• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Tamam canım.
İş söz konusu ise yapacak bir şey yok.
Sen kendine göre ayarla.
Ben de bir anda beslenmeyi azaltmak istemiyorum.
Çünkü sonradan çok çok azaltmam gerek.

İyi akşamlar kızlar, geçmişin birazınıparça parça okudum , maşallahınız var

11.00
8 yaprak sarması( bulgurlu)
2 kaşık yumurtasız menemen
Çeyreğin çeyreği kadar ekmek
3 yeşil zeytin

14.00
Yarım dilim pasta ( afyon kaymağı):KK43:

18.30
10 yaprak sarması
1 tabak salata

3 litre su, 1 saat yürüyüş
Çok güzel yarında ye bence🙈🙈🙈

Yok ya ayıp olur misafire. Sen yiyeceksin ki onlarda yesin. Ye ye bol bol ye. Onlar bir yiyorsa sen iki yemelisin. Çünküüü biz kazanacağız 🤪🤣🤣🤣
Yemem ki yacok stresoldum neguzeldi herşey taaki telefon çalana kadar. Yarın geliyoz dediler zor ama başaracağım insalllah

Sorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardı 😛😂🤣
Ye sen ye . Hatta lahmacunun içine sarma koy dürüm yap öyle dene. Yeni lezzetlere aç kendini 😂 çünküüü biz kazanacağız 😂😂😂
Bence üstüne de yaptığın o güzel baklavalardan ye yanına çay. Misss misss 😂

Yazarken de düşündüm şaka yanlış anlaşılır mı acaba diye seviyorum ben burayı siziii 😍
yok anacım ne alınması ona kalsa herkesin benle küsmesi lazım :) ben yani en azından burada şakayı en üst seviyede kaldırabilecek biriyim rahat ol eğlenmene bak 😜bende çok seviyorum burayı inşallah konuşma ayarını tutturabiliyorumdur kimseyi kırmıyorumdur. İlk geldiğim hafta Aysegul 6666 Aysegul 6666 öyle takıldım ki var mı bana yan bakan diye diye girdim gruba kabadayı gibi nerdeyse kızıcağızı dövecem o kaaaa yani o korkudan o hafta 2,5 kg verdi sonra da bi belini doğrultamadı:KK70::KK70::KK70:
Sorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardı 😛😂🤣
Abooo
Mendili eline mendil verdim geline kara kına yollamış yar benim ellerimeeeee oooo oooo oooo :KK70:

Çok güzeliz biz yaaa harika bir menü spor harika su dersen o da süper :sampiyon: :sampiyon:
Akşam esneme hareketlerimi de yaptim :KK5: :KK5: :KK19: :sampiyon: :sampiyon:
Sabah
500 ml su beyaz çay
2 haşlanmış yumurta salatası 2 zeytin domates salatalık
Ara ve öğle yok vaktim olmadı çünkü yarın yatıya misafirim varmış bugün haber verdiler 😂 meyve bile yemedim🙃
Akşam
Fasulye yemeği cacık
Şimdi çay içiyorum beyaz cayimi içerim yatmadan
Spor sabah 45 dakika yürüyüş akşam 45 dakika yürüyüş 45 squat ve parkurda bir tur yürüyerek lunge yaptım bacaklarım çok guzellestirdi bu hareket üstünde squat selülit bitti gercekten
marbling marbling bugün benim menüm ay nazarlardan saklasın kem göz çok biliyorsun :KK53: :rolleyes:
Cok anacim cokk 🧿🧿🧿 maaşallahsız gezmeyelim:rolleyes::rolleyes:
Yok ya ayıp olur misafire. Sen yiyeceksin ki onlarda yesin. Ye ye bol bol ye. Onlar bir yiyorsa sen iki yemelisin. Çünküüü biz kazanacağız 🤪🤣🤣🤣

:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
:cool::cool:
Ben iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmiş:KK43: kendim çalıp kendim oynayacağım maalesef:KK43:
Olurmu Canım menülerin sporların iddia zaten başlı başına... Modunu düşük hissediyorum sadece.. bı silkelen artık... Geçti gitti bitti... 🤗🤗
Yemem ki yacok stresoldum neguzeldi herşey taaki telefon çalana kadar. Yarın geliyoz dediler zor ama başaracağım insalllah
Halledersin sen canısı... Bak dört yanımız çevrelenmiş görüyorsun... Onları düşün, burada kaldıracağımiz kupayı, zafer konuşmamızı düşün... Yenecez diyenleri düşün hele hele UZAYIM UZAYIM i düşün 😂 😂😂 kem gözleri düşün....

