• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü vereyim

Sabah 9.00 3 yk yoğurt içerisine, 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 ceviz, 1 kuru kayısı, 2 küçük dilim armut kurusu

13.00 3 adet küçük boy fırın patates, beyaz beynir, az kaşar, 2 tk tereyag, 2 yk kısır (bitti şükür)

19.00 3 yk ayran aşı (diyetteki gibi değil bu bildiğiniz normal tuzlu, nohut, yeşil mercimek, göce, baharat, süzme yoğurt, normal yoğurt)

Spor; 40 dk kardiyo+ spor programı 14. Gün(75 squat, 45 mekik, 100 iç bacak, 45 göğüs)
3 lt. Su
25 sayfa kitap okudum Karanlığın son günleri

Kaçamak 22.00 bir küçük poğaça, 2 çatal incirli, cevizli kremalı pasta, 1 avuç içi kadar çekirdek (misafirlik 😒)
Yeşil çay icicem.simdi uyumadan

yavrum bu menü neeee.. gecenin 10'unda poğaçayı pastayı gömüp böyle iddialı olmak da ne bileyim :KK70:

gerçi gündüzden hazırlamışsın kendini misafirliğe :KK8::KK8: çakmadık sanma :-)

Balıkesir merkezden miydin canım? Ben de bandırmada iki yıl yaşadım çok sevmiştim oraları bir sonraki tayinde yine balıkesir bandırma taraflarını istiyorum ikisi de olabilir yer olarak. Biz en çok hadi bir dolaşalım deyip erdeğe ya da tatlısu karşıyaka taraflarına gider takılırdık balık ekmek yemeye ya da çay içmeye gider gelirdik. Deniz havasını solur gelirdik. Burası çok karasal

canım balıkesir merkezdeyim ben ama bandırmada arkadaşım vardı çok gittim oraya gerçekten çok güzel.. ben balıkesirin merkezini de çok severim ama ilçeleri başka güzel bandırma, edremit, ayvalık, erdek.. hepsine de ayrı aşığım :KK200:

bence hiiiç yorma kendini temiz ev bırakıcam diye boşver:halay:

bu arada diğer mesajına da cevap vereyim: ilk kez bir türkiye tatilinde kilo vermeye ne dersin :KK8: çok basit üstelik denge ve bol hareket istediğini ye ama gün içi öğünlerinle dengele + bol hareket.. bu şekilde kilo vereceğine eminim:KK51:
Ben bu sefer tatilde sabah erkenden kalkıp denizde yuzecem sonra kahvaltıya geçip yine bol bol hareket edecem inşallah😂😂😂 tatilde kendimi mutlu edecem bu sene çok kararlıyım 11 yıllık evliyim her sene memlekete gidip kaynanama hizmet ediyordum sevaptır yaşlılar diye hicbir anlamı yokmuş kilimi kipirdatmam artık :63: :63:

Ben bu sefer tatilde sabah erkenden kalkıp denizde yuzecem sonra kahvaltıya geçip yine bol bol hareket edecem inşallah😂😂😂 tatilde kendimi mutlu edecem bu sene çok kararlıyım 11 yıllık evliyim her sene memlekete gidip kaynanama hizmet ediyordum sevaptır yaşlılar diye hicbir anlamı yokmuş kilimi kipirdatmam artık :63: :63:

noldu kız hayırdır? canını mı sıktılar :KK14:

insanın tatile de ihtiyacı oluyor ya başkalarını düşüne düşüne nereye kadar :KK14:

candy_candy candy_candy ortim bu arada bütün cips kaçamak yok. Tozu dumana katacağız. Bizim 3-5 vermemiz lazım. Sabah kahvaltı niyetine oğlumun bıraktığı tostu yedim. Ekmek hakkımı yemiş oldum. Akşam hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum. Tek sıkıntım hiç su içmiyorum. Ona çözüm bulmalıyım.
Şu önemli çünkü yağ atımı su yoluyla oluyor nasıl gidecek şimdi yağlar o yüzden uyumu artır en az 2
Yarın soracak tamammi

En güzeli canım çocuklar olmadan önce yıllarca ben de aynısını yaptım başlarını bekledik eşimle elde ne var hiçbir şey. O yüzden kızım doğduğundan beri tatilin bir kısmını kendimize ayırıyoruz az biraz çocuklar büyükleriyle hasret gidersin diye kalıyor evimize dönüyoruz. Eşim hatta bu sene memlekete gitmek bile istemiyor şaşırıyorum ama en güzeli böyle. Annemlerin yanına gitmeye bu sene çekiniyorum telefonda sürekli sosyallik konusunda tartıştığım halde beni dinlemeyip birileriyle görüşüyor nerdeyse hiçbir günü boş geçirmiyor. Coronavirüs vakaları artmaya başladı hasta olmaktan çekiniyorum

canım balıkesir merkezdeyim ben ama bandırmada arkadaşım vardı çok gittim oraya gerçekten çok güzel.. ben balıkesirin merkezini de çok severim ama ilçeleri başka güzel bandırma, edremit, ayvalık, erdek.. hepsine de ayrı aşığım :KK200:
Balıkesir merkez de güzel ama çok büyük bir yer değil. İlçeleri daha güzel. İnsanları şu an yaşadığım yerden çok farklıydı. Kısmet inş bir daha yaşamak nasip olur o taraflarda

