- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye
Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime
40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..
Yaşasın 13. Takım![]()
Canım senin başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz

Ne güzel duygular bunlar 42 falan değil 44 bile hayal benim için inşallah o günleri görürüm 46 da olmuyor 48 kalıba göre o da LCW de başka yerde 54 anca

Aynı şeyi bende düşündüm tartilayimda acil eylem plani yapmak gerekebilir![]()
Ben tartılmadım bugün çünkü hem geç kaldım işe hem de çok ödemliydim korktum canım sıkılacak diye
Fakaaaat bu sabah ilk övgümü aldım inceliyorsun baya toparlandın dedi bı arkadaşım

Gene de bu iki gün sıkıp garantiye almalı

Ay canım ben de öyleyim yaa noldu dolunaya mi denk geldi gene ama valla isyan edicem artık yaaaAyşegül benim nal topksyscağom kesin.
Menülerde kaçamak yok.
Spor var ama kilo gitmiyor.
Buradaki denklemde bir sorun var.
Ödem var. Alyansım sıktı çıkardım 2 gündür.
Anlamsız şekilde. Bu ara çok yoğundu. Çok da iş ysptım. Stresten vücudum ödem mi topladı naptı.
Garibim oda şaşırdı.
Bir alıyor bir veriyor diyor.
Ne yapacağım ben bununla deyip isyan ediyor zannımsa

Du bakim dolunay mi var bol bol su icicez exortim 4 lt ben hedefliyorum 3-3.5 da sen iç başka yolu yok ama dolunay varsa risk söyliyim inşallah tartıya kadar geçer