Ye sen ye . Hatta lahmacunun içine sarma koy dürüm yap öyle dene. Yeni lezzetlere aç kendini 😂 çünküüü biz kazanacağız 😂😂😂
Bence üstüne de yaptığın o güzel baklavalardan ye yanına çay. Misss misss 😂
Cuma günü sana çayını ellerimle doldurup, yaninda lahmacun sarma dürüm ikram etmek isterdim Uzaycim.. Baklavada güzel gider hani o yenilginin üzerine :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yazarken de düşündüm şaka yanlış anlaşılır mı acaba diye seviyorum ben burayı siziii 😍
Ay valla gerçekten hiç değişmeyin yaaa😍 kk da şaka açıklamaktan imanım gevredi 😅 şöyle açık zihinli, zeki, şaka nedir bilen, anlayan, samimiyetine güveneceğim ve samimiyetime güvenen, art niyetsiz bir takım bulmak 🙏🙏 bu takımda güle oynaya zayıflatacağım valla💃💃💃

Akşam esneme hareketlerimi de yaptim :KK5: :KK5: :KK19: :sampiyon: :sampiyon:

Cok anacim cokk 🧿🧿🧿 maaşallahsız gezmeyelim:rolleyes::rolleyes:

:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
:cool::cool:

Olurmu Canım menülerin sporların iddia zaten başlı başına... Modunu düşük hissediyorum sadece.. bı silkelen artık... Geçti gitti bitti... 🤗🤗

Halledersin sen canısı... Bak dört yanımız çevrelenmiş görüyorsun... Onları düşün, burada kaldıracağımiz kupayı, zafer konuşmamızı düşün... Yenecez diyenleri düşün hele hele UZAYIM UZAYIM i düşün 😂 😂😂 kem gözleri düşün....

Cuma günü sana çayını ellerimle doldurup, yaninda lahmacun sarma dürüm ikram etmek isterdim Uzaycim.. Baklavada güzel gider hani o yenilginin üzerine :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bak hele:işsiz: siz benim yokluğumu fırsat bilip ortağımı araya alırsınız heee:KK70:

Yok öyle.. menüleriniz konuşsun sporunuz konuşsun gençler.. bu hafta biz birinciyiz oğa göre:KK8::KK8:

Maraşımın dağları bile güzel 😍😍

Helal sana ortim ama ben yedim bugun sarmayı😋
Dengelemeye çalıştım bakalım 🙄
Senin menünü merak ettim 🤔

Hemen yazayım canım

Kahvaltı 8.00 de
4 çatal yumurtasız menemen
Çay

Öğlen 13.00
2 çiğköfte lavaşı kadar ekmek
Taze soğan bir çatal peynir ( pirinç pilavı vardı menüde onu yememek için geçiştirdim)

Saat 15 te bir avuç ekşi erik

Akşam 19.30
Bie kepçe kuru fasulye
3 yk bulgur pilavı

günaydın:KK68:
dünkü menüm
sabah ince dilim patatesli börek
öğle çorba 2 köfte
akşam çorba 20 kiraz
cayın yanına 2 tane tuzlu küçüçük kurabiye
benim kahvaltılarım malesef hep kötü oluyor diğer öğünlerde toparlamaya çalışıyorum
bu arada dünden bugune -700:rolleyes:

Bak hele:işsiz: siz benim yokluğumu fırsat bilip ortağımı araya alırsınız heee:KK70:

Yok öyle.. menüleriniz konuşsun sporunuz konuşsun gençler.. bu hafta biz birinciyiz oğa göre:KK8::KK8:
Aldikk ne olmişş...sen de gel seni de alalım :KK8::KK8:
Herkesle ama en çok sizinle yarışıyoruz ona göre:KK59:

günaydın:KK68:
dünkü menüm
sabah ince dilim patatesli börek
öğle çorba 2 köfte
akşam çorba 20 kiraz
cayın yanına 2 tane tuzlu küçüçük kurabiye
benim kahvaltılarım malesef hep kötü oluyor diğer öğünlerde toparlamaya çalışıyorum
bu arada dünden bugune -700:rolleyes:
Günaydın canım... Suyu ve ogun saaatlerini yazarsan daha iyi olur. Birde börek, hamur isini en çok yiyen biri olarak yorum yapmayim arkadaşlar yaparlar eminim.. 😁 nice kalıcı -700 ler olsun inşallah❤️🌺

Back
X