noldu kız hayırdır? canını mı sıktılar :KK14:

insanın tatile de ihtiyacı oluyor ya başkalarını düşüne düşüne nereye kadar :KK14:
Balığın hattı değilse sahibinin haridir deyip susuyordum. Tatile bile gitmedim gerçi tüp bebekten dolayı parada yoktu
Artık sanki iyilik senin gorevinmis gibi davranilinca hadi ordan dedim geçen sene bu sene de tatilimi ayarladim taa Şubat'ta hayırlısı tabii öncelikle plan yapiyo ama hayat ne getirir bilinmez

Şu asla beceremediğim lafını artık kendi kendine söylemesen de becereceğine inansan nasıl olur? Pandemiden önce genelde erken uyanırdım ama şu yaz saati uygulamasını kaldırdıklarından beridir hep geç uyanır oldum. Beden saatim şaştı onların yüzünden. Pandemide iyice ipin ucunu kaçırdım en erken 09:00 da uyanıyorum işe gideceğim zamanlarda bile hep geç kalıyordum. Dün yürüyüş için saat 06:00 da kalkmam gerekiyordu o kadar korktum ki uyanamam diye. Bir sürü alarm kurdum. Yatarken de sürekli unutma erken kalkacaksın dedim kendi kendime ve erken yattım. Sonuç sabah saat 06:00 da uyanmıştım. Bence aklından şu olumsuz başaramayacağım düşüncesini at. Kendine bir sabah rutini oluştur. Ve normal uyanma saatinden her gün 5 dk erken uyan. Birden bire olmaz bu erken uyanma işi. Alıştıra alıştıra yapacaksın. 5-10 dk erkene çek her gün.
Haklısın canım.. bı sürü kişisel gelişim videosu izle, olumlama yap, ritüel yap gel burda basaramayacagim vs... Ya ben nerede yanlış yaptığımı biliyorum aslında. Şöyle ki erken kalkmak benim için 05.00. ben kaçta yatarsam yatayım bunu istiyorum.. oysaki vücudun bı saati var.. örneğin dün gece 4 te yattim 8 de kalkmayı istemek bilinçsizce olur.. 6 - 7 saat olarak planladim ve o saatte ayaktaydim.. yani demem o ki.. birşey isterken yada yapmaya çalışırken daha tutarlı olmak gerekiyor.
Kendimizi tanımak gerekiyor.. 6-8 saat kendim için söylüyorum yetiyor ne az ne fazla...

İnşallah ortiim okeye dönelim miiiii :rolleyes: :sampiyon:
Dönelim canısı.. sporumu yaptım+ Challengimi yaptım, yulaflı yoğurtlu kahvaltı yaptım, şimdi 2-3 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek yemek istiyorum, akşam tavuklu salata :KK19: :KK19:
Selam ben geldim:KK54: LAydLiNe LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin ❤️🌺
Kızlar hem iyi hem kötü sayılan bir şey söylemek istiyorum.
Kreşler açıldı gibi oldu ama her çocuk hergün gitmiyor bizde aradık tam öğrendik ki tatil planımızı ona göre belirleyelim çünkü çocuk kreşten çok geri kaldı her çocuk öğrenci gibi biz kreş deyip önemsememezlik yapmıyoruz çünkü gelişimi ve Almanca öğrenmesi için çok güzel bir ortam bu sebeple normalde tatil ne zamansa o zamana kadar götürmek istiyoruz. Gel gelelim haftada bir gidecekmiş bizde Türkiye’ye gitmeye karar verdik aşağı yukarı 2 ay biraz Erzurum ve biraz İstanbul ekstra biryerler olabilir. Ve ben bu Türkiye tatillerinde dehşet kilo alıyorum 🙁🙁
Aaa adettendir Tr ye gitmeden temizle dip kiyi köşe, dönünce temizle dip kiyi köşe.. ne çektik be... İyi bari senin yardımcın varmis. Genelde çoğu kişi yardımcı almaz Almanya da..

yavrum bu menü neeee.. gecenin 10'unda poğaçayı pastayı gömüp böyle iddialı olmak da ne bileyim :KK70:

gerçi gündüzden hazırlamışsın kendini misafirliğe :KK8::KK8: çakmadık sanma :-)
Vallahi plansız oldu kız hatta tatlı o kadar lezzetliydi ki 2 çatalla durabilmeme hayret ettim.. ama karbonhidrat yumuşak karnım orada duramadim işte.. 1 de durmakta iyiydi benim için.. iddiali olmayı severim her zaman :KK59::KK59:

Haklısın canım.. bı sürü kişisel gelişim videosu izle, olumlama yap, ritüel yap gel burda basaramayacagim vs... Ya ben nerede yanlış yaptığımı biliyorum aslında. Şöyle ki erken kalkmak benim için 05.00. ben kaçta yatarsam yatayım bunu istiyorum.. oysaki vücudun bı saati var.. örneğin dün gece 4 te yattim 8 de kalkmayı istemek bilinçsizce olur.. 6 - 7 saat olarak planladim ve o saatte ayaktaydim.. yani demem o ki.. birşey isterken yada yapmaya çalışırken daha tutarlı olmak gerekiyor.
Kendimizi tanımak gerekiyor.. 6-8 saat kendim için söylüyorum yetiyor ne az ne fazla...

