- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bir ben vardır, benden içeriListeye gelll.... Hadi bakalım hayırlı olsun...![]()
![]()
berceste_ canım bunların modları düşük zaten bunlardan olmaz rahat ol bizde kupa
Ben de az susayimda milleti gaza getirmeyeyim![]()

Canım uykunu düzene koymalısın..Kızlar dayanamadım çok fena bişeyler yiyesim geldi bu sefer kendime salata yaptım abur cuburdan kaçmak için
1 büyük pembe domatesin yarından fazlası
2 küçük salatalık
2 kk süzme peynir
Biraz Maydanoz
Az sıvıyağ ve nane
Sonra yine gıdım geldi ayyy dayanamadım
Kalan domates ve 2 kk süzme peynr nane den birdaha yedim yanına da ginkgolu çay yaptım.
Ginkgolu çaya başlama kararı verdim faydalarını okuyunca umarım düzenli içerim.
Böyle her dakika naptığımı yazıyorumki konu aklımda güncel kalsın inşallah böyle devam edip bu hafta güzel bir sonç alırım :)
Gingkolu çay neymiş, hiç duymadım?
Çorumda güzel parklar var canım ya ne iyi etmişsin mis gibi havada yürümüşsün. Ben bugün az biraz spor yapabilirsem şanslı hissedeceğim kendimi. Evde hala bir sürü iş vae bir de koltuk yıkamaya gelecekler adamlara yiyecek içecek bir şeyler hazırlayacağım yemek vs... ahh gözümde büyüdü böyle söyleyinceneyse kimsenin modunu düşürmeden gideyim en iyisi. Mutlu günler diliyorum kızlar muhtemelen fazla yazamam ama okuyorum yazdıklarınızı. Bana yazan herkese teşekkür ediyorum iyiyim merak etmeyin yoğunum sadece:)

Kader bizi ayırdı dostum

Farenin çıktığına kafan rahatladı ya, ev temizlik işlerini de gözünde büyütme, kasmasan yaparsın halledersin sen