• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye :KK48:

ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yok :KK43: o yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım :KK70:

merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız :KK8::KK8:
Tartı yasağı kalktı ama bu hafta herkes demotive oldu kaptanda yasağı kaldırdı :KK3:

ben bir buçuğu şimdiden vermiş olabilirim belki :KK8: ama seninle ayrılmışız ex ortim :cry:

sana da başarılar dilerim inşallah ikinci olursunuz :KK70::KK70:
Maşallah sevalcim süpersin.
Evet bu hafta ayrıyız.
Olsun kilolar gitsin de.
Ayrı olalım.
Gönüllerimiz bir exortim.

Günaydınlar kızlar bol eksili bir hafta olsun hepimiz için. Hafta sonu kontrolüm dışında gelişen olaylar ve menüler sebebiyle artıdayım ama gidecek inş. Evi henüz yerleştiremedik her şey yıkanınca kurumasını bekliyoruz ortada salonda spor da haliyle yapamıyorum ama çözeceğim inş:)

Günaydınlar kızlar bol eksili bir hafta olsun hepimiz için. Hafta sonu kontrolüm dışında gelişen olaylar ve menüler sebebiyle artıdayım ama gidecek inş. Evi henüz yerleştiremedik her şey yıkanınca kurumasını bekliyoruz ortada salonda spor da haliyle yapamıyorum ama çözeceğim inş:)
Ödem o suyuna dikkat et canım bir de bugün her öğünde salata ye atarsın hemen

Yerden çok ben verdiğim paraya acıyordum.
Babamın ihtiyacı oldu ona verdim.
Ama şimdi evde olsaydı çok işime yaradı
Ben daha önce kullandım.
Lsptopa karşısına bir tane film açıyordum.
Nasıl yürüdüğümü anlamıyordum.
Güzel adlında yürüyüş bandı.
Ben radyoda müzik açıyorum, dinleyerek yürüyorum. Film izlemeyi de bi deneyim🤔
Evet ya fiyatları baya uçmuş, ben 5-6 yıl önce almıştım, geçen merak ettim fiyatını görünce inanamadım 😲

Harikasın valla. En güzel spor yürüyüş. İyi ki vermemişsiniz. Ben arkadaşa verdim. Korona da nerdeyse gidip isteyecektim 😬 Bende binevlerde iki tur atıp gelicem mecbur 😂
Maraşa gelince ben de sosyete pazarı-12 Şubat parkı arası yürüyüş yaparım, benim parkur orası oluyo genelde. Annemler sosyete pazarına yakın oturuyorlar..Tabi yürüyüş sırasında mis gibi kokan firiklerin :KK53:önünden geçerken almadan yemeden dayanabilir miyim bilmiyorum. Yediğim firiğin kalorisini bile yakmadan eve dönmek...:KK43: 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ay daha şimdi gördüüüüümmm mesajlarıııı :KK68: :KK200: demek rakibiiiiz :KK53: rakibim çok dişli amaaaaaa asla pes etmem :lülülü: bekle beni tatlış bugünden sonra daha bi gaza geldim
Birbirimize karşı rakibiz, ama diğer gruplara karşı ekibiz, ortağız canım👍

Cuma günü her ekibin verdiği yüzdeler toplanıp sıralama yapılıyor, aman ortim dikkat edelim, bu hafta benim son haftam, cuma mezun oluyorum inşallah. Güzel bi kapanışla bitirmek istiyorum.

Bak diğer ekipler meydan okuyorlar, onlara ilahiyatçıların azmini gücünü gösterelim:KK19:

menülerimi de yazayım da öyle uçayım geçmişe :KK55:

cuma günü (bu günü kaçamaksız haftadan saymayalım lütfen:KK53:)

kahvaltı 8.30
1,5 simit
şekersiz çay

ara 11.00
şekersiz kahve

öğle 12.30
1 kase kiraz dolu dolu ama
yarım paket haşhaşlı doritos
:confused::confused:

ara 16.00
kalan doritos
şekersiz çay

akşam 20.30
5-6 biberden biber kavurması
sarımsaklı yoğurt

kaloriye dikkat ederek ufak kaçamaklarım oldu.. haftanın 1 günü kahvaltımda simit yemek istiyorum LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ne düşünüyorsun bu konuda sence cuma sabahları kahvaltıyı simitle yapsam (böyle değil ama domates salatalık peynir zenginleştiririm) hafta boyu kaçamaksız geçirirsem tartıda güzel sonuç alırsam ne dersin :dua::dua:

cumartesi

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
ıspanaklı yumurta
domates salatalık
peynir (iki çatal falan)

Ara
beyaz çay

Akşam 18.00
mantarlı et sote
yeşil salata
ayran

pazar

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
3 tane aç bitir hindi sosis ile sosisli yumurta
domates-salatalık
5 tane zeytin

ara
ananaslı yeşilçay
3-5 adet badem

akşam 18.00
1,5 tabak kabak yemeği
semizotlu cacık

Evet ya fiyatları baya uçmuş, ben 5-6 yıl önce almıştım, geçen merak ettim fiyatını görünce inanamadım 😲

Maraşa gelince ben de sosyete pazarı-12 Şubat parkı arası yürüyüş yaparım, benim parkur orası oluyo genelde. Annemler sosyete pazarına yakın oturuyorlar..Tabi yürüyüş sırasında mis gibi kokan firiklerin :KK53:önünden geçerken almadan yemeden dayanabilir miyim bilmiyorum. Yediğim firiğin kalorisini bile yakmadan eve dönmek...:KK43: 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Cuma günü her ekibin verdiği yüzdeler toplanıp sıralama yapılıyor, aman ortim dikkat edelim, bu hafta benim son haftam, cuma mezun oluyorum inşallah. Güzel bi kapanışla bitirmek istiyorum.