Dönelim canısı.. sporumu yaptım+ Challengimi yaptım, yulaflı yoğurtlu kahvaltı yaptım, şimdi 2-3 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek yemek istiyorum, akşam tavuklu salata :KK19: :KK19:

Hoşgeldin ❤🌺

Aaa adettendir Tr ye gitmeden temizle dip kiyi köşe, dönünce temizle dip kiyi köşe.. ne çektik be... İyi bari senin yardımcın varmis. Genelde çoğu kişi yardımcı almaz Almanya da..

Vallahi plansız oldu kız hatta tatlı o kadar lezzetliydi ki 2 çatalla durabilmeme hayret ettim.. ama karbonhidrat yumuşak karnım orada duramadim işte.. 1 de durmakta iyiydi benim için.. iddiali olmayı severim her zaman :KK59::KK59:
Ortiim ben evdeki işlerimi yapıp yemeği koyup akşam sporuna çıkacağım bugün coştum yarın misafirim gelecek zor biraz ama sabah 7 de gidebilirim yarın

Evet ben seviyorum ya 🙈
boşver ne utanıyorsun ben çok seviyorum yarışmacı ruhum heryerde :) favorim hemşehrim babuş Ardahan
Eskiden Müslüm Gürses dinleyenlere kro derlerdi gizli gizli dinlenirdi gerçi bende beğenmezdim ama şimdi her kesimden Ben dahil Müslüm dinleyenler var Aleyna tilkinbilen:)
Ben de kara kara düşünüyorum tatilde napacam diye çöplük gibiler her şeyi yiyolar 😠😠
Çok fena çok Allahtan eşim gelmiyor o gelse nerede yiyeceğiz diye liste yapar ve hergün dışarıda yenirdi evde olunca da beni hep yoldan çıkarıyor.
Adam haftasonu 2 günlüğüne İstanbul’a gitti Sırf şu meşhur Etiler’deki etçi varya tuzCu kara oğlan “Nusret”:) ondan et yemeğe tabi ki beklentinin altında kalmış 👎
Hoşgeldin canım 🤗

Ben de öyle zannettim ilk önce😋

Gelince yap büyük temizliğini, nasılsa kirlenecek. Ben öyle yapıcam, Eylül'de cam, kapı halı perde ne varsa temizleticem👍 şimdi günlük rutin temizliğimi yapıyorum
bilmiyom ayşegülüm biletim alınsın vaktim varsa ne yapabilirsem yapacağım
bence hiiiç yorma kendini temiz ev bırakıcam diye boşver:halay:

bu arada diğer mesajına da cevap vereyim: ilk kez bir türkiye tatilinde kilo vermeye ne dersin :KK8: çok basit üstelik denge ve bol hareket istediğini ye ama gün içi öğünlerinle dengele + bol hareket.. bu şekilde kilo vereceğine eminim:KK51:
evet normalde hiççç dikkat etmem Türkiye’de ama bu sefer edeceğim emeklerime yazık gittiğimde üst baş ta alırım bu sefer olmaz sinir olurum
Ne güzel ailenin yanına gidiyorsun. Bol bol gezersen birşey olmaz. Olsa da dönünce telafi edersin. Bence tatilin keyfini çıkar. Anne yemekleri ye.
kontrollü olacağım gerçekten vermesi zor oluyor eskisi gibi yapmayacağım tekrardan 7-8 kg almak istemiyorum

Hoşgeldin ❤🌺

Ben 2. Çocuk olduktan sonra ve psikolojim bozulunca yardımcıya ihtiyaç duydum eşim böyle şeyleri hiç esirgemez sağolsun.
Dediğin gibi burada pek kimse yardımcı almıyor yabancılar zaten karı koca herşeyi yapıyorlar ve bizde. Öyle bir şey yok herşey annede
Benim Almanca yetersiz olduğu için ayrıca heryere benimle gelen bir asistanım da var 🙄

keşke olsaydım ama hiç de sevmem yemek yapmayı :)

ay ben severdim eskiden ama bıktırdılar :KK48: bizim ev çok kalaba yap yap yetmiyor :110:

bu arada ben de memurum meslektaşız :KK39:

Şu önemli çünkü yağ atımı su yoluyla oluyor nasıl gidecek şimdi yağlar o yüzden uyumu artır en az 2
Yarın soracak tamammi

tamam bugün sayam bari.. şimdiywe kadar 800 ml oldu galiba :KK34:

Şuan nerdesin? Ben de EDİRNE liyim bende çok özledim 😞

Ben Mersinde yaşıyorum 8 yıldır.. eşim buralı diye buraya yerleştik :KK51:

Back
X