• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Helloooğğ... 👋👋
Eeee bu haftada yarisiyomuyuz.. eşleşmeler devam mi?? Yeni gelen arkadaşlardan yarışa katılmak isteyen var mı??
Birde hedefler ne, hedefleri görelim hadi... 😁😁
Benim hedefim min 68.5 olmak..yani -700 Gr..ama fazlasını yapmaya çalışıcam.
Son kilolar gramla, zor gidiyor derlerdi de tuhafıma giderdi, yaşayarak anladım:işsiz:

Maşallah canım tebrikler çok iyi vermişsin beni geçmişsin😍😍😍🤗🤗😘😘😘😘😀
Canım ben sadece seni değil herkesi gectim:KK30::KK30::KK70::KK70::KK70:
Canısı saka bı yana, bu hafta çok daha iyi vermen lazım 2 ye bölünecek kilon ona göre..

Bu arada takımda en çok kilo veren ekip kim oldu ben kaçırdım kızlar? marbling marbling siz mi oldunuz?
Evettt:sampiyon::sampiyon: tesekkurler arkadaslar alkisa gerek yok:KK52::KK52:yenildiniz diye bu kadar bozulmaniza da gerek yok.. yarışma sonuç itibariyle.. yenmekte var yenilmekte:KK70::KK70::KK70:
Tamam bee sustum...yarışma moduna sokmaya çalışıyorum sizi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Haftaya daha çok çalışmam lazım bu kadar lafın üstüne:KK70::KK70::KK70:

Korkma canım bulunur merak etme. Gerçi onlar için kötü bir son oluyor ama ilacı var sonuçta bunun. İnşallah en kısa zamanda buluursunuz.
Bulduk canım bir kutunun içine girmiş eşim evden çıkarırken apartmana kaçmış şimdi dışarıda uğraşıyorlar. Dün gece üst katımdaki iki daireye de girmiş fareler. İstila ettiler apartmanı yani:( rögarı açmıştı belediye birkaç gün önce yukarı çıktılar sanırım. 4. Katta yaşıyorum ben 4ve 5. Kata kaçmışlar düşün:( elim ayağım titriyor şu an:( salonumda her şeyin üstünde gezmiş oğlumun oyıncakları hepsi oradaydı onlara değmiş nasıl temizleyeceğim bilmiyorum:(-:(

Benim hedefim min 68.5 olmak..yani -700 Gr..ama fazlasını yapmaya çalışıcam.
Son kilolar gramla, zor gidiyor derlerdi de tuhafıma giderdi, yaşayarak anladım:işsiz:
Öyle diyorlar evet 😁😁
Bence sen 1 olarak tutmalisin düz hesap.. sonunu düşünen kahraman olmaz.. Bana bakarmisin.. hedeflerim hep yüksek asla yakalayamasamda iddialı olmayı seviyorum sanırım😂😂😂

Son düzenleme:
Pek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyim:KK43:
aaaa geçmiş olsun canm bahçeli ev mi ?

Evet haklısın işte ben kaçamak yapmadan duramıyorum ama dün gerçekten çok minikti hepsi
Kuru meyve bana tehlikeli geliyor yaş meyveyi daha çok tercih ediyorum ve çok meyve seviyorum.
Diyetten sonra normal hayatımda nasıl besleniyorsam ona yakın beslenmek istiyorum sporda da öyle daha sonra yapamayacağım sporlara girmek istemiyorum
kuru meyve beni de yoldan çıkarıyor yedikçe yiyesim geliyor :KK51: :KK51:

aaaa geçmiş olsun canm bahçeli ev mi ?
Yok canım ya apartman 4. Kata kadar gelmiş:( temizlik konusunda önerilere açığım kızlar halı ve koltukları yıkatacağız ama silerken ne kullansam? Bana kalsa çamaşır suyuyla falan sileceğim de malum çocuklar var evde o olmaz. Hatta oyuncakları nasıl temizleyeceğim bilmiyorum:(

Canım ben sadece seni değil herkesi gectim:KK30::KK30::KK70::KK70::KK70:
Canısı saka bı yana, bu hafta çok daha iyi vermen lazım 2 ye bölünecek kilon ona göre..

Evettt:sampiyon::sampiyon: tesekkurler arkadaslar alkisa gerek yok:KK52::KK52:yenildiniz diye bu kadar bozulmaniza da gerek yok.. yarışma sonuç itibariyle.. yenmekte var yenilmekte:KK70::KK70::KK70:
Tamam bee sustum...yarışma moduna sokmaya çalışıyorum sizi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Haftaya daha çok çalışmam lazım bu kadar lafın üstüne:KK70::KK70::KK70:
Tebrikler canım, maşallah size👏👏👏:nazar:

akşam yemeğimide 16.45 te yedim günü kapattım daha ağzıma fındık dahi atmam .. bunu bi 10 gün başarabilsem gerisi gelecek.. günler uzun olunca bazen dayanamıyorum 23.30 gibi uyuyorum güne saat 7.45 te başlıyorum... biraz zorlu geçecek bu hafta benim için...

