• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Listeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun... :rolleyes: :rolleyes: berceste_ berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa:sampiyon:

Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim😁😁
Bir ben vardır, benden içeri:KK8::KK8::KK8:
Kızlar dayanamadım çok fena bişeyler yiyesim geldi bu sefer kendime salata yaptım abur cuburdan kaçmak için

1 büyük pembe domatesin yarından fazlası
2 küçük salatalık
2 kk süzme peynir
Biraz Maydanoz
Az sıvıyağ ve nane

Sonra yine gıdım geldi ayyy dayanamadım
Kalan domates ve 2 kk süzme peynr nane den birdaha yedim yanına da ginkgolu çay yaptım.

Ginkgolu çaya başlama kararı verdim faydalarını okuyunca umarım düzenli içerim.

Böyle her dakika naptığımı yazıyorumki konu aklımda güncel kalsın inşallah böyle devam edip bu hafta güzel bir sonç alırım :)
Canım uykunu düzene koymalısın..
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?

Çorumda güzel parklar var canım ya ne iyi etmişsin mis gibi havada yürümüşsün. Ben bugün az biraz spor yapabilirsem şanslı hissedeceğim kendimi. Evde hala bir sürü iş vae bir de koltuk yıkamaya gelecekler adamlara yiyecek içecek bir şeyler hazırlayacağım yemek vs... ahh gözümde büyüdü böyle söyleyince:KK43: neyse kimsenin modunu düşürmeden gideyim en iyisi. Mutlu günler diliyorum kızlar muhtemelen fazla yazamam ama okuyorum yazdıklarınızı. Bana yazan herkese teşekkür ediyorum iyiyim merak etmeyin yoğunum sadece:)
pessinus pessinus , canım ortim benim:cry:
Kader bizi ayırdı dostum:KK61:

Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen:KK66:

Bir ben vardır, benden içeri:KK8::KK8::KK8:

Canım uykunu düzene koymalısın..
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?

pessinus pessinus , canım ortim benim:cry:
Kader bizi ayırdı dostum:KK61:

Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen:KK66:
Teşekkür ederim canım benim hallederim inş koltuklar için geldiler şimdi bakalım çocuklarla nasıl geçecek. Kader ayırdı ortim ya da kaptan mı ayırdı desem :KK48: sağlık olsun canım benim Milyaay Milyaay ile başarmaya çalışacağız bu hafta kendisinden henüz haber alamadım ama canı sağolsun:)

Teşekkür ederim canım benim hallederim inş koltuklar için geldiler şimdi bakalım çocuklarla nasıl geçecek. Kader ayırdı ortim ya da kaptan mı ayırdı desem :KK48: sağlık olsun canım benim Milyaay Milyaay ile başarmaya çalışacağız bu hafta kendisinden henüz haber alamadım ama canı sağolsun:)
Aynen, sağlık olsun 👍
Benim ortağım polokey2244 polokey2244 den de ses çıkmıyo🤔

Hadi bakalım biz varken durumlar parlak değil soyleyim @ilaymilla

Herkese günaydın gerçi öğlen oldu. Ben kahvaltı için eşimi bekliyorum. Temizlik spordan sayılır mı 😬 Mutfak dolaplarının hepsini boşaltıp temizleyip yerleştireceğim. Birde balkon camları silinecek. Çok işim var çoookkk
Kolay gelsin canım sana.Bazen spordan daha fazla yoruluyor insan temizlik yaparken.Özellikle mutfak dolapları hep kabusum olmuştur.

Gittiğin yeri ve yapan kişiyi iyi araştır. Ben gittiğim yerden çok memnunum. Üç bölgelik paket almıştım. Tüm bacak, bikini ve koltuk altı için. Bacak ve koltuk altı tamamen bitti. Senede bir kez yaptırıyorum. Bikini çok az kaldı. Şimdi de kol ve dudak üstü yaptırıyorum. Hep diyorum ki keşke daha önce yaptırsaymışım. Gitmeye karar verince haber ver bazı şeyler söyleyeceğim sana özelden. Ama geç kalma yaptır mutlaka. Çok büyük rahatlık.
Düşünüyorum canım da şu korona bitsin biraz diyorum.
Bir de bulunduğum şehirde korona %50 arttı.
Korkuttu beni.

