğim aletim pilates deTeşekkür ederim canım.
Onu da deniyeyim.
Alayım .
Ağlaya ağlaya Nutella kasikladim nasıl kuru meyveyle idare edebilirdim ebru çok kötüydü duygularım eşim kıyamam gitti gece 11 de aldı geldi krizi atlatamafim ki ben tatlı sevmem cikolata hiç sevmem insan nasıl kendine hakim olamaz yenmeyecekse yemezsin olur biter derdim ilk defa bu dönemde böyle krizler yaşıyorum geçti ama şimdi sporumu yapacam
Düşürmene gerek yok canım senin alman gereken kalori miktarı o kadar. Herkes aynı miktarda kalori alamaz. Senin kalorin sen zayıfladıkça azalacak. Eğer almandan gerekenden az kalori alırsan zaten açlık krizine girip kaçamak yapıyorsun. Sorunun kaynağı burada.
Canım, ben günlük kalori ihtiyacımı farklı bi yerden hesaplamıştım, senin bilgilerine göre de hesapladım, en hareketsiz pasif gününde bile ihtiyacın 2366 çıktı. sporla yaktığın yada bu rakamdan az yediğin kalorilerin toplamı 7000 olduğunda 1 kilo vermiş oluyorsun.haa anladım canım tamam
boyum: 167
Kilo: 122
haftada 1 kilo hedefe yazınca 2000 hesaplıyor haftada yarım kilo yazarsam 2300'e çıkıyor bana çok geldi ama
bu arada insülin direncim var ve metabolizma yaşım 44 yani metabolizmam yavaş onları da göz onünde bulundurursan çünkü artık biraz kalori hesabı da yapıcam ucundan
İnşallah canımSıkma canını tatlım geçti gitti bitti. Ara ara her insana olur böyle şeyler. Önemli olan geçip gitmesi.![]()
![]()
![]()
harika bi plan yapmışsın ayşegülcüm çok teşekkür ediyorum bunu hemen not alıyorum çok sağolCanım, ben günlük kalori ihtiyacımı farklı bi yerden hesaplamıştım, senin bilgilerine göre de hesapladım, en hareketsiz pasif gününde bile ihtiyacın 2366 çıktı. sporla yaktığın yada bu rakamdan az yediğin kalorilerin toplamı 7000 olduğunda 1 kilo vermiş oluyorsun.
İlk etapta kalorini normalin az altında tutmalısın ki vücudun yavaş yavaş alışsın, yoksa bi anda bocalayabilirsin.
Mesela günlük 200 kalorilik bi spor yap, 2000- 2100 kalori beslen, haftada yarım kilo verirsin, 2-3 hafta sonra yediğin kalorini 1900 e, sonraki haftalar 1800, 1700 lere 2 şer hafta aralıklarla çekebilirsin. Sakın bi anda düşük kaloriye geçmeye çalışma.
Canım 1700 yiyip 300 yakarsan haftada 1 kilo verirsin doğru, ama vucudun buna bi anda alışmakta zorlanır ve bi kaç gün sonra krize girip fazla şeyler yeme isteği duyabilirsin, en iyisi bu sisteme bi anda değil , aşamalı olarak vücudu alıştırmakkaptanım ama 2000 çok fazlaydı ben o kaçamaklı gün yediklerimi yazdım 2010 etti o haliyle kilo vermem mümkün değil ama yeni hesap açtım bilgilerimi tekrar girdim bi sıkıntı vardı orda net şimdi 1700 diyor 1700 normal 1700 ü yiyip sporla 300-400 yaktık mı tamamdır bazal metabolizmam 2300 civarı çünkü![]()
Senin emojilerine bayılıyorum
Senin emojilerine bayılıyorum![]()
Diyette yapılan en büyük hata bu zaten. Anlatmaya çalıştığım şey de bu. Ama tabii insanların yaşayarak öğrenmesi en doğru öğrenme metodu galiba ki herkes mutlaka yaşadığı zaman uyguluyor.Canım, ben günlük kalori ihtiyacımı farklı bi yerden hesaplamıştım, senin bilgilerine göre de hesapladım, en hareketsiz pasif gününde bile ihtiyacın 2366 çıktı. sporla yaktığın yada bu rakamdan az yediğin kalorilerin toplamı 7000 olduğunda 1 kilo vermiş oluyorsun.
İlk etapta kalorini normalin az altında tutmalısın ki vücudun yavaş yavaş alışsın, yoksa bi anda bocalayabilirsin.
Mesela günlük 200 kalorilik bi spor yap, 2000- 2100 kalori beslen, haftada yarım kilo verirsin, 2-3 hafta sonra yediğin kalorini 1900 e, sonraki haftalar 1800, 1700 lere 2 şer hafta aralıklarla çekebilirsin. Sakın bi anda düşük kaloriye geçmeye çalışma.
Sağol canım, zaten şurada 1 -2 haftam kaldı, kullanacak olsam alırdım senden. Teşekkür ederim..özelden mail at sana atayım kodları canım sadece kodu kopyalayıp yapıştıracaksın
Harikasın cnm başarmaman için hiç bir sebep yok inan ❤ ayrıcada daha önce başka bi takımdada yarışmıştım ama bu takım bi başka ciddenkaptan gibi kaptan beeeevalla canım senin gibi kaptan yok ben diyim
gerçekten hep destek tam destek
ben de bu takımın v e bu ekibin tam bir parçası olucam ve artık gerçekten de regl dönemi kaçamaklarına da bir çare bulucam ve kaçamaksız yoluma devam edicem
![]()
menü ile ilgili tüm önerilerine de açığım yalnız neskafeme elleşme yeteronu da günde bir fincana düşürücem ve öğle arası içicem sabah kahvaltımı da yapıcam adam gibi yürüyüş yapamıyorum da leslie yaparım haftada 3 gün zaten 10-12 dk günlük egzersiz var sabah akşam yapıyorum 20 dakika da o ediyor yeter ilerde güçlendikçe hafifledikçe arttırırım
çok motiveyim bugün allah bozmasın
kilo verince de -110 u görünce diyim- kendime ödül olarak beyaz pantolon alıcam keten![]()
Evet , kaptanım artık bende kesinlikle şuna inanıyorum herzaman yapabileceğimiz sporları yapmalıyız... ben daha öncesinde bilirisin sporu çok abartıyordum 2,5 saat yaptığım oluyordu evet her hafta güzel eksilerle geliyordum... ama bu sefer vucud aynı sporu bekliyor sürekli buda imkansız , hergün 1 saat yapabilirim vaktim var ama 2,5 saat beni hem bedensel hemde vakit açısından çok zorluyor...Hatırlıyorum tabii ki canım. Takımdakiler iyi bilirler özellikleada81
Bak canım benimle aynı fikirde olan birisi daha var. Ayrıca o deneme yanılma yöntemiyle öğrenmiş
harikasın kaptanım çok iyi maşallahhhBu arada ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım. Tartılmadım da. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
hadi inşallah harika ilerliyorsun canım50 kilo olana kadar no kaçamak yes spor kaptanım![]()