Benim rakibim de yok hiç uğramıyor birbirimize gaz verelim miBen iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmişkendim çalıp kendim oynayacağım maalesef
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim rakibim de yok hiç uğramıyor birbirimize gaz verelim miBen iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmişkendim çalıp kendim oynayacağım maalesef
![]()
Olur tabi canım yalnız hissettim kendimi bu hafta burada.senin ortağın kimdiBenim rakibim de yok hiç uğramıyor birbirimize gaz verelim mi![]()
Olur tabi canım yalnız hissettim kendimi bu hafta burada.senin ortağın kimdi
Tamam canım.bu aralar işten dolayı geç çıkıyorum. Yemek 8 den sonraya kalacaksa ya salata ya yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Sporu da yemek sonrası yapamayacağım için ,biraz hafif geçiştirmeye çalışıyorum.
Ben de genelde cumadan cumaya kilo bildirimlerinde görüyorum. Bu ay internet paketinin bittiğini söylemişti sankichentiq ama pek uğramıyor sanırım ya da ben mi denk gelemiyorum acaba ?
Çok güzel yarında ye benceİyi akşamlar kızlar, geçmişin birazınıparça parça okudum , maşallahınız var
11.00
8 yaprak sarması( bulgurlu)
2 kaşık yumurtasız menemen
Çeyreğin çeyreği kadar ekmek
3 yeşil zeytin
14.00
Yarım dilim pasta ( afyon kaymağı)
18.30
10 yaprak sarması
1 tabak salata
3 litre su, 1 saat yürüyüş
Sorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardıÇok zor oluyo dayanmak.Ama bugün çok yedim.Yarın telafi etmem gerek.En kötü tadına bak sende.
Yemem ki yacok stresoldum neguzeldi herşey taaki telefon çalana kadar. Yarın geliyoz dediler zor ama başaracağım insalllahYok ya ayıp olur misafire. Sen yiyeceksin ki onlarda yesin. Ye ye bol bol ye. Onlar bir yiyorsa sen iki yemelisin. Çünküüü biz kazanacağız![]()
Başka bir diyetidyen bulursun.Çorum Özel bana çok uzak ben fatif caddesi deyim buralarda olunca daha kolay oluyor. Özensiz sanki ondan başka diyetisyen yokmuş havalarinda birde bu cuma son gitmetecem![]()
Ye sen ye . Hatta lahmacunun içine sarma koy dürüm yap öyle dene. Yeni lezzetlere aç kendiniSorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardı![]()
yok anacım ne alınması ona kalsa herkesin benle küsmesi lazım :) ben yani en azından burada şakayı en üst seviyede kaldırabilecek biriyim rahat ol eğlenmene bakYazarken de düşündüm şaka yanlış anlaşılır mı acaba diye seviyorum ben burayı siziii♥
AboooSorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardı![]()
Akşam esneme hareketlerimi de yaptimÇok güzeliz biz yaaa harika bir menü spor harika su dersen o da süper![]()
![]()
Cok anacim cokkSabah
500 ml su beyaz çay
2 haşlanmış yumurta salatası 2 zeytin domates salatalık
Ara ve öğle yok vaktim olmadı çünkü yarın yatıya misafirim varmış bugün haber verdilermeyve bile yemedim
Akşam
Fasulye yemeği cacık
Şimdi çay içiyorum beyaz cayimi içerim yatmadan
Spor sabah 45 dakika yürüyüş akşam 45 dakika yürüyüş 45 squat ve parkurda bir tur yürüyerek lunge yaptım bacaklarım çok guzellestirdi bu hareket üstünde squat selülit bitti gercekten
marbling bugün benim menüm ay nazarlardan saklasın kem göz çok biliyorsun
![]()
![]()
Yok ya ayıp olur misafire. Sen yiyeceksin ki onlarda yesin. Ye ye bol bol ye. Onlar bir yiyorsa sen iki yemelisin. Çünküüü biz kazanacağız![]()
Olurmu Canım menülerin sporların iddia zaten başlı başına... Modunu düşük hissediyorum sadece.. bı silkelen artık... Geçti gitti bitti...Ben iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmişkendim çalıp kendim oynayacağım maalesef
![]()
Halledersin sen canısı... Bak dört yanımız çevrelenmiş görüyorsun... Onları düşün, burada kaldıracağımiz kupayı, zafer konuşmamızı düşün... Yenecez diyenleri düşün hele heleYemem ki yacok stresoldum neguzeldi herşey taaki telefon çalana kadar. Yarın geliyoz dediler zor ama başaracağım insalllah
Cuma günü sana çayını ellerimle doldurup, yaninda lahmacun sarma dürüm ikram etmek isterdim Uzaycim.. Baklavada güzel gider hani o yenilginin üzerineYe sen ye . Hatta lahmacunun içine sarma koy dürüm yap öyle dene. Yeni lezzetlere aç kendiniçünküüü biz kazanacağız
Bence üstüne de yaptığın o güzel baklavalardan ye yanına çay. Misss misss![]()
Ay valla gerçekten hiç değişmeyin yaaaYazarken de düşündüm şaka yanlış anlaşılır mı acaba diye seviyorum ben burayı siziii♥
Akşam esneme hareketlerimi de yaptim![]()
![]()
![]()
![]()
Cok anacim cokkmaaşallahsız gezmeyelim
Olurmu Canım menülerin sporların iddia zaten başlı başına... Modunu düşük hissediyorum sadece.. bı silkelen artık... Geçti gitti bitti...
Halledersin sen canısı... Bak dört yanımız çevrelenmiş görüyorsun... Onları düşün, burada kaldıracağımiz kupayı, zafer konuşmamızı düşün... Yenecez diyenleri düşün hele heleUZAYIM i düşün
![]()
kem gözleri düşün....
Cuma günü sana çayını ellerimle doldurup, yaninda lahmacun sarma dürüm ikram etmek isterdim Uzaycim.. Baklavada güzel gider hani o yenilginin üzerine![]()
Maraşımın dağları bile güzel
Helal sana ortim ama ben yedim bugun sarmayı
Dengelemeye çalıştım bakalım
Senin menünü merak ettim![]()
Aldikk ne olmişş...sen de gel seni de alalımBak helesiz benim yokluğumu fırsat bilip ortağımı araya alırsınız heee
Yok öyle.. menüleriniz konuşsun sporunuz konuşsun gençler.. bu hafta biz birinciyiz oğa göre![]()
Günaydın canım... Suyu ve ogun saaatlerini yazarsan daha iyi olur. Birde börek, hamur isini en çok yiyen biri olarak yorum yapmayim arkadaşlar yaparlar eminim..günaydın
dünkü menüm
sabah ince dilim patatesli börek
öğle çorba 2 köfte
akşam çorba 20 kiraz
cayın yanına 2 tane tuzlu küçüçük kurabiye
benim kahvaltılarım malesef hep kötü oluyor diğer öğünlerde toparlamaya çalışıyorum
bu arada dünden bugune -700![]()