Bak diğer ekipler meydan okuyorlar, onlara ilahiyatçıların azmini gücünü gösterelim:KK19:
Gösterelim gösterelimmmm canisi:) mezun olmana bir yandan çok seviniyorum bir yandan da üzülüyorum kııızz ayrılma buralardan özletme kendini :KK200: :KK36:

Gösterelim gösterelimmmm canisi:) mezun olmana bir yandan çok seviniyorum bir yandan da üzülüyorum kııızz ayrılma buralardan özletme kendini :KK200: :KK36:
Yine buralardayım, sık sık yazarım, öyle kolay kurtulamazsınız benden 😁
Haftasonu maraşa gidiyorum, orda kilomu korumaya çalışacağım, yaz tatili gelmeseydi mezun olmaz devam ederdim..

kahvaltı 8.30
1,5 simit
şekersiz çay

ara 11.00
şekersiz kahve

öğle 12.30

ara 16.00
kalan doritos
şekersiz çay

akşam 20.30
sarımsaklı yoğurt

kaloriye dikkat ederek ufak kaçamaklarım oldu.. haftanın 1 günü kahvaltımda simit yemek istiyorum LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ne düşünüyorsun bu konuda sence cuma sabahları kahvaltıyı simitle yapsam (böyle değil ama domates salatalık peynir zenginleştiririm) hafta boyu kaçamaksız geçirirsem tartıda güzel sonuç alırsam ne dersin :dua::dua:

cumartesi

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
ıspanaklı yumurta
domates salatalık
peynir (iki çatal falan)

Ara
beyaz çay

Akşam 18.00
mantarlı et sote
yeşil salata
ayran

pazar

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
domates-salatalık
5 tane zeytin

ara
ananaslı yeşilçay
3-5 adet badem

akşam 18.00
1,5 tabak kabak yemeği
semizotlu cacık
Canım merhaba,
Maşallah menülerin güzel, Doritos dışında ben beğendim 👍
Suyunu yazmamıştım en az 3 içiyorsundur umarım. Bide bu menülere spor eklesen, yürüyüş mesela çok daha süper olur.
Ekmek hiç yemedin mi, yazmayı mı unuttun?
Kalori hesabı yaptıysan kaç kalorilik yedin, gözüme baya az gözüktü de?

Canım 2 gün hafif geçir gider o artılar.
Cumaya kadar eksi olacağına inanıyorum ben.

kahvaltı 8.30
1,5 simit
şekersiz çay

ara 11.00
şekersiz kahve

öğle 12.30

ara 16.00
kalan doritos
şekersiz çay

akşam 20.30
sarımsaklı yoğurt

cumartesi

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
ıspanaklı yumurta
domates salatalık
peynir (iki çatal falan)

Ara
beyaz çay

Akşam 18.00
mantarlı et sote
yeşil salata
ayran

pazar

sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe

öğle 12.00
domates-salatalık
5 tane zeytin

ara
ananaslı yeşilçay
3-5 adet badem

akşam 18.00
1,5 tabak kabak yemeği
semizotlu cacık
Sevalcim cuma biraz tartı rahatlığı olmuş.
Ama haftasonu menüleri süper canım.
Afiyet olsun..
Hafta içi de böyle gidersen bu hafta buranın tozunu dumana katarsın

Ben 10 yıl önce yürüyüş bandını aldığımda laptopu TV ye bağlıyordu.
Lost dizisi var yabancı onun 3 sezonunu bitirmiştim.
Diriliş ertuğrula 2 sezon geriden başlamıştım bir yaz onu bitirdim.
Dizi veya film ile nasıl yürüdüpümü anlamıyorum.

Herkese günaydın iyi haftalar
15/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,hindi füme
Öğle:
kakaolu Müsli + süt
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
yeşil çay 1 bardak ve kiraz
Akşam:
yoğurt+yulaf+ rondodan geçirilmiş badem ve cevizlerle. Birkaç tane erik.
Spor:
30 dk pilates (çoğunlukla esneme)
Su:
2 lt

Siz cumaya kadar biraz avunun, ortim de geldi, cuma günü kaçacak delik arayacaksınıııız :KK8: :KK70:
Valla ben sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltı ederim evdeki işlerimi bitirip akşam da sporumu yaparım eğer siz aç kalarak sırf tartıda az çıkmak adına yemek yemezseniz bilemem😁 bir hafta uzun ve haciii bence dayanamazsiniz biz kazanacaz marbling marbling :sampiyon::sampiyon:

Günaydın canım.Sen kahvaltıda menemenle başla.Gune baya erken başlamışsın.Aksam erken yat yine.Uykun düzene girerse beslenmeni de toparlarsın.
Canım teşekkür ederim cevap yazdığn için. Ben geç gördüm yazını kahvaltımı domates salatalık peynir ve peynirli yumurta ile yaptım yarım fincan da ginkgo çayı içtim :)

Back
X