O da köyünde artık serpme kahvaltı mi yiyordur tandirdan pideler mis gibi ekmekler mi yiyordur bilmiyorum🤣🤣🤣🤣
Ben de bugün köye kaynanamın yanına kahvaltıya gitcektim, geçen pazarki gittiğimde yediğim gözlemleri mercimek köftesini ve akşamki mangalı hatırlayınca:eek: gitmeyi erteledim, eşimle küçük oğlum gitti.:rapci:
Herkese günaydın gerçi öğlen oldu. Ben kahvaltı için eşimi bekliyorum. Temizlik spordan sayılır mı 😬 Mutfak dolaplarının hepsini boşaltıp temizleyip yerleştireceğim. Birde balkon camları silinecek. Çok işim var çoookkk
Tabi ki de👍 ondan iyi spor mu olur👍

Pek iyi değilim canım ya evde fare çıktı sabahtan beri uğraşıyoruz yemek yapacak vaktim yok hali hazırda ne varsa yedim. Saçma sapan şekilde beslendim dışarıdaydık çünkü bir süre de. Hala fareyi bulabilmiş değiliz bir yandan sinir küpüyüm oğlum sinir etti bir yandan çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilemez haldeyim:KK43:
Aaaa naptınız yakalayabiliriz mi.
Aman benimde en korktuğum şey.

Evet kızlar günün bomba mesajı geliyor. Herkesi tek tek kağıtlara yazdım ve kura çektim. Takımlar aşağıdaki gibi :rolleyes::rolleyes:

@chentiq - @cemrenil

@Meltemesintisi80 - @Elifff80

@krtp86 - LAydLiNe LAydLiNe

polokey2244 polokey2244 - Aysegul 6666 Aysegul 6666

@Gonul83 - @gitsinkilolar02

@candy_candy - UZAYIM UZAYIM

pessinus pessinus - Milyaay Milyaay

berceste_ berceste_ - @marbling

dira90 dira90 - @Efsun64

@ada81 - @zeyneppk

Umarım unuttuğum yoktur.
Kaptan eline sağlık.
Haydi yeni heyecan başladı.
Bakalım bu hafta nasıl olucak.

Kolay gelsin canım sana.Bazen spordan daha fazla yoruluyor insan temizlik yaparken.Özellikle mutfak dolapları hep kabusum olmuştur.
Teşekkürler. Ay evet zor ama mecbur yapmalıyım. Yaptıktan sonra ki huzuru düşünüyorum 😂 Kendimi gaza getiriyorum 😂😂

Ben de bugün köye kaynanamın yanına kahvaltıya gitcektim, geçen pazarki gittiğimde yediğim gözlemleri mercimek köftesini ve akşamki mangalı hatırlayınca:eek: gitmeyi erteledim, eşimle küçük oğlum gitti.:rapci:

Tabi ki de👍 ondan iyi spor mu olur👍
Dimi ama sporun kralı temizlik 😊

Çok şükür canım bulundu eşimle arkadaşları hallettiler. Kabusum oldu dün resmen:KK43: şimdi her yeri temizledik koltuklarım da yıkanıyor mis gibi oluyor:)
Çok geçmiş olsun ve kolay gelsin. Adını duymak bile ürkütüyor insanı. Umarım birdaha asla yaşamazsın bu olayı. Aradan dip bucak ev temizliği çıkmış diye olumlu düşünelim. Herşey mis gibi yerleşince rahatlarsın.

Kızlar ben etiketleme olayını yapmadım nasıl yapıyorsunuz? candy_candy benim eşim etiketleyemedim
İsmimizin önüne @ işareti koyarak yapabilirsin canım:) aynen her yer mis gibi olacak bitince:) dip bucak temizleyememiştim iyi oldu ne yapalım artık psikolojimizi kurtarma çabaları:)

Back
X