Yok canım ya apartman 4. Kata kadar gelmiş:KK43: temizlik konusunda önerilere açığım kızlar halı ve koltukları yıkatacağız ama silerken ne kullansam? Bana kalsa çamaşır suyuyla falan sileceğim de malum çocuklar var evde o olmaz. Hatta oyuncakları nasıl temizleyeceğim bilmiyorum:KK43:

O kadar ince düşünme canım biraz rahat ol. Temizlenir. Oyuncaklardan peluş olanları makinaya at. Diğerlerini çamaşır suyuyla sil ama üzerinden de duru bezle yeniden sil. Koltuklara şimdilik örtü ört. Halıları direkt kaldır. Kafana da çok takma. O şekilde hastalık bulaşmaz. Şüphelendiğin yiyecekleri at ama.

akşam yemeğimide 16.45 te yedim günü kapattım daha ağzıma fındık dahi atmam .. bunu bi 10 gün başarabilsem gerisi gelecek.. günler uzun olunca bazen dayanamıyorum 23.30 gibi uyuyorum güne saat 7.45 te başlıyorum... biraz zorlu geçecek bu hafta benim için...
16:45 çok erken ama canım. Yaz aylarında en geç 18:00 olmalı. Aklında olsun. Yoksa kendine işkence edersin. Metabolizmanı da yavaşlatırsın. Sen iki öğün yaptığın için böyle oluyor. Gerekirse ara öğünü ikiye böl. Ama akşamı çok erken yeme.

Yok canım ya apartman 4. Kata kadar gelmiş:KK43: temizlik konusunda önerilere açığım kızlar halı ve koltukları yıkatacağız ama silerken ne kullansam? Bana kalsa çamaşır suyuyla falan sileceğim de malum çocuklar var evde o olmaz. Hatta oyuncakları nasıl temizleyeceğim bilmiyorum:KK43:
çok geçmiş olsun canım , yerleri çamaşır suyla sil önce sonra arkasından temiz suyla tekrar durulama olarak yeniden silebilirsin canım biraz yorulacaksın maalesef ama için rahat eder en azından...

Peluş oyuncakları makineye at, sert yıkanabilir LEGO gibi parçaları kovada çamaşır sulu deterjanlı suyla yıka, yıkanmayan parçaları önce ıslak mendil le silebilirsin

16:45 çok erken ama canım. Yaz aylarında en geç 18:00 olmalı. Aklında olsun. Yoksa kendine işkence edersin. Metabolizmanı da yavaşlatırsın. Sen iki öğün yaptığın için böyle oluyor. Gerekirse ara öğünü ikiye böl. Ama akşamı çok erken yeme.
kahvaltıyı saat 11 de yapıyorum kaptanım ara öğün bir kase yoğurt yada kavrulmamış kuruyemiş yiyorum.. akşam bugün erken oldu aslında 17.30 gibi yapıyordum ama çok acıkıyorum kullandığım demir ilacından mı nedir çok acıkma hissi oluşuyor kaptanım....biraz aralıklı oruç yani if yapmaya çalışıyorum ... ara öğünümü belki daha güçlü tuttarsam akşamı biraz daha geciktirebilirim :KK5: :KK5:

kahvaltıyı saat 11 de yapıyorum kaptanım ara öğün bir kase yoğurt yada kavrulmamış kuruyemiş yiyorum.. akşam bugün erken oldu aslında 17.30 gibi yapıyordum ama çok acıkıyorum kullandığım demir ilacından mı nedir çok acıkma hissi oluşuyor kaptanım....biraz aralıklı oruç yani if yapmaya çalışıyorum ... ara öğünümü belki daha güçlü tuttarsam akşamı biraz daha geciktirebilirim :KK5: :KK5:

17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemişti pessinus pessinus onlardan birini dene mutlaka.

17:30 da iyi aslında ama 16:45 çok erken. Unutma sen uzun bir süreden sonra yeniden başladın. Dikkatli olman lazım. Yavaş yavaş geçmen lazım yeni düzene. Birden geçersen sonu hüsran olur. Öğünlerini biraz dolu tut. Çünkü spor da yapıyorsun. Şu kalori sayma işine de girebilirsin. Diyetkolik var bir de başka bir program söylemişti pessinus pessinus onlardan birini dene mutlaka.
Fatsecret canım benim kullandığım

Back
X